Rupa VII

18.maj ja u kaputu.Ovo je bas fino proljeće.

Kako bih ti rekla, 10 stepeni je 😆
20230518_104411.jpg

Meni je 10 prava zima.I ovde je danas 10 ali bez sunca. Ja cu u kratke rukave sledeće godine kako je krenulo.
Totalno je neuporedivo, ovde se na 15 stepeni pri mirnom, sunčanom danu opušteno možeš sunčati, moj klinac se čak i kupao.
Na 10° opušteno u majici, ako ima sunca može i na 5°.
Temperature do -5 se bukvalno ne osete, samo ako nema vetra.
Mali je procenat vlage u vazduhu, uglavnom svega 20-30% i subjektivni osećaj je mnogo drugačiji nego u Srb.

pa sad na durmitoru je bilo ful zapusteno i malo je reci da sam poludila
vec sam bila nasla i drugi smjestaj i zao mi je sto to nisam isforsirala
a nisam jer kao dugo znamo te ljude...mislim, je.bes to meni je to sto oni ne vode racuna da ispostuju goste zapravo unistilo odmor
i rekla sam zmu nema teorije da vise idemo u njihov smjestaj
OK to za cistocu app
To je prvi uslov pri bookingu

Ali zatezanje, sklanjanje, redanje ma nista😆
U hotelima jedino uredno pobacao smece iza sebe, nista drugo😁

Meni treba neka farba koju ne moram mijesati s vodom,koja je gotov proizvod. Pojma nemam o tom al eto želim ja da krečim.
Ja sam jednom krecila sobu,i to neku sa kosinom,prakticno jedan zid.Isto tako sam mislila nije to nista,zacas cu ja to.Ali crkla sam,vjeruj.
Nije uopste lako kao sto izgleda.A tek o plafonu ne bih ni razmisljala.

najebasmo
odo kupit kupaci sutra 😆
A mozda sam i ja kriva...negdje u martu ove godine kupih na snizenju duboke cipele,bas zimske,rekoh neka ih za iducu godinu.I onda dodjem kuci i nadjem slicne,isto zimske duboke,koje sam kupila prosle godine na snizenju pred kraj sezone,da ih nosim ove zime i totalno zaboravila na njih da sam ih uopste kupila.Prosla zima,nijednom obula nisam.
Sad imam dvoje slicne,za snijeg.A realno trebaju mi mozda par dana godisnje.😀

A mozda sam i ja kriva...negdje u martu ove godine kupih na snizenju duboke cipele,bas zimske,rekoh neka ih za iducu godinu.I onda dodjem kuci i nadjem slicne,isto zimske duboke,koje sam kupila prosle godine na snizenju pred kraj sezone,da ih nosim ove zime i totalno zaboravila na njih da sam ih uopste kupila.Prosla zima,nijednom obula nisam.
Sad imam dvoje slicne,za snijeg.A realno trebaju mi mozda par dana godisnje.😀
pa mozda ti budu idealne za ovo ljeto 😆

Back