Sa emocijama ili bez

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Не мора да значи, нисмо сви толико јаки, али треба бити човек и кад се деси не враћати се партнеру, баш зато што си волео и поштовао.
da ali imas fantasticne veze ali ipak malobrojne gde ljudi zaista ne mogu jedno bez drugog, cak iako su se razisli zbog tezih picvajza. ljudska priroda je zanimljiva za proucavanje jer ono sto je nekom nenormalno drugom je kao dobar dan.

konacno ko smo mi da osudjujemo coveka i zenu koji su se npr. dva puta razvodili i triput vencavali...isti mislim.. ja znam dva takva slucaja.

da ali imas fantasticne veze ali ipak malobrojne gde ljudi zaista ne mogu jedno bez drugog, cak iako su se razisli zbog tezih picvajza. ljudska priroda je zanimljiva za proucavanje jer ono sto je nekom nenormalno drugom je kao dobar dan.

konacno ko smo mi da osudjujemo coveka i zenu koji su se npr. dva puta razvodili i triput vencavali...isti mislim.. ja znam dva takva slucaja.
Pa ne osudjujemo
Samo razmatramo

Pa ne znam sad sta je bilo

Da. Covek moze samo da prica za ono sto je u njemu.
Ne osporivo ima dosta istih ili slicnih stavova.tj iskustava.
Mozda je jedino pravo pitanje zasto.
Zasto se neko upustio u to
pitanje za milion dolara. muskarac i zen sede u kafeu i piju kafu. on ozenjen, ona udata. dosli da odmore duhovno od muza, zene, decurlije, posla, rodbine. on cita neke novine, ona neku knjigu. pogled im se sretne, on pocne konverzaciju, ona je prihvati. saznaju da imaju mnogo slicnosti.

koliko ce trebati ako su pricali pola sata napr. da sebi dozvole luksuz da tu osobu posmatraju kao nekog buduceg prijatelja...ili potencijalnog ljubavnika daleko bilo. samo tren...i ona i on.

ako ima hemije ofc. o tome se na razmislja... to se desi.

Па добро, код таквих има искрености, знају зашто су распичкали и зашто се вратили.
У мојој поруци је било речи о онима који варају годинама или често без да друга страна зна.

Vic ili horor je tvoj pogled u ogledalo... Razumem ja tebe i na neki način žalim,razumem što me juriš po temama..
Pokušaj kod nekog plastičara,radi nešto,nadaj se,nada umire poslednja,ili je u tvom slučaju već mrtva. 😂😂😂
Dedice
Jako je tuzno i otuzno citati tvoje baljezgarije
Ja nemam 15 godina i mene to sto laprdas ne dotice
Produzi dalje

Ali to kada ljudi gledaju spolja, kako se divno neki slažu.. a nemaju veze kroz šta su sve prošli.

I ja znam jedan par sada su u šezdesetim, ne odvajaju se jedan od drugog, rekao bi čovek ma voleli se ceo život, sve kao podmazano.

A njihova ćerka mi rekla da je on bukv par godina i živeo sa drugom, pa su imali raskide, pa je imao još žena, pa je majka iz inata našla nekog. I čim su deca malo poodrasla, oni se smirili valjda zbog godina, evo sada sve rade zajendo od pijace do odlaska na putovanja, odlaska u goste, on priča ona klima glavu i sl. Jasno je šta hoću da kažem.
razliciti peferencijali..meni je mnogo draze da budem sam sa svojom muzikom, svojim knjigama i svojim filmovima...i da idem sam u kupovinu, da povremeno komuniciram samo sa zenama razlicitih godista i profesija i u toj prici nalazim motiv za mozda moju trecu knjigu.

mozda je necu napisati, ali samo kroz komunikaciju iz reala mozes naslutiti nesto o drugom. ovo ovde ili bilo gde na netu je utopija. kao sto jednom rekoh samo mali duhovni peting, a peting nije odnos, mozemo petingovati sa polnim organom ili dildom u dokolici kad nam je um opusten a telo zeljno.

Što uopšte ne znači da oni nisu imali nekog pride u svim tim godinama dok su bili mladji...

Mislim, tema ne spada u one ajde da sve bude ružičasto. Baš zbog toga što pišeš neki i ne žele da napuste svoje partnere, jer žele da ostare zajedno.
A zasto tako?
Zasto sve sto je lepo moramo odmah da bacimo neku senku sumnje da je sigurno nesto bilo sa strane j kod njih
Samo zato sto zivimo u nekom iscasenom vremenu
Postoje ljudi koji nikada nisu varali.

A zasto tako?
Zasto sve sto je lepo moramo odmah da bacimo neku senku sumnje da je sigurno nesto bilo sa strane j kod njih

Tema nije o njima, niti tvrdi da svi to rade.

Već je osvrt na poznatu tezu da žene to rade samo iz emocija.
To je jedna crtica u moru mž odnosa.

