Khal Drogo
Elita
- Poruka
- 18.021
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti misliš da su Srbi iz RS nešto bolji od njih? Sve ista bagra, puni mržnje prema svemu osim prema sebi.
Sva tri naroda tamo su toliko ispunjeni mržnjom da bi rađe propali svi redom i bankrotirali nego išli nešto zajedno stvoriti.

Isto ko i u tvojoj maticiA vi u Kroaciji ste bas puni ljubavi i tolerancije![]()
Isto ko i u tvojoj matici![]()
Dobro je majstore iluzijaHow yes no.
Dobro je majstore iluzija![]()

Ne, za separatiste su ostavljeni koridori za prolaz, nešto što vi niste napravili ni u Srebrenici ni u Vukovaru.Malo je licemerno da neko prica o mrzni u BiH a zivi u drzavi gde se proganjaju starci i deca jer im smeta kolo,![]()
![]()
Ne, za separatiste su ostavljeni koridori za prolaz, nešto što vi niste napravili ni u Srebrenici ni u Vukovaru.
Zato vi danas jeste genocidna nacija u UN-u, a mi ne![]()
Pa što su palicama pokupali glave onim momcima iz Novog Sada u pozorištu?
Oni nisu imali nikakve veze sa Vučićem.
Ови Босанци се само вређају, јел то неки менталитет и што се то нама намеће од наших Босанаца кроз институције, скупштину, медије ?!?

...срккNista novo sto i mi njima ne radimo. Ne znam cemu uvrede sa nase strane, jedini koji se mogu uvrediti su igraci Srbi koji su igrali za Bosnu i svakako treba da razmisle i oni novi koji bi dosli u situaciju da igraju tamo. Koje godine je tacno bila utakmica na Marakani izmedju Srbije i Bosne, sta smo mi njima tada uradili na Marakani, i nemoj da mi neko kaze to je jos bilo frisko nakon rata, to su gluposti.Košarkaška reprezentacija Srbije slavila je u Sarajevu protiv Bosne i Hercegovine sa 74:72 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, no sportski događaj u dvorani Skenderija ostao je u drugom planu zbog ponašanja dijela domaćih navijača.
Već pri izlasku srpskih košarkaša na parket s tribina su se čuli zvižduci i uvrede. Tijekom intoniranja himne Srbije navijači BiH pjevali su pogrdne stihove upućene protivničkoj reprezentaciji, a prozivanja su se nastavila i tijekom utakmice.
"Pitam se kako su se sinoć u dresu Bosne i Hercegovine osjećali Vojin Ilić i Stefan Simanić dok su sa parketa slušali skandiranja "gazi, gazi, gazi četnike", psovke o "vlaškoj majci" i ostale primitivne izlive mržnje, upućene mladićima koji nisu bili ni rođeni kad je bjesnio rat. A da krkanluk ne bi ostao samo na nacionalnoj osnovi, pobrinuli su se i za dodatne slojeve primitivizma – transparentom “Defend Europe from gay brotherhood” sa grbovima Srbije i Rumunije. I nacionalizam i homofobija u jednoj rečenici", započeo je Danijal Hadžović svoj tekst o ovom ispadu.
Istakao je da je Košarkaški savez Bosne i Hercegovine odgovoran što je to dozvolio. Navijačka grupa BH Fanatikos se mjesecima borila da dobije mesto na tribini i na kraju je u tome uspjela.
https://www.tportal.hr/sport/clanak...ne-pripadate-sarajevu-i-niste-od-nas-20251201
Mir, suživot i tolerancija su nepoznati pojmovi u FBiH ma o čemu se radilo kada se tiče Srba.
Sve to zbog kulture i društva koje u Sarajevu u svakom većem naselju kači table sa natpisima
"Ovde su srpski zločinci ubili 5 građana Sarajeva" itd. Dok naravno nema obilježja za ubijenu srpsku djecu čak ni mjesta gdje su ubijene djevojčice Nataša i Milica i kuće gdje je ubijeno šest članova porodice Ristović među kojima je bio dječak i nepokretna starica nema nikakvih natpisa niti bilo čega.
A da napišu "Ovde su muslimanski zločinci ubili šest članova porodice Ristović" to bi tek bilo ravno dolasku vanzemaljaca.
Bolest Sarajeva je izgleda hronična, pored dobrih ljudi kojih ipak ima u njemu grad su preuzeli mrzitelji i podlaci koji škole i trgove nazivaju po osuđenim fašistima.
Što i ne bi kada u Sarajevu više nema ni srpske ni jevrejske djece...
Stidljivo se progovara o polarizaciji u svetu na hrišćane i muslimane. Kad to eskalira, treba da budemo pametni, i prisetiti se na šta su spremni.Nista novo sto i mi njima ne radimo. Ne znam cemu uvrede sa nase strane, jedini koji se mogu uvrediti su igraci Srbi koji su igrali za Bosnu i svakako treba da razmisle i oni novi koji bi dosli u situaciju da igraju tamo. Koje godine je tacno bila utakmica na Marakani izmedju Srbije i Bosne, sta smo mi njima tada uradili na Marakani, i nemoj da mi neko kaze to je jos bilo frisko nakon rata, to su gluposti.
Trebamo sada biti pametni i ne uraditi to isto kada oni dodju kod nas, ne moramo ih docekati sa cvecem ali mozemo biti pristojni koliko-toliko. Medjutim, to verovatno nece zavisiti od nas vec od glavnog vodje i koliko ce mu biti interesantno i koja korist da ih docekamo normalno ili kao i oni nas.
Bosanci su ovim gestom sami sebi skocili u stomak jer imaju igraca koji su Srbi i kojima verovatno nije bilo svejedno za vreme utakmice. Huligane za to boli ona stvar, oni su tu sa razlogom da urade to sto su uradili i to nije nista novo i nesto sto mi njima nismo radili.

