Rupa VII

Све књижаре са душом у овом граду се полако гасе...
Koje?
Znas li postoji li u NS jos ona knjizara...sad ako budem tacno znala objasniti gdje je,jer ne znam nazive ulica...bulevar koji ide iz centra,pa skrece ka fakultetima kraj one "ovalne"zgrade...sa desne strane.Imala je i neki stepenik kojim se silazi unutra,mala,nije upadljiva.
Mislim,cudilo bi me da jos postoji,trideset godina je proslo od tada...ali voljela sam u nju da zavirim.
Isto tako sam voljela onu veliku sto je bila u "spensu".Mislim da nje vise nema.

Koje?
Znas li postoji li u NS jos ona knjizara...sad ako budem tacno znala objasniti gdje je,jer ne znam nazive ulica...bulevar koji ide iz centra,pa skrece ka fakultetima kraj one "ovalne"zgrade...sa desne strane.Imala je i neki stepenik kojim se silazi unutra,mala,nije upadljiva.
Mislim,cudilo bi me da jos postoji,trideset godina je proslo od tada...ali voljela sam u nju da zavirim.
Isto tako sam voljela onu veliku sto je bila u "spensu".Mislim da nje vise nema.
Мислиш ону са локалом доле? Постоји.

А затворена је Мост и затвара се Мала велика Књига у позоришту.

Мислиш ону са локалом доле? Постоји.

А затворена је Мост и затвара се Мала велика Књига у позоришту.
Ne sjecam se da li je bio lokal,ali mozda i jeste.
A iz nekog malog mozga mi dodje da se mozda zvala "Prostor", a mozda sam i pomijesala sa necim drugim.

Има Зенит кафе- књижара, много је лепо. Често организују књижевне вечери и џез свирке. Углавном иду млађи али волим и ја :)

Све књижаре са душом у овом граду се полако гасе...
Upropastili su biblioteke bar-kodovima na knjigama,cuje se bip kao u prodavnici.
Jos traze imejl sto je kosmar napraviti,procitati javno napad panike.
Ovo je pocetak kosmarne distopijske buducnosti u sadasnjosti.
Knjige su to opisivale,neverovatno da zivimo polako opisano korak po korak.

Back