Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ima neko iz dijaspore :) da je vadio tamo novi pasos? Iskustva? Mene eto to nervira i brine, i ne mogu u Srbiju ni pod razno da vadim pasos
Zovem ambasadu vec dva dana i niko se ne javlja, eejjj
Moracu da uprtim bebu i dvogodisnje dete i odem tamo da bi mi dali informacije

Jel ima neko iz dijaspore :) da je vadio tamo novi pasos? Iskustva? Mene eto to nervira i brine, i ne mogu u Srbiju ni pod razno da vadim pasos
Zovem ambasadu vec dva dana i niko se ne javlja, eejjj
Moracu da uprtim bebu i dvogodisnje dete i odem tamo da bi mi dali informacije

za sada ne moze u ambasadi, moras u srbiju. ali u srbiji ne moras da cekas, kao osoba koja zivi u inostranstvu imas prednost - u bg sve zavrsis za 2-3 dana.

Ako je istekao pasos, onda ti daju u ambasadi putni dokument u jednom pravcu, pa onda opet moras u Srbiji da vadis nov pasos.

Za nove pasose u nekim zemljama ce moci da se vadi, ali valjda samo tamo gda procenjuju da nas ima dosta. Ne znam za Grcku, ako naidjem opet na taj spisak postavicu.

Hvala, drustvo :)
A ja sam konacno pricala s konzularnim, gde su mi rekli da moram u Srbiju, da ne znaju kad ce biti moguce da odavde izvadim pasos (rece, mozda na prolece)
Ja ne mogu da ostavim bebu koja sisa ovde, znaci, moram prvo njemu da vadim pasos. Morala bih da povedem i cerku od 2 godine, kako bi izgledala ta egzibicija ne znam, morala bih da organizujem i nekog da ceka za predaju pasosa..Ne znam ni sta se desava sa boravisnom u starom pasosu..itd..itd..
I niko me ne pita jel imam ja para za taj put

Zato cu lepo da izvadim grcki pasos, kad je vec moja drzava nesposobna da mi izda pasos pre isteka starog
I sad moram da se cimam oko toga
Lepo mi dodje da se upucam

Poslednja izmena:
Aaaaaaaaaaaaaaaa ti si mi uzdanica......oh ti najjaci, najsposobniji, najsarmantinij, najblesaviji, najbudalo OBOZAVAM TE :heart:
i sad u po bela dana u kaficu se ponasas kako 'oces, i onaj tvoj idiotski smeh obozavam...
i znam da je obostrano...trep, trep

e bas ga pretera veceras...opet ti je jezik brzi od pameti...i ne vredi sto ti ja non stop govorim da olabavis...jok...zanela se,onako posteno....
samo pazi kome ces posle da se zalis...na mene ne racunaj...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back