- Poruka
- 7.335
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nađi devojku, da imaš koga da...češkaš po tabanima. Ili se oženi, da možeš da spavaš k'o čovek.![]()

Vratila sam se sa odmora, a kad sam ušla u stan, umalo ne padoh u nesvest od smrada. Umrla mi glavica crnog luka u špajzu.
neću više nikad ovako da planiram
Vratila sam se sa odmora, a kad sam ušla u stan, umalo ne padoh u nesvest od smrada. Umrla mi glavica crnog luka u špajzu.

To je dobro , kod mene bi komšiluk uz komisiju razvalio vrata stana i uz zapisnik izneli leš ...
@rupa
samo da se izvučemneću više nikad ovako da planiram
![]()
kažu , treba iskoristiti priliku

...cek pa zar ti ne ides avionom??
Inace da al ovaj put nisam nasla kartu po pristojnoj ceni pa je bilo:aj nema veze idem busom![]()
Vracam se avionom,samo treba odmah da rezervisem kartu.

izgleda ništa od mora
ne može meni jednostavno ništa...
![]()

ko si ti? ko si ti?
sta mi bi da se pustim u avanturu gledanja najgrdjih pesama, vise ne znam da li da se smejem ili placemmada mora se priznati da je youtube prava riznica bisera
![]()

Nađi devojku, da imaš koga da...češkaš po tabanima. Ili se oženi, da možeš da spavaš k'o čovek.![]()

e pa propustila si da cujes "sjajni" prelaz sa repovanja na neki komercijalni trans il ebemliga sta je a i cinjenicu da je tip totalno zbunjen kad krene da peva devojci svog zivota ko si ti, ko si tiovo treba dozirano da se gleda..jedan spot nedeljno..
momak stedeo na sceni i jos necemu..a i na devojcica cupkacicama..
sam otpevao, sam se skinuo, sam odskakautao..pesma ne znam kakva je posto sam posle 10sec kliknula na mute..al verujem da nisam puno izgubila na ukupnom utisku![]()
ja sam juce dobila ubitacnu dozu ovakvih spotova zato me sad boli glava, i dalje sam u soku zapravo
mada kad vidis kakvi se pojavljuju u javnosti, pustaju "muziku" na youtube i slicno, prosto ti poraste samopouzdanje sto si normalan 
izgleda ništa od mora
ne može meni jednostavno ništa...
![]()