gost 159591
Poznat
- Poruka
- 8.252
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa uzmi med i limun bre

dobro ja ti kazem mozes da popijes cisternu caja i nece proci dok ne iscedis limun dodas 2 kasicice meda promesas i lagano po pola kasicice iz puno puta pustis da klizi niz grlo..provereno zilion puta a ti i dalje nemoj potrositi na to 2 minuta..isto tako iseci grejp i prelij medom i jedi vise puta na dan..jer to nije trenutno poboljsanje kao sa tabletama koje isto ovo sadrze u hemija oblikuSisam Tantum
I pijem serpe caja sa limunom i medom
Toliko da 'ocu das' upisam kad pocnem da kasljem![]()
dobro ja ti kazem mozes da popijes cisternu caja i nece proci dok ne iscedis limun dodas 2 kasicice meda promesas i lagano po pola kasicice iz puno puta pustis da klizi niz grlo..provereno zilion puta a ti i dalje nemoj potrositi na to 2 minuta..isto tako iseci grejp i prelij medom i jedi vise puta na dan..jer to nije trenutno poboljsanje kao sa tabletama koje isto ovo sadrze u hemija obliku

mozda ste trebali i jaje dodatiMi smo pravili onaj sok od iste količine sveže izrendane cvekle, limuna, šargarepe, jabuka i meda, pa se procedi i pije po malo. Vitaminska bomba...ali ni to nije pomagalo.
Srećan je onaj koga ne uhvati ovaj virus, prosto se pitam, kako ga prežive stari, bolesni i oni koji nisu u formi, jer sebe ne stavljam u te kategorije a sa životom smo se opraštali par puta.

tako je budi dobraEvo,odmah cedim
Pa javljam rezultate![]()

Mi smo pravili onaj sok od iste količine sveže izrendane cvekle, limuna, šargarepe, jabuka i meda, pa se procedi i pije po malo. Vitaminska bomba...ali ni to nije pomagalo.
Srećan je onaj koga ne uhvati ovaj virus, prosto se pitam, kako ga prežive stari, bolesni i oni koji nisu u formi, jer sebe ne stavljam u te kategorije a sa životom smo se opraštali par puta.

i gde sad nedeljom da nadjem stampac![]()

Da si malo duže ostao na Paliću, em što bi video kako je lepo sunčano i toplo, em što bi mogao da pozajmiš štampač od mene, a možda bi pokupio i virus i dokazao nam da tvoj svemogući lek može da se izbori sa njimi gde sad nedeljom da nadjem stampac![]()
ebem ti kašalj, počeću da povraćam više od naprezanja![]()
))