Karadjordje
Iskusan
- Poruka
- 6.575
Opet tad su imali 14 000 nuklearki, da su rekli napadnete li Jugoslaviju ulazimo u rat, Nato bi se povukao
A sta ako je NATO znao da blefiraju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet tad su imali 14 000 nuklearki, da su rekli napadnete li Jugoslaviju ulazimo u rat, Nato bi se povukao
Znaš, ja se više plašim prijatelja kojih nema kad mi teško, od neprijatelja i ne očekujem da mi pomognu..
Не можеш направити кајгану а да не разбијеш јаја.Стаљин је направио кајгану, и сада многи могу да приговарају укусу кајгане и да је превише јаја разбио , али то не мења чињеницу да кајгана постоји.Loše ekonomske odluke??? Ni da smejem ni da plačem na ovakve jadne pokušaje odbrane neodbranjivog.

svi znamo da bi ti prvi priskocio u pomoc.Znaci ne daj Boze da te sutra neko napadne i siluje ti bi se vise ljutila na invalida u kolicima koji nije mogao da pomogne nego na siledziju? Dobro.

Imam neki skroz suprotan utisak za ove Ruse sa kojima se družim. Prilično su otvoreni za naše ljude, uče srpski solidno, ali mi govore da naši ljudi ne žele sa njima da se druže? Ono ne vole silvani ni seljanu da se razumemo, ali su ok za druženje sa pristojnijom i opuštenijom ekipom ljudi.Pa ja sam bila na jednom planinarenju gde je bilo dva ruska para. Jedni su rusi iz Moskve drugi veze nemam... oni čak ni međusobno nisu komunicirali na celoj toj turi. A taj jedan par sa kojima sam pričala su mi rekli da Srbi njima zameraju što se ne mešaju s nama. Ona se jopš kao pravdala... Tako dakle oni su zatvoreni više, možda su samo introvertniji za ove naše tipične ekstroverte bučne i otvorene.. ali u velikim gradovima kakav je BG oni su se sasvim fino uklopili.
Kada smo u istoriji imali prilike za tako nešto? Nismo bili osvajači i nismo nešto ni stizali do Rusije, a ni oni nisu toliko bili u kontaktu sa nama?Drugo, sad se nadovezuješ na politiku. Nama Rusija nikada nije bila bliska. Mislim od II sv rata pa sve do sada. Kada mso mi to bili blsiki sa njima i sarađivali?
Da li su te tvrdnje za slanje oružja ikad potvrđene? Sećam se Šešeljeve priče da su Hrvati bacali ozračene kalašnjikove u Dunav?Oni su daleko prvo, drugo oni su se isto odnosili i prema Hrvatima i nama... slali su oružje Hrvatim kda su započeli oružanu pobunu i otceplljenje. Posle su glasali i za sankcije, mi smo bili izbačeni iz UN. Posle se povukli kao Vojska sa Kosova. Jednostavno, oni su više učinili Hrvatskoj nego nama.
Ne slažem se sa ovim, koji čin je huškanje na zapad? Mislim da su to radile naše patriJote a ne sama Rusija?Mi smo im dobri samo kao remetilački faktor prema Zapadu. I našli su se sa nama zbpg mržnje koju ovde vide prema NATOu, to su prepoznali. I to je jedina spojna stvar što se politike tiče.
Velika Rusija invalid? Čitaš li ti sebe? Ajd odluči se, velesila il invalid??Znaci ne daj Boze da te sutra neko napadne i siluje ti bi se vise ljutila na invalida u kolicima koji nije mogao da pomogne nego na siledziju? Dobro.
Па зашто онда наводне Стаљинове злочине углавном потежу западни империјалисти, а руски народ воли Стаљина?Satljin je na neki način odigrao ulogu u odbrani Rusije, ali je daleko od toga da ju je spasio. Mislim da bi opustošio Rusiju da nije došlo do napada Nemaca. Čovek je bio psihopata i paranoik, a najčešće takvi uspevaju da dođu do moći jer su beskrupulozni i ne zaziru od likvidacija.
