- Poruka
- 63.764
Претече ме Зен...Манга, па зар то у Рупу 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Garant je omasio temu.Претече ме Зен...Манга, па зар то у Рупу![]()
pa vidim da nema kafane, postovi nevezani, važno se odnosi na ženeI smatraš da je ovo za rupu?![]()
premesti ga gde mu je mesto 

Jok,ostavljam te ovde da se brukaspa vidim da nema kafane, postovi nevezani, važno se odnosi na ženepremesti ga gde mu je mesto
Niko da ti kaže, Šta trenutno radiš XIX je kafana, da znaš za ubuduće.pa vidim da nema kafane, postovi nevezani, važno se odnosi na ženepremesti ga gde mu je mesto
![]()

e ovO je drugarstvoNiko da ti kaže, Šta trenutno radiš XIX je kafana, da znaš za ubuduće.![]()
U koju kafanu?
Auuu, baš ti se iskomplikovaloIsla zubaru da vidim sto me jos ne prestaje rana od zuba,kad ono alveolitis,komplikacija od vadjenja.Isprala mi ranu,a pod anestezijom boli grozno,mogu misliti kako bi onda bilo bez.Taman pomislis da nema nista vise sto moze da te boli u vezi zuba kad ga izvadis,kad ono medjutim..
@Kvinsi kako si ti?

Bolje mi je danas odmah cim mi je ocistila ranu.Kaze da je to zato sto se taj ugrusak koji bude posle vadjenja pomjeri i onda ne stiti kost i nerve,zato boli.Ali to nije infekcija.Auuu, baš ti se iskomplikovalo
Ja sam dobro, rane me ne bole, nego meso oko rane, kao kad nazuljas desni od neke hrane, ili se ugrizes sa unutrašnje strane obraza. Mislim da mnogo ima veze i kako je dr uradio posao. Ja sam prezadovoljna, očekivala sam mnogo sporiji i bolniji proces i oporavak.
Nadam se da je sada sve ok![]()

...за променуPih sto sam danas nervozna, svi me nerviraju![]()

Pogledaj Kesica ,kad vidiš kakav je Ceda Jovanovic shvatices da si skroz normalnaPih sto sam danas nervozna, svi me nerviraju![]()

Vidi male al se izbezobrazila...за промену
Сад сам те и ја изнервирала, јел' да![]()

Pocela danas u firmi pa nisam zavrsilaPogledaj Kesica ,kad vidiš kakav je Ceda Jovanovic shvatices da si skroz normalna![]()
Meni je to omiljena serija. Nekad po 2 puta gledamPocela danas u firmi pa nisam zavrsila
Stigla sam do seselja kako ce da raseljava ljude zbog litijuma pa ga zajebavaju da ponavlja scenario iz hrvatske
nastavicu sutra
CirkusMeni je to omiljena serija. Nekad po 2 puta gledam![]()
I Olju ako nisu bezveze gostiCirkus
Volim da gledam 24min i 4 i po
Tako jedino i pratim desavanja na politickoj sceni
Ona ima tu notu glasa ko da je na bensedinimaI Olju ako nisu bezveze gosti
smori me sam taj njen tonalitet, bez obzira ko su gosti