Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
ja se evo rastapam u kafaniKo je ukrao ljeto? Obukla sam mantil i obula gležnjarice.
al more bit mi je to od rinflajsa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se evo rastapam u kafaniKo je ukrao ljeto? Obukla sam mantil i obula gležnjarice.
Ja vala jedva čekam da zajeseni. Pričam danas sa zaovom, kaže 12°C na Zlatiboru. Kao u drugoj državi da je. A ja se ovde kuvam, hoću da izludim.Ko je ukrao ljeto? Obukla sam mantil i obula gležnjarice.
Tehnički leto još nije ni počeloKo je ukrao ljeto? Obukla sam mantil i obula gležnjarice.

a ono - lakoTehnički leto još nije ni počelo
Ovde kod mene nikad neće ni stići, kažu u vr' glave 2, 3 tople nedelje oko 30 i to je to
A ja se čudim kako niko nema klimu, kao kako ovi ljudi podnose letnje vrućine![]()
![]()

Ovde su klime zabranjene, čuvaju izgled zgrada. Samo neke prenosne, a vrućina je ljeti baš.Tehnički leto još nije ni počelo
Ovde kod mene nikad neće ni stići, kažu u vr' glave 2, 3 tople nedelje oko 30 i to je to
A ja se čudim kako niko nema klimu, kao kako ovi ljudi podnose letnje vrućine![]()
![]()

e boze kako ste na sve strane sveta. ne znam dal je to dobro ili lose..![]()

ovako je rasuto i drustvo moje cerke..svedska, austrija, uk, usa, australija, nemacka, kolumbija, holandija..Meni brat dolazi u sredu, iz Au, posle više od dve godine.
Pogodite ko u utorak (pu pu pu) ide u Tursku
Jbga, opet se nećemo videti.
Drugi brat otišo prošle subote na Aljasku.
Treći brat se iz Linca seli za Solun.
Jedna od najboljih drugarica iz srednje živi u Trstu. Druga u Kopenhagenu.
Najbolji drug u Japanu, drugi u Mađarskoj.
Na stranu svi ostali koji su se rasuli po Nemačkama i ostalim centralnim evropama.
Kad ovde nije dobro i neće ni biti.
Nekima.

Dobro naravno. Gdje god kreneš i zapneš ima neka brkata forumašica da se nadje.e boze kako ste na sve strane sveta. ne znam dal je to dobro ili lose..![]()
koto, a kad ti ono ides u Rusijue boze kako ste na sve strane sveta. ne znam dal je to dobro ili lose..![]()

jao, 29koto, a kad ti ono ides u Rusiju![]()

Лепо се проведи свудаjao, 29
al cek, pre toga 14 u grcku
bas bas davno nisam isla na neko okupljanje forumasa/ica, ali vas ovde , bas bih volela da vidim nako na gomili![]()

Joj posle ove drame sa dukijem, njegovim lspim crevom, i mojih 39,5, treba mi malo kuliranja.Лепо се проведи свуда![]()
Sedim na nekoj manifestaciji posvećenoj višnjama...
Selo... Prvo delili svima mekike, onda neko višnjino vino, tek zarežalo, kao ona šira od grožđa, onda žene iz sela donele pune tepsije kolača sa višnjama.
U pozadini, ali ne tiho, peva neki muzičar i svira na sintisajzeru sve živo, domaće, strane, mađarske pesme, ali sve sa mađarskim akcentom... Bajagine pesme sa tim akcentom su specijalitet, mislim da više nikad neću moći da ga slušam a da se ne setim ovoga.
E sad me boli stomak od svega toga.
Ma da, Feketić, jedno od onih sela koje imaju svoj "stil"Može li se znati koje selo je u pitanju?
Da li mu je prvo slovo F?
Volim te dane, ostalo sećanje iz detinjstva, a bome i iz ovih matorih dana.
Prošle godine je bilo lepo, ako zanemarimo tezge mamipare.