Управо су водеће чланице ЕУ и НАТО организовале распад СФРЈ.Da se SFRJ nije raspao ušli bi u nato i eu. Verujem da se Rusiji tada nije svidela ta ideja.
Velika Rusija invalid? Čitaš li ti sebe? Ajd odluči se, velesila il invalid??
Nemačka je organizovala, a Rusija se nije bunila, naprotiv zadovoljno je trljala ruke, ostale je bolelo uvo za nas, podržali su ideju koja pobedjuje u tom trenutku, a to je bio raspad.Управо су водеће чланице ЕУ и НАТО организовале распад СФРЈ.
Tito je bio blagi pro-zapadni čovek, umro je 1980te a nas su bombardovali 1999.Tito je opasno naoruzao drzavu, misleci na strane neprijatelje, nije ocekivao da ce podli zapad napraviti razdor iznutra, al naravno protov Nato nije bilo sanse. Kad kazem Nato mislim Amerika, ostali su kesa.
Zar Rusija nije tada imala nuklearno naoružanje?Pricamo o 1999-oj sreco...tada je bila invalid.
Претпоставио сам да си мислила на Русију која "није хтела" да нам помогне у ратовима 90-тим, али ми је било глупо да ти на то одговарам.Al vi pojma nemate ni da čitate ni da razumete napisano, je l moguće da nema prilike kada ne potvrdim tezu o ćacijima
![]()
Zar Rusija nije tada imala nuklearno naoružanje?
Русија(СССР) се и сама тада распадала и није била у стању да решава ствари на Балкану.Nemačka je organizovala, a Rusija se nije bunila, naprotiv zadovoljno je trljala ruke, ostale je bolelo uvo za nas, podržali su ideju koja pobedjuje u tom trenutku, a to je bio raspad.
Ma ništa, nešto razmišljam šta sutra da obučem, ladno...
Шта су требали да ураде 1999 године, да баце атомске бомбе на Америку?Zar Rusija nije tada imala nuklearno naoružanje?
Што би нормалан човек у Србији мрзео Америку, Ватикан, Немце и Енглезе, а они су нам толико добра учинили кроз историју?Smatram da si skroz omašio.
Ovde ne postoji rusofobija ništa više nego što postoji vatikanofobija, Nemačkofobija, englezofobija, EUfobija, NATOfobija, bugarofobija, čak i izraelofobija.. bosanskohercegofobija, crnogorofobija haha itd. od svih tih manjih ili većih fobija to prema rusima je mala maca, govorim o ovom našem narodu. to čak vide i stranci ovde, svi nas zovu malim Rusima i jasno je i što.
Zato što zapadnjacima ide u korist, a Staljina se još uvek boje ovi koji su preživeli njegov režim (čovek je bio efikasan za istrebljenje)Па зашто онда наводне Стаљинове злочине углавном потежу западни империјалисти, а руски народ воли Стаљина?
To su price za malu decu, Rusima nisu cilj teritorije vec demilitarizacija Ukrajine, najsuroviji rat vode, a to je rat iscrpljenja koji Ukrajina ne moze da dobije. Ukrajina vec uveliko kuburi sa ljudima na frontu, zrtve Boga pitaj, populacija se razbezala po Evropi, pitanje je vremena kad ce odbrana puci, prosetace kroz Ukrajinu. Za sve sam do sad bio u pravu sto se tice rata, tako da verujem u to. Naravno da me dusa boli sto ginu i jedni i drugi.Jako prosto. Rat ne mogu da dobiju jer ne smeju najjačim oružjem da udare zbog odmazde i eventulanog proširenja rata na sveskom nivou. Ušli su u rat sa dovoljno zaliha ali ih je dužina ratovanja malo osiromašila. Ne vidim način da rat privedu kraju na način koji bi njima doneo isključivu pobedu. Nisu u prilici da pomažu drugima, posebno ne nama.
Pozivaju se na otimanje KiM od Srbije dok čerupaju Ukrajinu, ok intimno sam na ruskoj strani u sukobu sa zapadom zato što nam zapad ne nudi ama baš ništa, ali čisto da se zna da Rusi nisu cvećke.Шта су требали да ураде 1999 године, да баце атомске бомбе на Америку?