Edmund
Poznat
- Poruka
- 7.498
LepoSvako pametan i obrazovan na ovoj planeti je pročitao ruska sabrana dela![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LepoSvako pametan i obrazovan na ovoj planeti je pročitao ruska sabrana dela![]()
Kosovo nije nikada bilo srpsko nego drzavno srbijansko, jer su tamo Albanci apsolutna vecina,a ostalo bi drzavno srbijansko da Milosevic nije 1999 nastavio da ovaj put sa Kosovom radi ono sto je ranije sa Hrvatskom i sa Bosnom, i da posebno prema Albancima postupa kao sto je srpska vojska postupala u balkanskim ratovima, kada su se Albanci klali, na sta se posebno zgrazavao Dimitrije Tucovic koji je pisao o tome.Upravo, i?
Da li je Kosovo srpsko? O nije, oteli ga Rusi, ubijajuci srpsku decu. A Amerikanci sad brane srpsko Kosovo sa svojim slugama iz 1999.
Djela pisu pojedinci, knjizevnici a ne cjelokupni narod.Svako pametan i obrazovan na ovoj planeti je pročitao ruska sabrana dela![]()
Citiram text koji je pisao istoricar, a to sto se tebi istina ne dopada je druga stvar.Aj ne laži više idi leči se.
Lupetaš gluposti ja imam dva poznanika otišli su pre 20+ godina u rusiju i obojica su milijarderi.Citiram text koji je pisao istoricar, a to sto se tebi istina ne dopada je druga stvar.
Lazes jedino ti, 99% Srba , dijaspora zivi na zapadu, nece niko u Rusiju kriminalnu, korumpiranu, siromasnu!
Koliko su tek danas siromasni, kada su ovakvi bili prije sankcija!
https://www.dw.com/hr/rusija-sama-i-siromašna/a-56072635
Daj mi imena tih balkanskih milijardera u Rusiji ?Lupetaš gluposti ja imam dva poznanika otišli su pre 20+ godina u rusiju i obojica su milijarderi.
Ovi štosu otišli u ameriku motaju kablove i peru tanjire sa diplomama državnih univrziteta.
Svakome po zasluzi![]()
ne laze, to je tacno. Rusija jeste pravila vazalnu veliku Bugarsku, zarad svojih interesa na Mediteranu, a Srbija je u isto vreme bila izmanipulisana od Britanaca i Francuza zarad njihovih interesa, koji su obecavali Srbiji i kule i gradove, a nista osim price nije bilo, ginuli su samo Srbi. I izgubili srpsko-turski rat 1876-1877.Aj ne laži više idi leči se.
hvala sto si me prosvetlio, aj sad malo kopaj dublje, to sto si napisao nije vredno citanjaKosovo nije nikada bilo srpsko nego drzavno srbijansko, jer su tamo Albanci apsolutna vecina,a ostalo bi drzavno srbijansko da Milosevic nije 1999 nastavio da ovaj put sa Kosovom radi ono sto je ranije sa Hrvatskom i sa Bosnom, i da posebno prema Albancima postupa kao sto je srpska vojska postupala u balkanskim ratovima, kada su se Albanci klali, na sta se posebno zgrazavao Dimitrije Tucovic koji je pisao o tome.
Znaci da je postojala svijet o ljudskim pravima albanskog naroda, isti nikada ne bi ni imali potrebu da se izdvajaju iz Srbije,a logicno da zapad taj put nije zelio nastavak istih ranijih zlocina iz Hrvatske i Bosne.
Imaš ih po kuriru, blicu, alo i informeru razvlače ih na istu foru im iznuđuju novac. Pišu o njima svašta lažu i izmišljaju a onda ih zovu privatno i pitaju hoće li ih tužiti. Sad zamisli šta će da doživi sns kada padne sa vlastiDaj mi imena tih balkanskih milijardera u Rusiji ?
Pa Usa je u pogledu tehnologije, ljudskih prava, jedno 200 godina ispred Rusije.
Novinari se zivi spaljuju zbog Putinove diktature i kriminala.
https://balkans.aljazeera.net/news/...apalila-za-moju-smrt-krivite-rusku-federaciju
Francuska je zajedno sa Hitlerom od prvog dana napala Rusiju to je bilo 1941 god.Izvini, kad su to Francuzi u 2. svetskom ratu krenuli na Rusiju?
A tebi mnogo zao PoljakaPa da, pakt kojim je bilo regulisano da ne napadaju jedni druge u Poljskoj koju su inače zajedno napali.
Vidi se da ti ne čitaš ništa, kako mogu biti sabrana dela nekog naroda?Svako pametan i obrazovan na ovoj planeti je pročitao ruska sabrana dela![]()
Znao sam ko će da doleti na temuOpet smarate sa Rusijom, koga je briga za tu zemlju, svako normalan beži od njih.
Da je Zapad pakao, a Rusija raj, ja ću opet odabrati Zapad.ok, školstvo je u Rusiji besplatno, u Americi ako nemas stioendiju srednja klasa tesko moze isfina sirati faklutet.
zdravstvo je u Rusiji besplatno, u Americi je i to biznis, i sve se placa, u Evropi placas od poreza.
Veliki gradovi, u Rusiji su cisti, sredjni, nigde nema grafita i vrlo je bezvedno.
Na zapadnu, ne smes dete pusyiti na ulicu, gradovi su orljavi isarani itd
Usluge, o tome necu ni da govorim.
Igrom slucaja ziveo sam na zapadu, znag ga kao svoj dzep, a imam prijatelje i u Rusiji i u Kini. Tako da pricas ostrascene decije pricice o stvarima o kojima pojma nemas
Znaš da se userem odma' čim vidim kako hvale Rusiju.Znao sam ko će da doleti na temu![]()