Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo da se izvučemneću više nikad ovako da planiram
![]()
kažu , treba iskoristiti priliku

sve znam nego ne moras da me podsecasVeruj mi da ce ti lakse pasti te prepreke ako racunas na njih. A ako ih kojim slucajem ne bude - bices jos duplo srecnija.![]()

jutrooooooooo jeeeeeeeeeeeeee jutroooooooooooooooo jeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()

ex je shebao firmu i duguje banci 18 000, hvala bogu pa ne moram da vracam njegove dugove i da mu placam alimentaciju, tacno bih ga spalila
ako budem morala da prodajem kucu da peglam te dugove, platicu nekog da ga izmlati od mog dela bez razmisljanja
nema mesta za povratak do 05/09 i moram da uzmem novu kartu preko podgorice. ajde dobro je sto tamo bar ima mesta inace bih na metli samo mogla da stignem do pariza
ex je shebao firmu i duguje banci 18 000, hvala bogu pa ne moram da vracam njegove dugove i da mu placam alimentaciju, tacno bih ga spalila
ako budem morala da prodajem kucu da peglam te dugove, platicu nekog da ga izmlati od mog dela bez razmisljanja

Ja kad bi se razvodio, sve bi dao ženi, bez ikakvih sudova.Samo nosi...pola kuce je njegovo a i ko zna koliko duguje u stvari - mogu da traze da naplate potrazivanje odatlemoram da iskombinujem nesto pod hitno za svaki slucaj.
nisam ja pivo potpisivala bilo sta, ali treba jos jedno rociste da prodje sad u septembru, valjda da se ispostuje neki rok za zalbe na podelu imovine. 2 godine traje ova zahebancija, sad mi je vec preselo.
kucu sam doduse i planirala da prodam ali ne ovako, sada nije dobar momenat
pola kuce je njegovo a i ko zna koliko duguje u stvari - mogu da traze da naplate potrazivanje odatlemoram da iskombinujem nesto pod hitno za svaki slucaj.
nisam ja pivo potpisivala bilo sta, ali treba jos jedno rociste da prodje sad u septembru, valjda da se ispostuje neki rok za zalbe na podelu imovine. 2 godine traje ova zahebancija, sad mi je vec preselo.
kucu sam doduse i planirala da prodam ali ne ovako, sada nije dobar momenat

afro, to je sindrom- ne idem kod lekara, znaci zdrav sam
ako odem naci ce nesto i necu biti
tako daje u svakom slucaju bolje da ne idem ...
Moj tata je isto takav nije bio kod Dr pa 15 godina sigurno...

"Gadne" ste vi zene kod tih razvoda. Kao pola je moje, ovo-ono...a kad sa tom polovinom treba dug da se podmiri, e onda moram nesto da iskombinujem, ne odgovara mi momenat i te price. Pa ne moze tako, jebbi ga.
Ali, kao sto kaze kolega ispod, najbolje vam sve dati....evo uzmi sve, samo mi bezi s´ociju. Tako sam i postupio kad sam se razveo od prve zene. Ostavio joj stan, dao joj fore da stekne status da moze da zivi ovde, pa se tek onda razveo itd. A realno, nije nista od toga zasluzila.