Па добро, код таквих има искрености, знају зашто су распичкали и зашто се вратили.
У мојој поруци је било речи о онима који варају годинама или често без да друга страна зна.
kao prvo da kazem da mi je drago sto si opet ovde. iskreno.

ljudi su, ne znam izraz jer zvacem urmu sa viskijem a to nesto ne ide bas zajedno kao zivot sa nekim gde laz obitava kao blato u kome se oboje valjaju. ali ako je njima lepo, da on nju vara a ona njega takodje, opet nismo ni ti ni ja reperi za moral. meni su napr spocitavali kakav si ti to vernik a imas tolike ljubavnice :lol:

sta znaci da moras da kanonizujes qurazz, sarm, elokvenciju, mozda i harizmu pa i potrebu za drustvom mladjih zena, samo zato da ne bi neki seronja sa neke krstarice koji ni ne zna kako pichka stoji, meni solio pamet kako treba da zivim svoj :lol:

mislim...

Tema nije o njima, niti tvrdi da svi to rade.

Već je osvrt na poznatu tezu da žene to rade samo iz emocija.
To je jedna crtica u moru mž odnosa.
Rade i musko i zenski iz raznih razloga
Oni koji rade
Meni je to svakako jedna crta u karakteru koja je onako vrlo slaba i sam taj cin mi je za slabice da ne kazem nesto drugo
Niko nikome ne brani da zivi kako hoce al treba imati muda pa otici

kao prvo da kazem da mi je drago sto si opet ovde. iskreno.

ljudi su, ne znam izraz jer zvacem urmu sa viskijem a to nesto ne ide bas zajedno kao zivot sa nekim gde laz obitava kao blato u kome se oboje valjaju. ali ako je njima lepo, da on nju vara a ona njega takodje, opet nismo ni ti ni ja reperi za moral. meni su napr spocitavali kakav si ti to vernik a imas tolike ljubavnice :lol:

sta znaci da moras da kanonizujes qurazz, sarm, elokvenciju, mozda i harizmu pa i potrebu za drustvom mladjih zena, samo zato da ne bi neki seronja sa neke krstarice koji ni ne zna kako pichka stoji, meni solio pamet kako treba da zivim svoj :lol:

mislim...
Мешате ме са неким, не знам са ким.

Ne bih da delim savete, nikako.

Ali ne treba biti tako strog prema ljudima.
Ni sami prema sebi nismo uvek dobri niti imamo poštovanja-
znas izreku
moju :lol:
zeni je cast u ocima, nikako medju nogama.

svaka zena bolje zna sta za nju znaci postovanje same sebe, za razliku od muskog debilnog jarca koji ce da bude majmun iz cirkusa u losim pokusajima da je osvoji.

A zasto tako?

Pa pazi, rekla je moooožda, ne znači da nisu.. Što stvarno i ne znači.

Znam i ženu koja je posle podigla dvoje dece, sve super, prošlo je, ali u početku nije uopšte bila cvećka i znam ih par sa kojima je bila pored muža.

Svega ima danas realno.

Pa pazi, rekla je moooožda, ne znači da nisu.. Što stvarno i ne znači.

Znam i ženu koja je posle podigla dvoje dece, sve super, prošlo je, ali u početku nije uopšte bila cvećka i znam ih par sa kojima je bila pored muža.

Svega ima danas realno.
Ima svega
Al to nije moja soljica caja
Znam i ja svakakve slucajeve al me ne zanimaju
Naslusam se svega, prvo od velikog kolektiva i kako zive i sta ko kome radi
Ja tako ne bih zivela ni da mi plate
Ali njihov zivot i njihova stvar

tudja iskustva su samo tudja, ljudi su kao deca, dok se negde u zivotu ne opeku, nece nikad nauciti.

moje jedino iskustvo koje vredi je, da bez emocija nema zivota. ko je kako se ovde kaze osakacen od istih, nijemu ili njoj nije samo manji eq, vec je inferioran po svemu. a kad kazem emocija mislim na onu najcistiju lisenu bilo kakve koristi.

pa cak i telesne.

za to treba imati hrabrosti sebi da priznas. sto si zreliji i samosvesniji nece te biti sram. sto si zatvoreniji, blokiran inhibicijama ili losim iskustvima i gradis zid oko sebe i cenis kome ces da spustis most da utera svog konja i udje u dvorac tvog duha ili telesnog uzitka, bices analiticki pametan, ali emotivno blokiran.

dazba kada sa distance uvidis svoju gresku. putevi gospodnji su kao tkanje. ako ti ono sto je na putu ponudjeno, a ti se na to ni ne osvrnes, mozda ti nece nikad vise biti na taj nacin servirano. zato je komunikacija sa svakim najvaznija. samo kroz nju mozemo jos vise uciti...pre svega o sebi, jer covek uci ceo zivot.

pa i onaj meduzin deda sa babom sto se drze. malo slabije i sporije sa zaboravom, ali neka nova senzacija im probudi nesto sta su davno preziveli i mozda zaboravili.

Back