Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni se od guarane spava...popio sinoć jednu i zaspao posle pola sata
605169257.gif

zavisi, meni je komsija umro pre dve godine od gripa
mlad covek, 34 godine - nema pravila ali nije to tako bezazlena bolest.

Verovatno je imao neki drugi zdravstveni problem, bolest (za koji mozda nije znao, pa ni lekar)
Pa je u kombinaciji s tim problemom, bolescu, grip bio koban po njega
Sam grip retko je smrtonosan (bez obzira na silne statistike sa kojima nas plase svaku sezonu)

Uostalom, ako cemo tako gledati, nista nije bezazleno...nekoga mogu ubiti i gljivice.

Verovatno je imao neki drugi zdravstveni problem, bolest (za koji mozda nije znao, pa ni lekar)
Pa je u kombinaciji s tim problemom, bolescu, grip bio koban po njega
Sam grip retko je smrtonosan (bez obzira na silne statistike sa kojima nas plase svaku sezonu)

Uostalom, ako cemo tako gledati, nista nije bezazleno...nekoga mogu ubiti i gljivice.

Zato sam i pitao.

Pogotovu je glupo grip ne odlezati i dati "snage" organizmu da se izbori...

meni nije jasno što svi forsirate tu guaranu kad je to više liči na 7up (pošećerena kisela voda) sa malko ukusa red bula...

nista ne moze da se poredi sa red bulom, probao sam brdo napitaka, stvarno je najbolja formula.

- - - - - - - - - -

inace, mene obican kratki espreso preznoji, bas me sljaka, nekad graske znoja imam na licu od kofeina...

podjela ide tako, da te od jednog boli stomak, od drugog te ne boli, jedno sljaka i dize, drugo ne. ti si vako jedna normalna, pametna zemska, velke sise, solidnjak. ne razumijes ti nas narkomane :)))

Slagao si me, tata, slagao si me... Rekao si mi - ozdravi, pa dodji, ja sam tu, neću pobeći nigde...
A pobegao si tata, pobegao si mi... nikada više te neću videti...
...i ništa od pecanja u maju...

Mirno spavaj...
Sve će biti kako si rekao, ja ne dam da bude drugačije...

I što je život, sad moram da sedim ovde, nemam kome decu da ostavim do ujutru, umesto da sam sa mamom....
Ionako je sad svejedno...

Slagao si me, tata, slagao si me... Rekao si mi - ozdravi, pa dodji, ja sam tu, neću pobeći nigde...

Mirno spavaj...

I što je život, sad moram da sedim ovde, nemam kome decu da ostavim do ujutru, umesto da sam sa mamom....

..ata.. :(

Mirno spavaj...

:(

:zag:

Mirno spavaj...

....:(

...:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back