MajorTom
Domaćin
- Poruka
- 4.737
Meni je bas cudno da se Hrvatska zapravo ne zove Srbija, imajuci u vidu da su u Hrvatskoj Srbi uvijek bili vecina 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
okey vasa lijepa kuca ali ste genocidni i ratovali ste za austrrourgsrku i naci-nemacku, ndh,danke dojcland, Bog ce vam se osvetiti, Hrvati@, nayebacete kad-tad, pa cemo se i mi veseliti, nicija nije gorela do zore, genocidasi, ali vi vec znate da smo mi srbi pojam za vas, klasa1900.:
- Hrvata: 2 159 888 (68.3 %)
- Srba: 548 302 (17.3 %)
Ne mogu, ti si unutra
I to ti je sav komentar na Baju malog Mindzu![]()
Opet si pijan, postavio sam ti sve dokumentovano ... nisi iskljucio politiku, aj sad otvorri um i procitaj sve ponovo. Ispadas kompleksas ovako. Seselj nije bio ni u planu 1846.Daj bolan, neki Seseljevi frizirani podatci, koji se ne vide kako treba .
Ne mogu da istrazujem sada, evo upitao sam vjestacku inteligenciju da me uputi malo.Evo sta kaze :
cime dokumentujes ovo? sta si kompitao teskt sa i terneta, daj izvore.Etnička struktura u Kraljevini Hrvatsko-Slavoniji (1910. popis)
Područje današnje Hrvatske (bez Dalmacije) prema popisu stanovništva iz 1910. godine predstavlja najbolji pokazatelj kraja 19. stoljeća:
Itd Itd.
- Ukupno stanovništvo: 2 621 954
- Hrvati: 1 638 354 → 62.5 %
- Srbi: 644 955 → 24.6 %
- Nijemci: 134 078 → 5.0 %
- Mađari: 105 948 → 4.1 %
- Ostali (Češi, Slovaci, Talijani, Rusini, ostali): ukupno 98 619 → 3.8 %
Šira statistika Hrvatske 1900‑1910
Prema opsežnijoj statistici za područje današnje Republike Hrvatske:
- 1900.:
- Hrvata: 2 159 888 (68.3 %)
- Srba: 548 302 (17.3 %)
- Talijana: 140 365 (4.4 %)
- Nijemaca: 115 948 (3.7 %)
- Mađara: 101 617 (3.2 %)
- Slovenci, Česi, Slovački, Rusini i drugi: ispod 1 % svaki
- 1910.:
- Hrvata: 2 371 634 (68.5 %)
- Srba: 575 922 (16.6 %)
- Talijana: 155 749 (4.5 %)
- Nijemaca: 119 587 (3.5 %)
- Mađara: 121 408 (3.5 %)
- Ostalih: 2.6 %
u kojoj Hrvatskoj? To je bila AustrijaMeni je bas cudno da se Hrvatska zapravo ne zove Srbija, imajuci u vidu da su u Hrvatskoj Srbi uvijek bili vecina![]()
ustasijad se kiti tudjim perjem, a ni ne postoje osim ko austrougarska sluzincad i topovsko meso u ratu sa srbijomu kojoj Hrvatskoj? To je bila Austrija
Koja je to karta iz kojeg vijekaOpet si pijan, postavio sam ti sve dokumentovano ... nisi iskljucio politiku, aj sad otvorri um i procitaj sve ponovo. Ispadas kompleksas ovako. Seselj nije bio ni u planu 1846.
cime dokumentujes ovo? sta si kompitao teskt sa i terneta, daj izvore.
I pri tom 1910. nije nemoguce da je yo tačno, Hevacenje je vec odradilo posao do 1918. Srba katolika nije bilo vise.
1914. je jos bilo, bar u juznoj i centralnoj Dalmaciji
Pogledajte prilog 1762267
ova tvoja karta je iz ndh i naci nemacke iz 1941, zatoi i ne pise vijek na njoj, sramota koji si ti prevarant.Koja je to karta iz kojeg vijeka![]()
Karta je jadan ne bio sa stranice Euroatlas . net , nije im karte crtao Seselj i takvi lazovi poput tebe. Sta me briga da li mi ti vjerujes!ova tvoja karta je iz ndh i naci nemacke iz 1941, zatoi i ne pise vijek na njoj, sramota koji si ti prevarant.
samo pise copyright 2009, aha bas vama cemo da verujemo
20ti, 1914. kao i ova iz Londona, u sustini BiH, Vojvodina, Dalmacija sve Srbi, po ovoj mapi, ovo severno Zagorje itd strpano zajedno u Srbo-Hrvate daKoja je to karta iz kojeg vijeka![]()
toci cemo do te teme, prvo ovo da rascistimo 19ti i rani 20ti vek. Pa ne mogu na sve strane mili moj, nisam ja robotBrkas vizantijska osvajanja ciji grb je Srbija podjonila, tj ukrala, sa srpskim granicama,a " Car Dusan"( Cuj Car, nije vladao 15tak godina) lomio zube na Bosni,a ko fol dijelovi Hrvatske bili pod Srbijom, koja nije imala imena, kada je npor Bsona bila jedina nezavinska drzava za zapadnom Balkanu, nego se nazivala RAskom, i bila uveliko pod Turcima.
