Rupa VII

Pa ne znam gde si to usla ali mogu da se nadju adidas npr trenertle za 50-60 eur
Ssd da je kod vas skoro 3 puta skuplje ne verujem
Usla u "Sport vision"...Donji dio trenerke oko 130 km,gornji dio oko 140,150 km...sve ukupno oko 300 km,oko 140, 150 eura...manje vise koji euro,zavisno od modela.
Za 60 eura tesko se moglo naci i prije ovih poskupljenja.

Nije ekstrem.Obicna prodavnica sportskih stvari.Prvo mjesto gdje bi se trazila trenerka.
I sve su po toj cijeni priblizno.A nisu nista specijalno,bar meni.
Jeftinijih trenerki kod nas mozes da nadjes samo na buvljaku,u prodavnicama sportske opreme,ne.
Ne znam da li ima u tvom gradu-Azel, Waikiki, i sl. Nije neki ekstra kvalitet, ali zna se naci solidne odece, u Azelu i obuce.
Ogradjujem se da nisam skoro bila, ali sam ranije kupovala.
A znala sam naci i u Bingu, Konzumu, Merkatoru-fin pamuk, neke trgovacke marke, anonimus uglavnom.
Ne znam sta tacno trazis, ovo sto nabrojah je uglavnom za po kuci, za sport...

Adidas je kvalitetan uglavnom
A gde nosis komplet trenerku?
Ja bih ovu rado nosila, sviđa.mi se i boja i kroj :aha:
Causal šetnja, put- super udobno za avion ili auto...

Prilozi

• Screenshot_20221112-211638_Instagram.jpg
    Screenshot_20221112-211638_Instagram.jpg
    68,5 KB · Pregleda: 52
Ne znam da li ima u tvom gradu-Azel, Waikiki, i sl. Nije neki ekstra kvalitet, ali zna se naci solidne odece, u Azelu i obuce.
Ogradjujem se da nisam skoro bila, ali sam ranije kupovala.
A znala sam naci i u Bingu, Konzumu, Merkatoru-fin pamuk, neke trgovacke marke, anonimus uglavnom.
Ne znam sta tacno trazis, ovo sto nabrojah je uglavnom za po kuci, za sport...
Ma,ima sve...ali i azel je postao teski krs,a nisu vise toliko jeftini.
Iskreno,sta god sam tamo kupila,brzo se ofucalo i djeluje kao iznoseno.Valjda su ti materijali vec stari.Sad tamo rijetko idem,a jos rjedje nadjem nesto da valja.
Waikiki ima te trenerke jeftine za po kuci.
Ali govorim o ovim kao malo boljim,preskupe su.

Poslednja izmena:
Тренерке јесу скупе, и што је најсмешније оне турске имитације, кувани памук су три пута квалитетније од оригинала а пет пута повољније.
Адидас само дукс који сам купила сину још увек овде кошта 6500 иако је стари модел а у Грчкој сам комплет исти тај (и горњи и доњи део) купила за 32 е на снижењу.

Тренерке јесу скупе, и што је најсмешније оне турске имитације, кувани памук су три пута квалитетније од оригинала а пет пута повољније.
Адидас само дукс који сам купила сину још увек овде кошта 6500 иако је стари модел а у Грчкој сам комплет исти тај (и горњи и доњи део) купила за 32 е на снижењу.

Da...meni i pored ovolike cijene,po kvalitetu izgledaju "jeftino".Kao onaj pamuk sto se razvuce posle par pranja.A ne vidim nikako zasto bi jedna trenerka kostala skuplje od npr.kaputa.
Doduse,ne znam kolike su sad cijene kaputa.😂

Капут тешко испод 200е
Ја спортско не купујем. Носим синовљеве што је носио у 5.-6. основне. Када тренирам онда идем да се знoјим а не да се модирам. Просто сам тип који и када пође по патике врати се са штиклама :lol:

Hehe...ovu bas imam.😀
Ovo ti je od prosle ili cak i pretprosle godine i cijena joj je bila oko 60,70 eura,ako se ne varam.Nema ih vise kod nas.Meni je cak ovo bio i najbolji model od ponudjenih.🙂
Sad,vjeruj,nema nista za te pare.Zato sam i iznenadjena ovim skoro duplim cijenama.
kako od prosle godine, pa dala je link ba sajt i moze da se naruci... gledao i ja sportvisionov sajt, eo sta kaze:
https://www.sportvision.ba/trenerka/za-zene

Back