- Poruka
- 178.059

kuku crni ivice zar ces nabiti noz u ledja seksi dedi i preci kod gospodina ToNi-ja?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ronaldo ostaje, Lale se pakuju?![]()
Dobro.
Moje izvinjenje gospođici Ronaldo.
Kakvo pitanje za lale?Kod nas ima jedan Ronaldo u jednom romskom naselju,ali njegovo delovanje ne utice bino na politiku.Uostalom,nismo mi lale nadlezni za njegove ispade...
Ko je u ovoj priči Ronaldo? I ko je taj Ronaldo? Fudbaler?
Isto pitanje za Lale.
Kakvo pitanje za lale?Kod nas ima jedan Ronaldo u u romskom naselju,ali njegovo delovanje ne utice bino na politiku.Uostalom,nismo mi nadlezni za njegove ispade...
Tako je.Predlaze da se lale pakuju,a da mali Ronaldo-Rom ostane.To je diskriminisanje nas lala i davanje prednosti Romima i Ronaldu u odnosu na nas.Zar ne treba da se propagira jednakost medju gradjanima?Onda da zaključimo da je kolega Azathoth jedan opasni klerofašista i šovinista i tako to.
Kakvo pitanje za lale?Kod nas ima jedan Ronaldo u jednom romskom naselju,ali njegovo delovanje ne utice bino na politiku.Uostalom,nismo mi lale nadlezni za njegove ispade...
A Ronaldo bi u toj novoj vladi trebalo da bude Ministar Policije.
_nobody_
Da li je neko od vas našao ovaj članak na sajtu Blica?
Da li je neko od vas našao ovaj članak na sajtu Blica?
UZBUNAAA - JAVITE DJURI DA BLOKIRA AERODROM!![]()
A може бити и шифрирана порука да неко припази на политичаре, пропале на изборима који би ухватили тутањ за парама које су већ депоноване по ино-банкама.
Тома обећа да ће се прегледати све килаве приватизације а паре у овим банкама иду баш са тим приватизацијама.
Или ће колима до Монтенегра а одатле за Каиро па Лондон, ....као Карађорђевићи 1941г. Само ако добро протумаче ову ,,Узбунууууу!
Ко зна!?