- Poruka
- 17.475
Predizborni cirkus.Шта је бре ово, хахаха
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predizborni cirkus.Шта је бре ово, хахаха
Знам овог Булатовића али прича је топ.Predizborni cirkus.
Nemam ja pojma ko je on,prepoznajem 10 -15 politicara.Знам овог Булатовића али прича је топ.
Gledala sam i ja to je bilo kod KesicaNema link,neki lik je pričao na tv kako mu je Djilas ljubio curana koga je napao Djilasov pas.Cirkus.

Cirkus. Ne znas ko je ludji i ko je maštovitiji.Gledala sam i ja to je bilo kod Kesica![]()
Mnogo volim da ga gledam uvek me nasmeje, čovek je hitCirkus. Ne znas ko je ludji i ko je maštovitiji.
Овај човек је озбиљан случај, не могу ни да га слушам, ни да га гледам.
Budala.Овај човек је озбиљан случај, не могу ни да га слушам, ни да га гледам.
Као да је стално на неким дрогама, одвратно.
Mozda ti je oslabio grejač.Mora da je slabija struja 8h se puni pec jos mlaka nije se iskljucila
Koje?Све књижаре са душом у овом граду се полако гасе...
Мислиш ону са локалом доле? Постоји.Koje?
Znas li postoji li u NS jos ona knjizara...sad ako budem tacno znala objasniti gdje je,jer ne znam nazive ulica...bulevar koji ide iz centra,pa skrece ka fakultetima kraj one "ovalne"zgrade...sa desne strane.Imala je i neki stepenik kojim se silazi unutra,mala,nije upadljiva.
Mislim,cudilo bi me da jos postoji,trideset godina je proslo od tada...ali voljela sam u nju da zavirim.
Isto tako sam voljela onu veliku sto je bila u "spensu".Mislim da nje vise nema.
Ne sjecam se da li je bio lokal,ali mozda i jeste.Мислиш ону са локалом доле? Постоји.
А затворена је Мост и затвара се Мала велика Књига у позоришту.
Мислила сам на Нублу.Ne sjecam se da li je bio lokal,ali mozda i jeste.
A iz nekog malog mozga mi dodje da se mozda zvala "Prostor", a mozda sam i pomijesala sa necim drugim.
Jeste ta.Мислила сам на Нублу.
А изгледа да ни ње нема, сада нешто читам... Проверићу још.
Нисам туда дуго прошетала.Jeste ta.
Sad vidjeh na netu,samo je promijenila ime.
A tek ja...Нисам туда дуго прошетала.

СоларисA tek ja...
Sad pokusavam da se sjetim kako se ona u spensu zvala.Kao da je nesto na s....![]()

E,jeste.Соларис
Upropastili su biblioteke bar-kodovima na knjigama,cuje se bip kao u prodavnici.Све књижаре са душом у овом граду се полако гасе...