Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.476
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo mi deluje nemoguće.
Ne znam koliko inače koštaju ovi kroasani, ali ovo za Plazmu je neko namestio za slikanje. Na slici je pakovanje od 800g mlevene plazme, a cena je za pakovanje od 2kg mlevene plazme, što se lepo vidi, ako se malo bolje pogleda.Ovo mi deluje nemoguće.
Gde je ovo slikano?
Previše su mi sitna slova i ne vidim dobro.Ne znam koliko inače koštaju ovi kroasani, ali ovo za Plazmu je neko namestio za slikanje. Na slici je pakovanje od 800g mlevene plazme, a cena je za pakovanje od 2kg mlevene plazme, što se lepo vidi, ako se malo bolje pogleda.
Sutra idem u radnju850 za kg je mnogo,600g je bilo 300 din
Ma u malim radnjama su uvek cene bile nebulozne,kupujem u vecim marketima i na akcijiSutra idem u radnju
Baš ću proveriti cenu plazme.
I mi tako radimo.Ma u malim radnjama su uvek cene bile nebulozne,kupujem u vecim marketima i na akciji
Kilogram plazme je početkom godine bio oko 500 dinara, pa 550, pa je otišao na 650 dinara. Sada ni u jednom većem trgovinskom lancu nema za manje od 750 dinara kg mlevene plazme u pakovanju od 2kg. Ja stalno kupujem plazmu i mlevenu i nemlevenu, i nažalost, kao i sve, i ona je znatno poskupela.Sutra idem u radnju
Baš ću proveriti cenu plazme.
Prijateljica mi kaže u Sarajevu puter 9km(4,5€).Nije moranje imati ga ali je cijena prestrašna.Ma sta nije poskupelo
Ovo nista vise nije normalno bukvalno
Ja najskuplji platim 3,21 €.Ovde je isto oko 470 rsd puter 200g
Jezivo
Ali ti si u austriji a austrija nije ekonomski tigar, ko ti krivJa najskuplji platim 3,21 €.
Nevjerovatno je da je ovde dosta stvari jeftinije, ovo je ekonomski jazavacAli ti si u austriji a austrija nije ekonomski tigar, ko ti kriv
U srbiji u lidlu 400 dinara 250 grama....pa ti vidi.Sad sam baš i ja provjerila, kod nas u Lidlu pakovanje od 227 g košta 1.89 EUR.
Nećemo samo o cijeni vrtića, tu smo uveliko ekonomski tigar.Ekonomski mis dakle

nemoj je previse hranitija sam kupila biljku mesozderku, zove se rea....bas brinem da mi ne crkne. nadam se da ce poziveti.![]()