Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...znas sta...ne falis mi uopste,ne boli me uopste :roll: ...otrgla sam se,a na trenutak sam mislila da necu :lol:..ja ipak sebe volim vise nego bilo koga drugog...pogotovo tebe...igracu slatkorecivi,sebicni,egoisticni...namazani,da ne kazem jos neku goru rec...:evil:
tako se ne ponasaju pravi...prijatelji:confused:

i... da...smejacu se ja opet...vrlo brzo,jos kako cu se smejati...nevezano s bilo kime, a pogotovo sa tobom...:)

Poslednja izmena:
...znas sta...ne falis mi uopste,ne boli me uopste :roll: ...otrgla sam se,a na trenutak sam mislila da necu :lol:..ja ipak sebe volim vise nego bilo koga drugog...pogotovo tebe...igracu slatkorecivi,sebicni,egoisticni...namazani,da ne kazem jos neku goru rec...:evil:
tako se ne ponasaju pravi...prijatelji:confused:

i... da...smejacu se ja opet...vrlo brzo,jos kako cu se smejati...nevezano s bilo kime, a pogotovo sa tobom...:)

Zelim ti da se smijes sto prije, sto vise ;)

a ti...mislis da si ti bolji?...nisi nista bolji dear...samo si sebicniji...zabole tebe d..e za bilo koga osim za tebe samog...a meni to ne treba...uopste... I..naravno da idem u setnju...tamo se bar osecam zivom...

Poslednja izmena:
Pa ako sad ne uspem nikad necu!!!
Treci put ista stvar!!!:histericna:
Treci put treba ovako da se osecam pa da se opametim!!!:besna:
Stoka se batinom tera na pasu, a covek je valjda razuman!!!:roll:
Doslo je vreme za tajni ratni plan!!!
explanation.gif

Do svega sto vredi tesko se dolazi, a ti hoces carobni stapic???
magik.gif

Strpljenja, mnogo strpljenja :ceka:, a onda cemo opet da vidimo gde je ko!!!
goldmedal.gif

Zasluzi :heart: i :hvala: koje imas i budi ih dostojna :rtfm:

Je6es ti sve te tvoje pare i kuce i stanove i BMW i sve to kad si ti jedna svinja u ljudskom obliku
i stoka debela !!!
Daj boze da sto pre ti dam otkaz i prekinem tvoje izdrkavanje i lecenje komplexa!

Mars be stoko debela!!! Nista nije vecno pa ni tvoje pare!!!

I znas sta zabole me K za to sto sam naplatila vise onaj sampanjac!

Sve same dame... :roll:
Znate da sam u gužvi ali vam se Ebe... i dalje se gužvate.... i samo zovete kad nešto treba...
Pa nisam ja Ebote prevoznik... nek damice prošetaju svoje nožice do autobuske... samo ne znam kako su išle pre mene... ko ih je tad vozio...

Nerviraju me osobe koje zovu samo kad im treba nešto da ponesem i odnesem, da ih odvezem... pa ******... vidiš da sam u gužvi, samo mi još vozikanje tebe fali stvarno...:roll:

I kad mi kaže:"Znaš čičak jel mogu danas ja i mojih šurnaješ drugarica da idemo sa tobom", pa onda svaku po na osob razvozim po gradu... da se slučajno ne bi prošetale... e to je snob...:evil:

Voziš se bre busom čitav život i sad meni prosipaš priču:"Jao kad pomislim na bus loše mi je.":eek::roll:

Ili:"Ajde mi prijavi ispite, da ne idem bez veze.":roll: a to što čičak u 4 kreće s posla i što će izgubiti sat i po vremena dok ode do faksa i odnese to a pritom je u gužvi strašnoj... to nema veze... ko ga Ebe...
Ili:"Ajde mi pokupi od mame hranu." onda ja idem rvo kod njene mamice po hranu... pa kad dođem u ns i zovem je, ona kaže:"Jao ne mogu da pešačim do tebe, jel možeš da mi doneseš?":eek:
A šta bi jela kravo glupava da ti ja nisam donela... i ne možeš 5 min da pešačiš, e pa onda crkni...

Jednom mi je čak rekla:"Ajde ti izvadi što je za frizider i stavi u tvoj, a ja kad zovnem taksi doćiću..." ja joj rekla, da ću sve da bacim, ne dođe li uskoro...
Bezobrazluk...

Ali ja sam kriva kada dozvolim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back