Sa emocijama ili bez

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Deluje da je uvreženo shvatanje da kad žene žele da prevare svog partnera da to rade zbog emocija i/ili sa emocijama.

Koliko imam uvid u ovo pitanje, to nije tako u većini slučajeva. Naime, startna pozicija obično bude da žele samo sex. I sve mi kažu da ono što žele, to je neko čist i veoma diskretan, naravno njima poželjan i zgodan, sa kojim će se moći desiti samo to, dakle ono što nemaju kod kuće.

E sad, drugo je pitanje da li se vežu nakon toga 😁.

Rekla bih da im je problem baš to što se plaše komplikacija, da li je osoba diskretna, da li će neko saznati od njega, da li će snimati kamerom, da li je čist i zdrav, emotivno sposoban za tako nešto, da ne pravi nikakve komplikacije. I baš zbog svega toga, i tih strahova, većina i odustane od namere.

Šta drugi misle o tome?

Какав списак ?

Као нека компликована теорија завере... :confused:

Права конспирологија ... :lol:

--
Ово "da li je čist i zdrav" ме подсети на мог другара :lol:, којег је јурила нека женица, а да би је откачио, каже јој кад донесеш потврду од гинеколога да си здрава, на крају она му донела,... :fdlan: ...

--
Ово "da li je čist i zdrav" ме подсети на мог другара :lol:, којег је јурила нека женица, а да би је откачио, каже јој кад донесеш потврду од гинеколога да си здрава, на крају она му донела,... :fdlan: ...

pa na to se i misli kada se kaže čist. ima toliko osoba sa koječim.

Opet, da nema polnih bolesti, bakterija posebno virusa, procenat ljudi koji se otvoreno seksaju bio bi mnogo veći. Nego ih strah od toga da se ne zaraze drži podalje od nekih. I ja kada vidim da ih neko menja kao čarape prvo što pomislim koliko li je mikroorganizama pokupio. Neka koristi i kondom, ali za oral retko ko koristi, a u ustima čega nema.

Ali sada je nova fora da kažu kako se na svakih par meseci testiraju. To više nije šala, već ljudi traže rezultate. Sad postoje i medicinske ustanove sa posebnom cenom za par, tj testiranje za dvoje.

Deluje da je uvreženo shvatanje da kad žene žele da prevare svog partnera da to rade zbog emocija i/ili sa emocijama.

Koliko imam uvid u ovo pitanje, to nije tako u većini slučajeva. Naime, startna pozicija obično bude da žele samo sex. I sve mi kažu da ono što žele, to je neko čist i veoma diskretan, naravno njima poželjan i zgodan, sa kojim će se moći desiti samo to, dakle ono što nemaju kod kuće.

Rekla bih da im je problem baš to što se plaše komplikacija, da li je osoba diskretna, da li će neko saznati od njega, da li će snimati kamerom, da li je čist i zdrav, emotivno sposoban za tako nešto, da ne pravi nikakve komplikacije. I baš zbog svega toga, i tih strahova, većina i odustane od namere.

Šta drugi misle o tome?
varaju jer su zapostavljene....uglavnom.....jer im se odnos sveo na sluzbeni....traze paznju,samim tim i sexyalno nisu ispunjene....
takvo je barem moje razmisljanje....
da su srecne i zadovoljne - ne bi varale.....
smatram da jako malo zena vara samo zbog sexa...
e sad,te "emocije" prema - da ga nazovem ljubavniku.....smatram da su trenutni "nalet".....
jbes ga....ko ce ga znati ......

Svaka je bila samnom zbog sexa,ništa više,ništa preko toga ali. .
Posle prvog susreta,sexa,dodje drugi susret i već tada je sve drugačije,gledaju me drugim očima,zaljubljivanje i emocije dolaze na red obavezno.
Isto se to dešava i u meni,da ne grešim dušu, ali ne žalim,uvek su ti drugi,treći,četvrti susreti lepši,puni naboja,strasti.
Što se tiče diskrecije ona je obavezna.Ovo moje forumsko bla bla nije nikada ugrozilo ni jednu ženu sa kojom sam bio,naša intima i privatnost ostaju zauvek samo naši.Čak i dve drugarice sam imao u različitim trenutcima,jedna za drugu ne znaju...☺️
Brate, tebe kada žene ugledaju kažu vid kurrcaa

Šta drugi misle o tome?
Žene varaju najviše iz osvete ili nedostatka intetesovanja za sadašnjeg partnera.

Puno sam se priča naslušala tokom života, a posebno na planinarenjima... pa kad sednemo na večeru.

On je imao ljubavnicu 10tak godina, viđali se dva puta mesečno, a njegova ljubavnica je isto bila udata, kaže nikada ne bih bio sa njom da nije prava žena, bila je odlična domaćica, primerna žena svom mužu, deca, kuća sve pod konac, ali nije imala seks. A i on, kaže, nikada ne bi napustio svoju porodicu koju voli. Viđali se na par sati u hotelu i to je bilo to. Kaže on niko nikada ne bi rekao za njih dvoje da je tako bilo. Sad je u penziji i ne viđaju se više, ali na moje pitanje kako su on ili njegovi prijatelji rešavali pitanje sexa u dugogodišnjem braku, on mi ovo izgovori. I dodao, zar neko stvarno misli da treba razrušiti brak i porodicu zarad sexa.

