Sa emocijama ili bez

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Немо сви исти желудац, али и тај желудац се времено мења.
Moj je bome isti
Cak naprotiv
S godinama trpim sve manje
Mozda zato sto znam gde sam i sta sam i da mogu i sama s decom
Zato mi muskarac treba kao dodatak
Da nam oboma zivot bude jos lepsi
A da me drnda u mozak, da trpim
Zarad cega?
Djoka se nadje vrlo lako
Sve ostalo mogu sama
On mi treba za neke lepe trenutke, iskren odnos, razumevanje
Ne zbog samo zbog mesa
Ako smo vec u vezi ili braku
Ne govorim o kombinacijama kad ne zelis vezu vec seks i cao

Ima svega
Al to nije moja soljica caja
Znam i ja svakakve slucajeve al me ne zanimaju
Naslusam se svega, prvo od velikog kolektiva i kako zive i sta ko kome radi
Ja tako ne bih zivela ni da mi plate
Ali njihov zivot i njihova stvar

Ma naravno, nisam ni rekao da jeste, već samo kad kažeš "a što odmah mora da bude to slučaj", pa nije ni rečeno da je slučaj, već da može da bude, što je činjenica.

Znam i jednu stvarno dobra majka, sve uredno, spremno, vodi računa o svemu, ali realno dete joj je napravio komšija, tip ga odgaja kao njegovo. On ili ne provaljuje ili je ok sa tim. Prosto svega ima.

Ma naravno, nisam ni rekao da jeste, već samo kad kažeš "a što odmah mora da bude to slučaj", pa nije ni rečeno da je slučaj, već da može da bude, što je činjenica.

Znam i jednu stvarno dobra majka, sve uredno, spremno, vodi računa o svemu, ali realno dete joj je napravio komšija, tip ga odgaja kao njegovo. On ili ne provaljuje ili je ok sa tim. Prosto svega ima.
Niste vi mene razumeli
Ja govorim o tome da cak i kad vidimo neke lepe primere oko sebe, krenemo s nekim pretpostavkama, a ko zna sta su radili, i sl
To samo govori koliko smo zastranili kao drustvo
Nista lose, nego nam je uslo u majndset da je sve nenormalno postalo normalno

Ne znam
Mozda jer ja imam roditelje koji vec 40 hodina zive a ponasaju se kao da su se tek upoznali i zaljubili, raduju se jedno drugom, cuvaju, brane, jako vole da budu sami jedno s drugim, da putuju zajedno… prosto njihov odnos je takav od kad sam ja svesna…
Nikada ih nisam cula da pogrdno pricaju no sebi u bradu jedno o drugom
Retkost
Moje prve komsije vriste svaka dva dana uz takve psovke jedno na drugo a u braku su tri godine
Da je mene sramota

Niste vi mene razumeli
Ja govorim o tome da cak i kad vidimo neke lepe primere oko sebe, krenemo s nekim pretpostavkama, a ko zna sta su radili, i sl
To samo govori koliko smo zastranili kao drustvo
Nista lose, nego nam je uslo u majndset da je sve nenormalno postalo normalno

Ma razumeo sam ja to, nego si se izrazila tako da je ispalo drugačije.

A i to što kad vidimo lep primer čovek postavi sebi ipak i mali znak pitanja dovoljno govori što je to tako. :) Znači da i to lepo uglavnom nije lepo kad se zagrebe dublje. Naravno ima i izuzetaka.

Imam drugara kom je relativno skoro umrla žena, čovek se raspada bukvalno. On je nju voleo kao Boga, izjavio ispred nas više puta ne da je nije prevario, nego nije ni pomislio. A ona bila nikakva fizički, ni zgodna, ni lepa, ma ništa ali je prosto voleo kao osobu i ništa mu od toga nije padalo na pamet.

Znači ima i tih primera, ali ih je malo, zato ljudi odmah pomisle i ono "ma važi". Naročito u eri ovih mreža gde se svi jako mnogo vole, okači sliku sa dečkom i kao moj svet, moje ovo i ono, a onda ti pusti sliku guzice u inbox.

Jedna mi na dan venčanja njenog pisala na instagram kako bi to bio ja da se ona pitala, nego nisam hteo ništa ozbiljno. Mislim, degutantno.