Stidljivo se progovara o polarizaciji u svetu na hrišćane i muslimane. Kad to eskalira, treba da budemo pametni, i prisetiti se na šta su spremni.![]()

A što ti uvek neinteligentno?Путин уједињава православце и муслимане, против безбожника и западних неолибералних сотона, а ти идеш контра његовој геостратегији
Па што ви Босанци увек све наопако ?!?![]()
A što ti uvek neinteligentno?
Zato što se tokom vekova ispostavilo da balkanskim muslimanima mir i razumevanje nisu mogući!
Uostalom, sami to govore - pročitaj Islamsku deklaraciju.
Eto, a mi smo kao nesto bolji? Svi smo ista govna, i bolje i nismo zasluzili od ovog kako nam jeste..A što ti uvek neinteligentno?
Zato što se tokom vekova ispostavilo da balkanskim muslimanima mir i razumevanje nisu mogući!
Uostalom, sami to govore - pročitaj Islamsku deklaraciju.
Stidljivo se progovara o polarizaciji u svetu na hrišćane i muslimane. Kad to eskalira, treba da budemo pametni, i prisetiti se na šta su spremni.![]()
Lepo, sprčili su ih na 23% BiH. Šta bi bilo da nisu im bili saveznici.Не бре
Босански муслимани су једини који су савезнички прихваћени од Амера.
Наши грађани Србије Муслимани су ипак другачији, иако би да глуме Босанце !
--
Гледај шта ради Путин са муслиманима, а не дијаболе: Вучић / Додик

Mi smo naša govna, oni su njihova i neprijatelji su, u tome je razlika. Što se njih tiče: sprem'te se, sprem'te, četnici!Eto, a mi smo kao nesto bolji? Svi smo ista govna, i bolje i nismo zasluzili od ovog kako nam jeste..

Šta ti misliš, Kerki? Jevreji opet nešto mute?Ne luperdaj.
@ tema
Zao mi je naravno, ali nije prvi put ni sa njihove, ali ni sa nase strane. Navijaci su dno od ljudi, pa ih ne treba shvatati ozbiljno.

Pa nego.Šta ti misliš, Kerki? Jevreji opet nešto mute?![]()