Kako to da ni jedan bosanski ban ni kralj( Da, u Srbiji nikada nije bilo banova) nije bio ni pravoslavac a kamo li da od pocetka 20tog vijeka postane Srbin ?
Evo karte Evrope iz 1400te godine, sa evropske strane stranice, ima li gdje Raske, pojela maca! Ima samo Bosne!
Pogledajte prilog 1762271
To su mutne neke Seseljeve karte, nesto slicno ne postiji nigdje na planeti, ni u kakvim arhivima.20ti, 1914. kao i ova iz Londona, u sustini BiH, Vojvodina, Dalmacija sve Srbi, po ovoj mapi, ovo severno Zagorje itd strpano zajedno u Srbo-Hrvate da
Pogledajte prilog 1762274
toci cemo do te teme, prvo ovo da rascistimo 19ti i rani 20ti vek. Pa ne mogu na sve strane mili moj, nisam ja robotSkaces sa teme na temu.
Al sta pokusavas, pa znam ja istoriju, mislim hvala ti sto hoces da me naucis nesto novo, al il znam il sam cuo
vidis da si neozbiljan, nisam ja nacionalista prika, ja ti postavljam ozbiljno gradivo. Koje mozes da proveris i sve su strani dokumenti. I pokrivaju celu Evropu.To su mutne neke Seseljeve karte, nesto slicno ne postiji nigdje na planeti, ni u kakvim arhivima.
Prvo moras da naucis osnove, pa cu ti objasniti. Doneo si zakljucak, al ti fali osnovno poznavanje istorije do 11 tog veka, kao i primcip samog funcionisanje feudalnog drustva doba. I pri tom proizvoljno tumacis, tj. kako ti odg. Ajd ovo cemo drugi put, kasno je sad, ne radi mi mozak.Kako dijelovi Hrvatske mogu da budu pod Srbijom, kada bliza Bosna nikada nije bila pod Srbijom, kada je na Drini uvijek bila granica izmedju zapadnog i istocnog rimskog carsta,a kasnije izmedju pravoslavlja i katolicanstva![]()
Istocni Hum, ksniju Hercegovinu su jedno vrijeme kontrolisali Vizantijci, i tu smo imali nekoliko pravoslavnih velikaskih obitelji u vrijeme osmanskih osvanjanja, poput Sankovica i Nikolica, ali pravoslavci koje Turci nazivaju kasnije Vlasima( Romanizirani tracani i Illiri) su ogromna manjina, zive samo u istocnom Humu i nesto u Dolini Drine, i ko fol Hrvatska bila pod Srbijom, pa takve price su bolesne, samo stvaraju kontra efekat, a ti mozes da se tjesis bajkama kakvim zelis, niko nikome ne moze da zabrani da ima pravo da ne razmislja![]()
Možeš noge da im perešOpet smarate sa Rusijom, koga je briga za tu zemlju, svako normalan beži od njih.
Što se mene tiče možeš i sa zmijom da legnešDa je Zapad pakao, a Rusija raj, ja ću opet odabrati Zapad.
Daj broj dilera da i mi poludimoVjerovatno mislis na visoko moralnog i postenog Bogoljuba Karica i nekada jos posteniju Miru Markovic koji su pobjegli u najveci svjetski kriminalni Eldorado, zvani Rusija, u koju uglavnom idu pojedinci koji bjeze od zakona i pravosudja u vlastitim drzavama![]()
"Bolje ćutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju"Da je Zapad pakao, a Rusija raj, ja ću opet odabrati Zapad.
coce znas gde je bosna reka, a gde je stari ras? https://en.wikipedia.org/wiki/Raška_(region)Bsona bila jedina nezavinska drzava za zapadnom Balkanu, nego se nazivala RAskom
zezam te kad vidim koliko ludujesKarta je jadan ne bio sa stranice Euroatlas . net , nije im karte crtao Seselj i takvi lazovi poput tebe. Sta me briga da li mi ti vjerujes!
To prepuštam tebi i ostalim rusofilima, što im ljubite dupe svaki dan.Možeš noge da im pereš![]()
opravdavam ja i hrvatsko ustastvo.Dakle baju malog minzdu opravdavas ...a sad pokazi neku sliku da je neko tako nesto imo na tompsonov koncertu![]()
Danas samo u Beču i okolini živi više Srba nego u celoj Rusiji.A kako je Austrija tretirala Srbe? Gori su bili od Turka vrlo cesto
to je bosanski pasaluk otomanske imperije, ali ako insistiras na tom bas veku kratko je trajala Kraljevina Bosna ili Bosansko Kraljevstvo bila je južnoslavenska kraljevina koja je postojala na Balkanu od druge polovine 14. do druge polovine 15. https://bs.wikipedia.org/wiki/Bosansko_KraljevstvoIma samo Bosne!
![]()
da, i? zbog cega je to bitno.Danas samo u Beču i okolini živi više Srba nego u celoj Rusiji.
Danas samo u Beču i okolini živi više Srba nego u celoj Rusiji.
pa bitno je zbog narodne umotvorine, evo:da, i? zbog cega je to bitno.
Niste za bolje rusija je trebala 45e da završi posao i pobije sve nacifašiste.To prepuštam tebi i ostalim rusofilima, što im ljubite dupe svaki dan.