Al zato kad napravis to sto radis, bude ko za izlozbuja samo razgrnem i radim pored haosa.![]()

Ja bome takom krsu od stola ne bi mogo ni da pridjem a da ne dobijem napad

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al zato kad napravis to sto radis, bude ko za izlozbuja samo razgrnem i radim pored haosa.![]()
Meni je 10 prava zima.I ovde je danas 10 ali bez sunca. Ja cu u kratke rukave sledeće godine kako je krenulo.
Totalno je neuporedivo, ovde se na 15 stepeni pri mirnom, sunčanom danu opušteno možeš sunčati, moj klinac se čak i kupao.Meni je 10 prava zima.I ovde je danas 10 ali bez sunca. Ja cu u kratke rukave sledeće godine kako je krenulo.
OK to za cistocu apppa sad na durmitoru je bilo ful zapusteno i malo je reci da sam poludila
vec sam bila nasla i drugi smjestaj i zao mi je sto to nisam isforsirala
a nisam jer kao dugo znamo te ljude...mislim, je.bes to meni je to sto oni ne vode racuna da ispostuju goste zapravo unistilo odmor
i rekla sam zmu nema teorije da vise idemo u njihov smjestaj
A mozemo i da vezbamo nemacki i sve to za dzZovi taru. Ona em ume, em voli.
I ovde je tako hladno, izgleda da cu samo iz prsluka opet preći u jaknu. Uzas od vremena.Meni je 10 prava zima.I ovde je danas 10 ali bez sunca. Ja cu u kratke rukave sledeće godine kako je krenulo.
Ja sam jednom krecila sobu,i to neku sa kosinom,prakticno jedan zid.Isto tako sam mislila nije to nista,zacas cu ja to.Ali crkla sam,vjeruj.Meni treba neka farba koju ne moram mijesati s vodom,koja je gotov proizvod. Pojma nemam o tom al eto želim ja da krečim.
E,to tako moze uraditi samo jaca polovina.Ti ne radis,a njemu ne placas.Osim ako i on ne spada u ovu recenicu.a za krecenje trenutno balansiram izmedju mrzi me i necu da platim![]()
on spada u one nakon kojih moras i parket hoblovatiE,to tako moze uraditi samo jaca polovina.Ti ne radis,a njemu ne placas.Osim ako i on ne spada u ovu recenicu.![]()
Ona tvoja kupovina jakne je uticala na dugorocnu vremensku prognozu.ja sam u dzemperu i kabanici
ko svedski manijak![]()
najebasmoOna tvoja kupovina jakne je uticala na dugorocnu vremensku prognozu.![]()
A mozda sam i ja kriva...negdje u martu ove godine kupih na snizenju duboke cipele,bas zimske,rekoh neka ih za iducu godinu.I onda dodjem kuci i nadjem slicne,isto zimske duboke,koje sam kupila prosle godine na snizenju pred kraj sezone,da ih nosim ove zime i totalno zaboravila na njih da sam ih uopste kupila.Prosla zima,nijednom obula nisam.najebasmo
odo kupit kupaci sutra![]()
Ne jedan...nego bar tri.I pozuri...eto juna,a mi se ogrijali nismo.najebasmo
odo kupit kupaci sutra![]()
pa mozda ti budu idealne za ovo ljetoA mozda sam i ja kriva...negdje u martu ove godine kupih na snizenju duboke cipele,bas zimske,rekoh neka ih za iducu godinu.I onda dodjem kuci i nadjem slicne,isto zimske duboke,koje sam kupila prosle godine na snizenju pred kraj sezone,da ih nosim ove zime i totalno zaboravila na njih da sam ih uopste kupila.Prosla zima,nijednom obula nisam.
Sad imam dvoje slicne,za snijeg.A realno trebaju mi mozda par dana godisnje.![]()
poslacu ti br racuna u pp ; )Ne jedan...nego bar tri.I pozuri...eto juna,a mi se ogrijali nismo.
Moguce.pa mozda ti budu idealne za ovo ljeto![]()
Upravo sam htjela da dodam...ako nisi pri parama,solidarisacemo se.poslacu ti br racuna u pp ; )
ma jesam nego sam alavaUpravo sam htjela da dodam...ako nisi pri parama,solidarisacemo se.![]()