Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šćedak večeras da ižljegnem u čaršiju, al nemam s kim:(
Od moja tri prijatelja jedan je oženjen i uveliko spava, ceo dan je kupio šljive.
Drugi ima devojku i mora da je...češe po tabanima...
Treći je otišao u veliki grad.
I sad moram ovde da tupim slova, sunce ti j.ebem!

Ako ispričam istinu od juče, izazvaću lavu nacionalizma, a sve to zbog nadobudnog postupka jedne mađarice koja je umislila da je Bog zato što je organizator neke leve manifestacije. A da sam dozvolila mm da pozove novinare, bilo bi vesti po svim medijima...

Vratila sam se sa odmora, a kad sam ušla u stan, umalo ne padoh u nesvest od smrada. Umrla mi glavica crnog luka u špajzu.

To je dobro , kod mene bi komšiluk uz komisiju razvalio vrata stana i uz zapisnik izneli leš ...

@rupa
samo da se izvučem :worth: neću više nikad ovako da planiram :sad2:
kažu , treba iskoristiti priliku

Poslednja izmena:
Klima ce mi glave doci,samo da mi ne skiknu sinusi :confused:

A za dogadjaj od jutros: je li bre da li ti mislis da je meni eto tako dunulo da u poslednji minut utrcim u stanicu sa kofercinom bas onako namerno i da ti poremetim sistem slaganja prtljaga???Jeeeste,tacno nista drugo pametnije nisam imala da radim :roll: a tek sto si me pustio da ga cimam iako si video da je veliki i tezak,eee seljaku,vazno da znas da pi,zd,is jer nema mesta u bunkeru.***,nisam ni ja znala kada cu stici... :roll:

ko si ti? ko si ti? :eek:

sta mi bi da se pustim u avanturu gledanja najgrdjih pesama, vise ne znam da li da se smejem ili placem :neutral: mada mora se priznati da je youtube prava riznica bisera :neutral:

ko si ti? ko si ti? :eek:
:sad2:

sta mi bi da se pustim u avanturu gledanja najgrdjih pesama, vise ne znam da li da se smejem ili placem :neutral: mada mora se priznati da je youtube prava riznica bisera :neutral:

ovo treba dozirano da se gleda..jedan spot nedeljno.. :lol:
momak stedeo na sceni i jos necemu..a i na devojcica cupkacicama..
sam otpevao, sam se skinuo, sam odskakautao..pesma ne znam kakva je posto sam posle 10sec kliknula na mute..al verujem da nisam puno izgubila na ukupnom utisku:aha:

ovo treba dozirano da se gleda..jedan spot nedeljno.. :lol:
momak stedeo na sceni i jos necemu..a i na devojcica cupkacicama..
sam otpevao, sam se skinuo, sam odskakautao..pesma ne znam kakva je posto sam posle 10sec kliknula na mute..al verujem da nisam puno izgubila na ukupnom utisku:aha:
e pa propustila si da cujes "sjajni" prelaz sa repovanja na neki komercijalni trans il ebemliga sta je a i cinjenicu da je tip totalno zbunjen kad krene da peva devojci svog zivota ko si ti, ko si ti :lol: ja sam juce dobila ubitacnu dozu ovakvih spotova zato me sad boli glava, i dalje sam u soku zapravo :lol: mada kad vidis kakvi se pojavljuju u javnosti, pustaju "muziku" na youtube i slicno, prosto ti poraste samopouzdanje sto si normalan :eek:

izgleda ništa od mora :(
ne može meni jednostavno ništa...

:(

nemoj da si tuzna, evo je acu da se solidarisem sa tobom, pa ce da nam bude lakse :klap:
:confused:

pusta mi citavo jutro drug poruku da dodjem na adu posto se posle mesec provedenih dana na krstarenju vratio u bgd..
ne mogu.:confused:
on nastavi i evo ga sad mi ulazi, a ja necu da mi prica kako mu je bilo jer ne mogu da slusam :rida:
pa kakvi ste bre to ljudi :cry:

sledecih mesec daan dok ne pobelite druzite se nmedjusobno:besna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back