E sad, mogu da kritikuju oni kojima se to ne sviđa, pišem šta se dešava i kako ljudi razmišljaju, šta rade, bez kvalifikacija ovih ili onih. On sam kaže nije tu bilo nekih emocija, samo mi je odgovaralo da ne menjam ženu koju viđam, drugim rečima nije šarao, već je sa jednom zadovoljavao ono što nije imao u braku, kao i ona sa njim.

Žene varaju najviše iz osvete ili nedostatka intetesovanja za sadašnjeg partnera.
ne znam kako bi nazvao ovaj slučaj, da li je to nedostatak interesovanja? Pre bih rekla snalaženje. Nije promiskuitet svakako. Zapravo su jedan drugom bili jedini partneri za sex. I nisu hteli razvode. Čak kaže nisu imali ni neku komunikaciju između viđanja.

A kako si sa nekim u braku i volis ga a nemate seks i fali ti?
Ja to ne mogu znati, nikada nisam bila u dugogodišnjem braku. Ali znam po mojim prijateljicama koje su udate preko 20 godina recimo da mnoge nemaju sex već dugo godina. Šta rade muževi one to ne znaju. Pretpostavljam da im se ugasila međusobna želja, ali zbog svega, dece itd.. i što im taj neko postane najbolji prijatelj, ne žele razvod. Zapravo, od jedne ženske osobe koja je imala ljubavnika više godina sam čula da ako bi morala birati život sa svojim mužem koji joj je najbliža osoba na svetu i ljubavnika, uvek bi izabarala muža. Čak i bez seksa. Zašto ga nemaju, ne znam. Meni lično glupo da postavljam intimna potpitanja, smao saslušam šta mi neko kaže. Zaista je nepristojno.

Pod uslovom da niko nije sprecen zbog bolesti ili nekih faktora na koje ne mozes uticati?
e to ne znam, možda.

A kako si sa nekim u braku i volis ga a nemate seks i fali ti?
Pod uslovom da niko nije sprecen zbog bolesti ili nekih faktora na koje ne mozes uticati?
Ima situacija gde ljude smori nakon 10 ili više godina da uopšte imaju sex.
Imaš bračne parove koji imaju decu od 12+ godina, a nemaju sex godinama, a švalerišu se oboje ili nemaju uopšte nikakav sex.

Ja to ne mogu znati, nikada nisam bila u dugogodišnjem braku. Ali znam po mojim prijateljicama koje su udate preko 20 godina recimo da mnoge nemaju sex već dugo godina. Šta rade muževi one to ne znaju. Pretpostavljam da im se ugasila međusobna želja, ali zbog svega, dece itd.. i što im taj neko postane najbolji prijatelj, ne žele razvod. Zapravo, od jedne ženske osobe koja je imala ljubavnika više godina sam čula da ako bi morala birati život sa svojim mužem koji joj je najbliža osoba na svetu i ljubavnika, uvek bi izabarala muža. Čak i bez seksa. Zašto ga nemaju, ne znam. Meni lično glupo da postavljam intimna potpitanja, smao saslušam šta mi neko kaže. Zaista je nepristojno.

e to ne znam, možda.
То су неке прећутне ситуације у којима се зна, технички и нису преваре.

Poslednja izmena:
Jbt kako neko dovede svoj život u tako skandalozno stanje da mora da se kara da strane sa ljubavnicom prema kojoj pritom ne oseća ništa, da bi sačuvao brak

Ali, vidiš, njemu se njegov život čini extra. Inače je uspešan čovek i poenta je koliko vidim njemu bila u karijeri. Jer je o tome najviše pričao. Sad su im deca u USA, tamo žive, imaju svoje porodice, i on smatra da je na svim poljima uspešan čovek. Iz penzije planinari, putuju zajedno itd.

Jbt kako neko dovede svoj život u tako skandalozno stanje da mora da se kara da strane sa ljubavnicom prema kojoj pritom ne oseća ništa, da bi sačuvao brak
Ovo ti je klasika. Happily everafter uopšte nije zagarantovan. Više je to ko može više da istrpi i iznese tereta u braku.
Mene kad su savetovali kakvu da biram uvek mi kažu - biraj neku što smireniju, tihu, vrednu...:per:
Neke nadrkane, egocentrične, sebične - to će da ti se raspadne ko ništa.:lol:

Ovo ti je klasika. Happily everafter uopšte nije zagarantovan. Više je to ko može više da istrpi i iznese tereta u braku.
Mene kad su savetovali kakvu da biram uvek mi kažu - biraj neku što smireniju, tihu, vrednu...:per:
Neke nadrkane, egocentrične, sebične - to će da ti se raspadne ko ništa.:lol:
То је одличан рецепт за ово из Паулине поруке.

То је одличан рецепт за ово из Паулине поруке.
Zavisi na šta misliš.
Ako misliš na to da žena toleriše ljubavnicu ima smisla, ali je daleko bitnije nešto drugo...
Da bude posvećenija porodici i iznošenju tereta u samoj porodici jer nekad se žena razvede od muža sve i da je vredan i dobar i sve.
Čisto eto dosadio joj, uvatio je neki hir i ćao...

Zavisi na šta misliš.
Ako misliš na to da žena toleriše ljubavnicu ima smisla, ali je daleko bitnije nešto drugo...
Da bude posvećenija porodici i iznošenju tereta u samoj porodici jer nekad se žena razvede od muža sve i da je vredan i dobar i sve.
Aha
Ona da bude posvecena i sedi kuci
Dok on jebbe sa strane jer je ona dosadna i sedi kuci 😂

Zavisi na šta misliš.
Одличан савет да ти досади жена пада тражиш са стране.

Ко још слуша туђа мишљења са каквом особом провести остатак живота?

Back