@Zadovoljna domacica , sta bi na kontroli?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je. U levom režnju nije bilo tumora. Sada ide na nuklearnu medicinu, da uradi scintigrafiju, pa u zavisnosti od toga kakav bude rezultat, ići će na terapiju radioaktivnim jodom, ili neće.@Zadovoljna domacica , sta bi na kontroli?
Odlučno.Dobro je. U levom režnju nije bilo tumora. Sada ide na nuklearnu medicinu, da uradi scintigrafiju, pa u zavisnosti od toga kakav bude rezultat, ići će na terapiju radioaktivnim jodom, ili neće.
Јој, миш један...јесу јој мерили притисак?Zovem stariju ćerku da se šalim kako me je zaboravila jer evo prošlo podne a ona ne zove staru majku da pita kako je...kad ona se javlja i kaže "evo nas u bolnici" znači smracilo mi se pred očima u trenu...uglavnom starija devojčica se jutros probudila sa strašnom glavoboljom, bolom u levoj ruci i povraćanje...na sve to još nije mogla lepo da govori, kaže sve je nešto brljavila. Uradili su CT glave, čisto, EEG čisto, ostaju u bolnici do sutra da urade još neke nalaze, kardiolog treba da odradi svoje...i nadam se biće I to dobro...ali tačno cu da poludim od brige.
Molite se ljudi samo za zdravlje, sve ostalo je luk i voda...bilo, nebilo kad imaš zdravlje, i svi tvoji dragi imaš bukvalno sve![]()
Da jutros je bio 90/60, a posle jedno sat 110/65...ja kažem eto na žalost liči i na ovu babu neštoЈој, миш један...јесу јој мерили притисак?
Чекамо добре вести, али треба открити шта се десило...Da jutros je bio 90/60, a posle jedno sat 110/65...ja kažem eto na žalost liči i na ovu babu nešto
Sutra će joj raditu Magnetnu i sve što se putem tog snimanja može videti.
Čula sam se sa ćerkom i čujem malu u pozadini, zvuci veselomoje.
Koja ti beše ćerka ima migrene, zaboravila sam?Da jutros je bio 90/60, a posle jedno sat 110/65...ja kažem eto na žalost liči i na ovu babu nešto
Ona druga, mladja.Koja ti beše ćerka ima migrene, zaboravila sam?
Ovo luče beše krenulo s pubertetom ako opet nisam pomešala?Ona druga, mladja.
И ја. Шетам и погледам вести на телефону. Ужас.Sad procitah o ovome u Pragu.Svijet je nacisto poludio.
Ima li vijesti, jesu odradili preglede?Da jutros je bio 90/60, a posle jedno sat 110/65...ja kažem eto na žalost liči i na ovu babu nešto
Ima, ali nisu još svi pregledi određeni, oni koji jesu, su dobriIma li vijesti, jesu odradili preglede?
To te pitam! Super!Ima, ali nisu još svi pregledi određeni, oni koji jesu, su dobri![]()

Hvala BoguIma, ali nisu još svi pregledi određeni, oni koji jesu, su dobri![]()
Зар нема замену у државној?Moj onkolog kod koga sam imala u planu da odem u utorak, večeras otputovao u Hilandar, vraća se tek posle Bozica, tako da mi se,činu da ću ipak morati privatno da radim Magnetnu glave.
A radi na Onkološkom institutu u Kamenici, nije da ne radi. Onda smo našli gde radi privatno u Novom Sadu, pa zakazali tamo za 15. januar.Probaj opštu praksu prvo, privatno možeš svaki dan, vidi gde on može da ti nađe termin ako sme, mada mislim da sme, uplašila me Domaćica sa ovim napisanim.Moj onkolog kod koga sam imala u planu da odem u utorak, večeras otputovao u Hilandar, vraća se tek posle Bozica, tako da mi se,činu da ću ipak morati privatno da radim Magnetnu glave.
Ovo je neverovatno, pa sva zakazivanja su prebačena na opštu praksu odavno već,Mom mužu hirurg predložio specijalistu nuklearne medicine, kom da se javi, radi daljeg lečenja. Ja danas otišla kod izabranog lekara da mu zakaže, ono tog doktora uopšte nema među ponuđenim.A radi na Onkološkom institutu u Kamenici, nije da ne radi. Onda smo našli gde radi privatno u Novom Sadu, pa zakazali tamo za 15. januar.
A skener će opet morati da radi privatno, jer izabrani lekar kaže da lekari opšte prakse uopšte nemaju pristup terminima za zakazivanje skenera, nego da pokuša sam da zakaže skener u državnoj ustanovi, a on će dati uput, nema problema. Sačuvaj bože i sakloni.
To ne znam kako su zamislili jer oni realno nemaju drugog lekara za sarkome. Zvacu sad za vikend sestru koja radi sa njim pa da se posavetujem.Зар нема замену у државној?
Pa da tako je bilo i pre. Skener ces najbrže uraditi na Stomatoloskim fakultetu u Rankeovoj, hoće i da izađu u susret, vrlo su ljubazni, participacija je 300,00. Uzmi uput za njih i pošalji Dušana da zakaže.Mom mužu hirurg predložio specijalistu nuklearne medicine, kom da se javi, radi daljeg lečenja. Ja danas otišla kod izabranog lekara da mu zakaže, ono tog doktora uopšte nema među ponuđenim.A radi na Onkološkom institutu u Kamenici, nije da ne radi. Onda smo našli gde radi privatno u Novom Sadu, pa zakazali tamo za 15. januar.
A skener će opet morati da radi privatno, jer izabrani lekar kaže da lekari opšte prakse uopšte nemaju pristup terminima za zakazivanje skenera, nego da pokuša sam da zakaže skener u državnoj ustanovi, a on će dati uput, nema problema. Sačuvaj bože i sakloni.
Ne znam koliko ranije treba da se zakaže skener, on tek u junu treba da ide kod hirurga na kontrolu, i tada treba da ima rezultat skenera.Pa da tako je bilo i pre. Skener ces najbrže uraditi na Stomatoloskim fakultetu u Rankeovoj, hoće i da izađu u susret, vrlo su ljubazni, participacija je 300,00. Uzmi uput za njih i pošalji Dušana da zakaže.