Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne pomaže tu ništa, mi se već deseti dan borimo sa gripom, simptomi dođu, razbiju, odu, pa se vrate ponovo, taman smo mislili da se oporavljamo, kad noćas mm opet temperatura. Prvih pet dana je pravi napor bio izaći iz kuće i nahraniti psa. O ostalim aktivnostima da ne pričam. Al su zbućkali ovaj virus, svaka im čast.

Sisam Tantum :rumenko:
I pijem serpe caja sa limunom i medom :mrgreen:
Toliko da 'ocu das' upisam kad pocnem da kasljem :zcepanje:
dobro ja ti kazem mozes da popijes cisternu caja i nece proci dok ne iscedis limun dodas 2 kasicice meda promesas i lagano po pola kasicice iz puno puta pustis da klizi niz grlo..provereno zilion puta a ti i dalje nemoj potrositi na to 2 minuta..isto tako iseci grejp i prelij medom i jedi vise puta na dan..jer to nije trenutno poboljsanje kao sa tabletama koje isto ovo sadrze u hemija obliku

Mi smo pravili onaj sok od iste količine sveže izrendane cvekle, limuna, šargarepe, jabuka i meda, pa se procedi i pije po malo. Vitaminska bomba...ali ni to nije pomagalo.
Srećan je onaj koga ne uhvati ovaj virus, prosto se pitam, kako ga prežive stari, bolesni i oni koji nisu u formi, jer sebe ne stavljam u te kategorije a sa životom smo se opraštali par puta.

dobro ja ti kazem mozes da popijes cisternu caja i nece proci dok ne iscedis limun dodas 2 kasicice meda promesas i lagano po pola kasicice iz puno puta pustis da klizi niz grlo..provereno zilion puta a ti i dalje nemoj potrositi na to 2 minuta..isto tako iseci grejp i prelij medom i jedi vise puta na dan..jer to nije trenutno poboljsanje kao sa tabletama koje isto ovo sadrze u hemija obliku

Evo,odmah cedim :lol:
Pa javljam rezultate :ok:

Mi smo pravili onaj sok od iste količine sveže izrendane cvekle, limuna, šargarepe, jabuka i meda, pa se procedi i pije po malo. Vitaminska bomba...ali ni to nije pomagalo.
Srećan je onaj koga ne uhvati ovaj virus, prosto se pitam, kako ga prežive stari, bolesni i oni koji nisu u formi, jer sebe ne stavljam u te kategorije a sa životom smo se opraštali par puta.
mozda ste trebali i jaje dodati:mrgreen::lol:
Evo,odmah cedim :lol:
Pa javljam rezultate :ok:
tako je budi dobra:tiganj::lol:

Meni su i muz i svekar astmaticari :sad2:
Mos' misliti kako im je :(

Dakle, da platim šta sam imao danas:
- pomorandže
- limunovi
- gej-furt
- čajevi (raznih vrsta)
- supica
- Panadol
- Aspirin
- Strepsils
- čašica loze

...i nešto sam sigurno zaboravio. Uglavnom, ako mi sutra ne bude bolje ja ne znam šta ću raditi...

U svakom slucaju nije mucnije ni zajebanije nego kad ljudi koriste lekove koji slabe imunitet
Ne mozes se boriti k'o covek, vec se treses k'o riba na suvom
smilie_girl_126.gif

A da se opasuljis traje mesec dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back