Ma razumeo sam ja to, nego si se izrazila tako da je ispalo drugačije.

A i to što kad vidimo lep primer čovek postavi sebi ipak i mali znak pitanja dovoljno govori što je to tako. :) Znači da i to lepo uglavnom nije lepo kad se zagrebe dublje. Naravno ima i izuzetaka.

Imam drugara kom je relativno skoro umrla žena, čovek se raspada bukvalno. On je nju voleo kao Boga, izjavio ispred nas više puta ne da je nije prevario, nego nije ni pomislio. A ona bila nikakva fizički, ni zgodna, ni lepa, ma ništa ali je prosto voleo kao osobu i ništa mu od toga nije padalo na pamet.

Znači ima i tih primera, ali ih je malo, zato ljudi odmah pomisle i ono "ma važi". Naročito u eri ovih mreža gde se svi jako mnogo vole, okači sliku sa dečkom i kao moj svet, moje ovo i ono, a onda ti pusti sliku guzice u inbox.

Jedna mi na dan venčanja njenog pisala na instagram kako bi to bio ja da se ona pitala, nego nisam hteo ništa ozbiljno. Mislim, degutantno.
I meni je jedan slao svasta a zenio se
I kacio dragu na insta sa sve potpisom moj svet

Odvratno

uzecu slobodu da ovde napisem poslednji post posto se nema. gde

posto mi je sugerisano da davim sa svojim postovima i da ljudi ne zele da ih citaju, vec vole samo provokativne upade po sitemu ciji je veci i ko ce da bude pametniji pa ako treba i uz pomoc moderacije ili prostackih upada, suvisno je da ista vise kazem na bilo koju temu...pogotovo kad videh da ni perfika vise ne zeli da pise i da je njena kafana zatvorena.

sami gasite ovaj forum i terate ljude odavde. briset noremalne postove pod debilnikm opravdanjima a ostavljate bljuvotine i provokacije. zato inace i trazih onaj ban pre neki dan jer sam bio povredjen brisanjem komunikacije sa aaronom gde se videlo ko je on zaista. a danas je opet pokazao sta je, jeftin provokator koji glumata neku kulturu.

ko sto rekoh ne jednom, uvek sam bio u pravu za sve sta se ovde desava....brisanje sasvim konstruktivne teme o predlogu za poboljsanje rada foruma je bilo histericno.

ali dobro. deja vu... imate zahtev za banom..odradite ga na nacin kako mislite da je najbolji.

problem baš to što se plaše komplikacija, da li je osoba diskretna, da li će neko saznati od njega, da li će snimati kamerom, da li je čist i zdrav, emotivno sposoban za tako nešto, da ne pravi nikakve komplikacije. I baš zbog svega toga, i tih strahova, većina i odustane od namere
Da bilo bi mnogo više šaranja da nema ovih strahova.

Ne bih ja otvorila temu da nisam čula barem od 10 udatih žena ovo što sam napisala u temi. Ne žele da se razvode. A nemaju nikog posebnog u vidu.
Ima udatih žena koje "pribegnu" ovakvom "rešavanju" situacije. To je tačno.

Iz mog ugla (nisam nikad bila u braku; u ozbiljnim vezama da) moje prevare su bile deo nekog adrenalina, nekog izazova, nekog bunta...
Naravno da je moglo da prođe bez toga. Naravno da se uvek može povući kočnica...
Ali po nekad sam dopuštala sebi.

Što se tiče suprotnog. Nisam primetila da sam bila prevarena. Nisu mi priznali. Niko mi nije dojavio. Da je imalo prostora i mogućnosti imalo je.

Deluje da je uvreženo shvatanje da kad žene žele da prevare svog partnera da to rade zbog emocija i/ili sa emocijama.

Koliko imam uvid u ovo pitanje, to nije tako u većini slučajeva. Naime, startna pozicija obično bude da žele samo sex. I sve mi kažu da ono što žele, to je neko čist i veoma diskretan, naravno njima poželjan i zgodan, sa kojim će se moći desiti samo to, dakle ono što nemaju kod kuće.

