Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.258
Kolko sam je razumio reže granu na kojoj sijedi.Има нешто у њој, лијепа жена, подржавам све за шта се залаже (мада искрено нисам много упућен).![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolko sam je razumio reže granu na kojoj sijedi.Има нешто у њој, лијепа жена, подржавам све за шта се залаже (мада искрено нисам много упућен).![]()
Misliš na Irak i Kosovo?Tipa, strani okupator moze da krsi Ustav na tolikom nivou jedino ako i sam sprovodi diktaturu.
Mislim da poslanicima treba ukinutii sve imunitete,kako procesne tako i materijalne, takve privilegije srpski političar nije zaslužio prosto.
Sta mislite o ovom predlogu Marinike Tepic?
Ako da ,zasto da ,ako ne,zasto ne?
Kome je do poštenja nek ide u crkvu?Izgovor. Mozete li ikad da budete iskreni ili vam se politika svodi iskljucivo na lazi...lazi...lazi...Pa to ni za vas nije dobro,shvatite.
Drugo,Marinika je jedna lepa žena ,sigurno ispušta lepše glasove u krevetu nego u parlamentu.
Uh nemoj ovo , bila je mlada i zanesena
Misliš na ovo?Politika je umetnost a iskrenost i neiskrenost su nivoi politike.
Tako imas politiku Neandertalaca , politiku Kromanjonaca ali i politiku civilizovanog sveta.
Бар ти схваташ да политика и искреност не иду заједно, то би могло проћи у некој утопији, у садашњем глобалном селу то двоје се потире, бар важи за оне који граде политичку каријеру. Уосталом, како год, ми не чекамо боље вријеме, јер знамо да неће доћи, већ...Zabraniti im i personalno koji su se ogresili o zakon. Filtriranje na svim nivoima.
Naravno da ih treba zabraniti kao i sve stranke u Srbiji.
Nikada takva vrsta zabrane nije urodila plodom, da se zaustavi kontinuitet takve politike.
Ne znam odakle si,ali vidim da te žulja ova ekipa na vlasti to je čudo.Slažem se. Plus SRS. A o SPS bih razmislio.
Zašto da, zato što ta stranka okuplja najgore zlo koje se među Srbima moglo pojaviti. Nema normlanog čoveka tu.
hoće, već je.Ne znam odakle si,ali vidim da te žulja ova ekipa na vlasti to je čudo.
Moraš da shvatiš da ova ekipa jednostavno odbija da se povinuje zapadnim zahtevima i da NEĆE uvesti sankcije Rusiji,neće pustiti RS niz vodu,neće da prizna KiM kao državu.
A zašto glasa za studente? Zašto glasati za deo srpske populacije koja nema ni radno ni životno iskustvo?!Ne znaju baš ništa, ništa nisu uradili u životu,uglavnom IZDRŽAVANA kategorija stanovništva a znaju ko je dobar za državu?Narod glasa za studente a rulja za SNS.
Slobodna volja rulje je uvek slobodna....toliko da su sami protiv sebe...sto je cesto vidljivo , pogledajte pazljivije i videcete da neizgradjeni ljudi cesto mrze svoje postupke od juce i ljute se na samog sebe, kratko pa zaborave....i to je ugradjeno..Pretpostavljam da je taj vaš 'narod' u manjini.
Rulja dominira.
Nije.hoće, već je.
gospodja prosto dominira sa kvalitetnom robom
Pustite ovde vaseg FSB udbasa Bajatovica, taj se ne zna sa cime je uradjen svaki put kada se pojavi u javnosti.gospodja prosto dominira sa kvalitetnom robom
halucinira da joj svaki pošten narkoman pozavidi
Jedno je politika robovlasnickog uredjenja a drugo politika demokratskog.Бар ти схваташ да политика и искреност не иду заједно, то би могло проћи у некој утопији, у садашњем глобалном селу то двоје се потире, бар важи за оне који граде политичку каријеру. Уосталом, како год, ми не чекамо боље вријеме, јер знамо да неће доћи, већ...
Glasa za one koje studenti odaberu a ne za one koje bira Muratov basibozluk.A zašto glasa za studente? Zašto glasati za deo srpske populacije koja nema ni radno ni životno iskustvo?!Ne znaju baš ništa, ništa nisu uradili u životu,uglavnom IZDRŽAVANA kategorija stanovništva a znaju ko je dobar za državu?