Rusija izdala Srbiju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i bre norma, ti malo malo pa izjavis nesto znacajno, i onda se ispostavi da te mrzi da pises...
ili ne znas o tome da pises, ili ne znas kako to da napises, nisam siguran, ali sam siguran da je takav nacin postovanja skroz glup....
evo, i ja znam da je rusija veliko zlo..
zasto? pa ne mogu sad bas da kazem, ali potrudi se sama da saznas...

Obersturmfuehrer:
i bre norma, ti malo malo pa izjavis nesto znacajno, i onda se ispostavi da te mrzi da pises...
Не мрзи ме. (или, добро, мало и мрзи понекад). Него, најчешће или немам времена, или, ето, баш мислим - да треба доиста и сами да се потрудите, и пронађете изворе, а не да пишете на памет, и погрешно.
(Или оно што сте си увртели у главу да је "истина" о неким догађајима и процесима из историје).

ili ne znas o tome da pises, ili ne znas kako to da napises, nisam siguran, ali sam siguran da je takav nacin postovanja skroz glup....
Дакле, из горе написаног је јасно да - није глуп.

А теби је најлакше рећи како неко нешто не зна. И то то је сав "аргумент".

evo, i ja znam da je rusija veliko zlo..
zasto? pa ne mogu sad bas da kazem, ali potrudi se sama da saznas...
А ово је - пример - чисте глупости, то јест, више твоје ирационалне русофобије, и субјективности, и за то се, наравно, не може, нити треба, било шта посебно "трудити" да би се сазнало и схватило.

Norma Kampl:
А теби је најлакше рећи како неко нешто не зна. И то то је сав "аргумент".

davno sam ja odustao od ubedjivanja slepih da vide....

Norma Kampl:
А ово је - пример - чисте глупости, то јест, више твоје ирационалне русофобије, и субјективности, и за то се, наравно, не може, нити треба, било шта посебно "трудити" да би се сазнало и схватило.

zasto?
ta moja tvrdnja ima istu tezinu kao tvoja.
ako ti se ona ne dopada, izaberi koju kod hoces i u moje ime je obrazlozi "potrazi po netu"....

Evo kao sto znate ja nisam rusofob a cak naprotiv uvek sam bio za dobre odnose sa Rusijom,ali danas sam doziveo potpuno razocaranje i shok.
Nijedna Ruska televizija nigde u internetu nema niti je pomenuto Kosovo i danasnji razgovor Lavrova i Evropske trojke.Ovo ne da je izdaja nego je bruka i sramota.Sad samo treba pratiti sta ce rusija dobiti u zamenu za izdaju Srbije.Pretpostavljam da ce to biti Prednistrovija S i J osetija kao i Abhazija.

Jevdjo:
Evo kao sto znate ja nisam rusofob a cak naprotiv uvek sam bio za dobre odnose sa Rusijom,ali danas sam doziveo potpuno razocaranje i shok.
Nijedna Ruska televizija nigde u internetu nema niti je pomenuto Kosovo i danasnji razgovor Lavrova i Evropske trojke.Ovo ne da je izdaja nego je bruka i sramota.Sad samo treba pratiti sta ce rusija dobiti u zamenu za izdaju Srbije.Pretpostavljam da ce to biti Prednistrovija S i J osetija kao i Abhazija.
Ne visim sto te je Rusija mogla iznenaditi?!?!?
Mozda zato sto si OCEKIVAO nesto od Rusije. :)
NE ocekuj od nikog - nista !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back