E sad, drugo je pitanje da li se vežu nakon toga 😁.

Rekla bih da im je problem baš to što se plaše komplikacija, da li je osoba diskretna, da li će neko saznati od njega, da li će snimati kamerom, da li je čist i zdrav, emotivno sposoban za tako nešto, da ne pravi nikakve komplikacije. I baš zbog svega toga, i tih strahova, većina i odustane od namere.

Šta drugi misle o tome?
Mora traziti ozenjene muskarce, isto vazi i za drugu stranu samo traziti udate zene koje ne smiju da pricaju okolo i emotivno se vezu.

posto mi je sugerisano da davim sa svojim postovima i da ljudi ne zele da ih citaju, vec vole samo provokativne upade po sitemu ciji je veci i ko ce da bude pametniji pa ako treba i uz pomoc moderacije ili prostackih upada, suvisno je da ista vise kazem na bilo koju temu...pogotovo kad videh da ni perfika vise ne zeli da pise i da je njena kafana zatvorena.

sami gasite ovaj forum i terate ljude odavde. briset noremalne postove pod debilnikm opravdanjima a ostavljate bljuvotine i provokacije. zato inace i trazih onaj ban pre neki dan jer sam bio povredjen brisanjem komunikacije sa aaronom gde se videlo ko je on zaista. a danas je opet pokazao sta je, jeftin provokator koji glumata neku kulturu.

ko sto rekoh ne jednom, uvek sam bio u pravu za sve sta se ovde desava....brisanje sasvim konstruktivne teme o predlogu za poboljsanje rada foruma je bilo histericno.

ali dobro. deja vu... imate zahtev za banom..odradite ga na nacin kako mislite da je najbolji.

Pre svega, kad već odlučiš da se pozivaš na nečije ime, onda taguješ tu osobu da ona to vidi, a ne da pišeš kao jajarski gde neko to možda i ne primeti.

Araon ti je pokazao ko je zaista tako što nisam hteo da na mojoj temi prozivaš ženu kojoj je umro muž zato što imaš sa njom neraščišćene račune od ranije, što si i sam rekao. Ako hoćete da se pod*ebavate, to radite na nekom drugom mestu.

Danas si napisao da nema forumašice sa iskustvom, na šta si dobio pitanje da im nisi ugrađivao tahometar, pošto kad nešto tako odgovorno tvrdiš u globalu, onda si verovatno to i radio inače lupetaš kao otvoren prozor.

A u pauzi tog glodanja urme sa viskijem, Araon ti je lepo, kao čovek poslao privatnu poruku i pitao te imaš li neki problem da ja ne znam za njega, pa ako treba da razjasnimo nije ni to nikakav problem, gde si se ti izjasnio da nemaš i da ne znaš ko sam ja. Tako da nemoj ti o Araon-u, nego glođi tu urmu i zalivaj viskijem, ako popiješ još koji možda se još malo osokoliš da pominješ one kojima posle tvrdiš da nemaš problem sa njima.

nije ništa zatvoreno, nego je preporuka u amidnistraciji da se sve "kafane" i ostale teme odlepe, što smo mi ovde odmah uradili. A već je tako bilo i sa prošlom.

Lepo je kada što više ljudi piše i ne povlači se. :)

Ne znam
Mozda jer ja imam roditelje koji vec 40 hodina zive a ponasaju se kao da su se tek upoznali i zaljubili, raduju se jedno drugom, cuvaju, brane, jako vole da budu sami jedno s drugim, da putuju zajedno… prosto njihov odnos je takav od kad sam ja svesna…
Nikada ih nisam cula da pogrdno pricaju no sebi u bradu jedno o drugom
Retkost
Moje prve komsije vriste svaka dva dana uz takve psovke jedno na drugo a u braku su tri godine
Da je mene sramota

Мојима ће следеће године бити 60 година брака. Кад виши ту врсту људи и њихов однос, знаш шта је еталон нормалног и здравог.

А преваром се бави онај који нема самопоштовања. Као млађи имао сам излете ван веза, али ако имаш и грам људскости у себи, не можеш а да се не осетиш прљавим.
Realno bilo je trenutaka kada sam se upitala šta i što ja ovo radim.

Back