Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Arvena ne kaznjavaj se takvim mislima. Svi znamo gde zivimo i ja ti drzim palceve da se kolo srece malo nakrivi na tvoju stranu. Ja ne znam zemlju u kojoj se covek vise poziva na srecu do ove nase, svi zavisimo od nje. Ja ti nemam sta savetovati osim da budes hrabra i izdrzis. Samim tim sto zalis psa vise nego sebe meni je kazalo puno.

Freya je sasvim u pravu, ne treba sebe da mucis.

E gde mi je pamet bila... to si lepo napisao.

Pa to mora da moze da se ispravi. Tj verovatno mozes da se vratis u USA ako zelis, samo treba da resis status, raspitaj se u ambasadi ili bolje na gov sajtu, ili ovde na pdf Severna Amerika ima ljudi koji bas znaju sve te detalje sta i kako.

Pakovanje:
15 minuta zurim u orman
sat vremena za kompom
20 minuta slazem odecu koju cu da nosim
2 sata za kompom
treba da izvadim kofer i slozim bar nesto u njega....
opet sam za kompom....

Necu se ovako skoro spakovati :neutral:

Leto ce proci, a ja jedva flertovah sa suncem. Ove godine nisam prosetala ni kratke pantalone, a kamoli haljinu, nista od moje morske avanture Hrvatskim primorjem...od jutra do kasno popodne zatvorena sam medj 4i zida i blenem u ovu kutiju. :neutral:

Za one koji misle da sam lenja i ja se snalazim na svakojake nacine da bih dosla do novca.
Naravno, posteno. Prodajem knjige koje sam godinama skupljala, moju kucnu biblioteku i sve ono sto mi nije potrebno. Nekad dobro prodjem, nekad ne.
Danas mi se prvi put desilo da nemam sta da dam kucetu da pojede. Zato sam to i napisala.
Moj komp ne mogu da prodam i da hocu, jer je krsina, pa dok radi - radi.
Naravno da se borim da zaradim, tesko je naravno jer ne radim ono sto najbolje znam i volim, ali tako mi se namestilo, pa sad moram da ``cekam`` neka bolja vremena.

Nije ti niko rekao da si lenja i da zato nemas. Ja sam samo generalno napisao da poznajem mnogo tih sto kukaju, a sto ne bi mrdnuli malim prstom da nesto promene. ;)

Pa sa zapada sam dosla pre 4 godine i... pogresila.
Zato i nemam vise posla, zato mi sve ovako ide, kada sam se ovde vratila, kao da sam pala sa Marsa.
Sve se promenilo u ovoj zemlji dok me nije bilo i jos uvek ne mogu da se saberem sta me je snaslo.
A za odlazak mi treba necija garancija. Nije to tako jednostavno.

Ajme meni. :sad2:

Freya je sasvim u pravu, ne treba sebe da mucis.

Pa to mora da moze da se ispravi. Tj verovatno mozes da se vratis u USA ako zelis, samo treba da resis status, raspitaj se u ambasadi ili bolje na gov sajtu, ili ovde na pdf Severna Amerika ima ljudi koji bas znaju sve te detalje sta i kako.

Imam zeleni karton, imam ID, imala sam kreditne i debit kartice, sve sam imala... itd. itd.
brisanje... brisanje... brisanje...

Poslednja izmena:
Osamnaest godina, kretala je na fakultet, bila mi je nekako izgubljena i htela sam da joj pomognem time sto sam htela da ostanem jos par meseci sa njom.
Ljudi, ovo sto sam danas podelila sa Vama u Rupi, moracu da obrisem iz razumljivih razloga...

Osamnaest godina, kretala je na fakultet, bila mi je nekako izgubljena i htela sam da joj pomognem time sto sam htela da ostanem jos par meseci sa njom.
Ljudi, ovo sto sam danas podelila sa Vama u Rupi, moracu da obrisem iz razumljivih razloga...

Secam se da je moja majka bila u slicnoj situaciji. Mislim, otisla je sa nama dvojicom, a sestra je dosla nakon sto je zavrsila zadnju godinu medicinske skole (isto je tada imala neke druge planove i htela da upise fakultet u Srbiji....danas je najsrecnija sto joj majka to nije dozvolila).
Sto bi brisala? Kao da si pisala ne znam ti ja sta.
Glavu gore, bice bolje! :zag:

znači čitam i ne mogu da verujem koliko ste pažljivi u odabiru reči...koliko ste elokventni...koliko malo ili ni malo ne psujete...
kako ste fini...:flert:
jednostavno ne mogu da verujem...

:bljak:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back