Rupa VII

Napravih najveću grešku, rekoh majstorima da premeste lavabo u kupatilu na drugi zid.
To je podrazumevalo 4 sata razbijanja pločica i zida kako bi premestili cevi za vodu i kanalizaciju.
Sad je katastrofalno prašnjavo i estetski neprihvatljivo da ćemo na proleće renovirati celo kupatilo jer ovo ninašta ne liči

Napravih najveću grešku, rekoh majstorima da premeste lavabo u kupatilu na drugi zid.
To je podrazumevalo 4 sata razbijanja pločica i zida kako bi premestili cevi za vodu i kanalizaciju.
Sad je katastrofalno prašnjavo i estetski neprihvatljivo da ćemo na proleće renovirati celo kupatilo jer ovo ninašta ne liči
Niti sam ikad imala niti sad imam lavabo u kupatilu tako da gledaj dobru stranu - imas lavabo plus imas para za majstore da srede kako zelis 🤞🔥🤞 imas para da isprobavas uredjujes kako ti odgovara sto je divno 🔥🤞🤞🤞 .

Niti sam ikad imala niti sad imam lavabo u kupatilu tako da gledaj dobru stranu - imas lavabo plus imas para za majstore da srede kako zelis 🤞🔥🤞 imas para da isprobavas uredjujes kako ti odgovara sto je divno 🔥🤞🤞🤞 .
Slažem se sa tobom, zahvalna sam ja što imam to što imam.
Mada... Dosta toga je stvoreno mojom zaslugom i pare koje dajem za sređivanje su takođe zarađene mojim radom i trudom.
Takođe sam zahvalna što mogu, umem i hoću da zaradim.
Samo mi teško pada kada neko kvari moj rad, a u ovom slučaju je bilo čisto i održavano kupatilo koje je moglo da sačeka još koju godinu na renoviranje. Sada ne može jer je porazbijana petina pločica.

Slažem se sa tobom, zahvalna sam ja što imam to što imam.
Mada... Dosta toga je stvoreno mojom zaslugom i pare koje dajem za sređivanje su takođe zarađene mojim radom i trudom.
Takođe sam zahvalna što mogu, umem i hoću da zaradim.
Samo mi teško pada kada neko kvari moj rad, a u ovom slučaju je bilo čisto i održavano kupatilo koje je moglo da sačeka još koju godinu na renoviranje. Sada ne može jer je porazbijana petina pločica.
Ma da al' ide zima to sad moze da se koristi ` estetiku uredi kad bude vreme ` ono sto moze da se kupi je trosak cuvaj sebe.

Platim majstoru i odem da vidim konačno na šta liči, kad on nije vratio radijator 😯
Kaže, pa rekla si da ćeš raditi kupatilo... Ma hoću, ali na proleće, ajd ga okači života ti...
Zar je stvarno mislio da ću celu zimu biti bez grejanja u kupatilu?

Nije mislio, a ti razmisli da l ćeš da ga angažuješ ponovo....kao, e ja mislio da si ti mislila..
Hoću, to što uradi, uradi vrhunski.
Inače je završio građevinski fakultet ali ima problem o kojem neću pisati. Sve u svemu, dođe u 8 ujutru i radi 5 sati bez pauze, kafe, soka, hrane i ode kući. Tih 5 sati efektivnog rada su kvalitetniji od bilo kog drugog majstora i nije glup ni bezobrazan.

Imam 10 pari gaћа, od tih 10 dva para su uzasna, materijal uzasan, velicina grozna, i sve kao treba da ih bacim, a onda se dogodi da mi nestane cistih gaca i ja ih obucem. Dodjem kuci skinem gace i konstatujem trebalo bi da ih bacim. Imao sam makazice za nokte, tupe, secem nokte i mislim kako bi trebalo da ih bacim, trajalo par godina.

Imam 10 pari gaћа, od tih 10 dva para su uzasna, materijal uzasan, velicina grozna, i sve kao treba da ih bacim, a onda se dogodi da mi nestane cistih gaca i ja ih obucem. Dodjem kuci skinem gace i konstatujem trebalo bi da ih bacim. Imao sam makazice za nokte, tupe, secem nokte i mislim kako bi trebalo da ih bacim, trajalo par godina.
Jesi li škrt ili lijen?

Za nekog ko razvaljuje na tinderu, nije baš pohvalno

Hoću, to što uradi, uradi vrhunski.
Inače je završio građevinski fakultet ali ima problem o kojem neću pisati. Sve u svemu, dođe u 8 ujutru i radi 5 sati bez pauze, kafe, soka, hrane i ode kući. Tih 5 sati efektivnog rada su kvalitetniji od bilo kog drugog majstora i nije glup ni bezobrazan.
Postali smo previše popustljivi prema majstorima, jer ih je sve manje i to smo pristali za skupe novce....al tako je to. Mislim i sebe ubrajam i sve...

Postali smo previše popustljivi prema majstorima, jer ih je sve manje i to smo pristali za skupe novce....al tako je to. Mislim i sebe ubrajam i sve...
Ovaj mi je najbolji u poslednjih 15 godina od kako petljamo sa kućom. Izmenjali su se razni a nekako se uvek vratim na ovog. Nije glup i ne nameće svoju volju tipa... Bolje bi bilo ovako... nego kako kažem, tako uradi.

A što se tiče novaca... Pa od kako je neko ovde napisao da je radni sat električara koji je zamenio šalter za struju 140 evra plus materijal (ne sećam se gde, ali u evropi), mislim da nije puno za premeštanje tople, hladne vode i kanalizacije sa štemovanjem i povezivanjem, 200 evra.

Ja sam pisala, a evo i slika. Trebalo je jedan prekidač da prebaci u gornji desni ugao gdje je i nacrtao, ali ipak je oba prebacio na istu stranu, što je i bolje.

Prilozi

• prekidaci.jpg
    prekidaci.jpg
    42,5 KB · Pregleda: 42
Screenshot_20221111-081709_Facebook.jpg

Mnogo para na visoku modu za psa...mozda dosada...al'....
Screenshot_20221111-081706_Facebook.jpg

...da se "ozeni" ...pas da se ozeni....

....nadam se da ako ikada budemo imali para bas ovoliko necemo da odemo u...nadam se...

Znaci celu noc joj drzim svetlo, jer nema dovoljno sunca, kupila sam joj vodu za zalivanje, pricam sa njom, pustam joj muziku i baksuz proguta nesto...vrv onu sitnu muvu sto je letuckala i nisam mogla da je uhvatim i ubijem. Vidim fali mi muva. :besna:

Back