Rupa VII

Boze sto je odvratan onaj sladoled iz Lidla u plavoj kutiji, imaju sacvisnjom i karamelom navodno. To ne da nema ukusa nego je katastrofa ziva, kao hladan sneg eto tako da kazem. Zali boze para.

Boze sto je odvratan onaj sladoled iz Lidla u plavoj kutiji, imaju sacvisnjom i karamelom navodno. To ne da nema ukusa nego je katastrofa ziva, kao hladan sneg eto tako da kazem. Zali boze para.
Јој, мени је сваки фабрички сладолед одвратан. Годинама. Или су брашњави и без укуса или су преслатки са оним преливима.
Могу само из посластичарнице, и то одређене и то одређени укус.

Све ми се чешће дешава да купим нешто и бацим, чак и први залогај пљунем. Уопште не буде онај укус који очекујем, на који сам навикла.
Што и није лоше, све мање купујемо глупости, мислим ”храну” која нема вредност.

Da pravim ne mogu, snage nemam ni da stojim ko covek, jedva sidjem niz stepenice, a jos teze se popnem, za nista nisam danima tako da to sto ima i moze da se kupi je ok ako valja. Taj sladoled necu vise kupiti nisam toliko luda. Sutra cu kod lekara pa valjda mi da nesto da se koliko toliko jace osecam. Ovo je horor, snage nigde.

Da pravim ne mogu, snage nemam ni da stojim ko covek, jedva sidjem niz stepenice, a jos teze se popnem, za nista nisam danima tako da to sto ima i moze da se kupi je ok ako valja. Taj sladoled necu vise kupiti nisam toliko luda. Sutra cu kod lekara pa valjda mi da nesto da se koliko toliko jace osecam. Ovo je horor, snage nigde.
7375322_Bon-Gelati-Gestrudeltes-Eis_detail.jpg
Meni je ovaj Lidlov dobar probaj njega.

Јој, мени је сваки фабрички сладолед одвратан. Годинама. Или су брашњави и без укуса или су преслатки са оним преливима.
Могу само из посластичарнице, и то одређене и то одређени укус.
od svih fabrickih sem nirvane imam odmah reakciju na kozi
i sad kupim one koje privatne sladoleddzinice prave
a juce se setim da imam i aparat za pravljenje sladoleda, pa cu ubuduce sama

Od čega ti je tolika slabost?

Nedao Bog da se neko stvarno davi ovde.
Deda sedamdesetak godina sa unukom od petnaestak otplivali oko 50 m od obale i dedu izgleda uhvatio grč a možda i nešto jače.
Viče dečkić "help, help" , i par ljudi krenulo do njega sa obale da pliva a spasilac iz obližnjeg bara dotrčava, pliva prvih 20 m kraul, posle toga ženski i to jedva. Dotle ova trojica stigla i vuku dedu napolje, a spasilac ide oko njih i nadgleda.
E onda je spasilac telefonirao, rekao da će doći hitna i ostavio dedu na plaži bez nadzora.
Prošlo 10 minuta a hitne još nema. Deda ne može da ustane, kaže slabo mu je.

Znaci kad vidim ovu Anu Dornik koja se juče operisala od raka dojke i na tv priča kako se izlecila i da joj je pomogao G132 dodje mi da je zadavim. To sranje kosta 8000,00 i nešto, pa mene bi bilo sramota da uopšte pricam o tome čak i da je istina, u Srbiji gde su penzije beda bedna. Nikad mi nece biti jasno koliko su ljudi spremni da se prodaju kad je kes u pitanju.

Ja je pratim na ig i u početku sam bas sa zanimanjem čitala njene objave, ali sada više ne mogu. Jako se komercijalizovala svoju bolest
Ima lovu i moze da se zeza mada mislim je zaboravila da se zdravlje na zalost kupiti ne može, a to sto radi je preruzno. Pisala sam joj na IG to što mislim ali džaba ona tera svoje, pritom joj je majka umrla od iste bolesti, pa kad je to tako dobro što se ona ne izleči. Katastrofa jedna, mene bi bilo bas, bas, sramota.

Razmisljam da li ogluvljujem. :roll:
Na lijevo uvo ne cujem cvrcanje cvrcka,a na desno cujem.
Ostale zvukove cujem isto na oba uha.
Inace,zvuk dolazi spolja.
Kad se primaknem prozoru cujem na oba uha.
Ali iz daleka ne cujem na lijevo.
Nikad nisam isla na kontrolu sluha niti sam imala kakve probleme.

Razmisljam da li ogluvljujem. :roll:
Na lijevo uvo ne cujem cvrcanje cvrcka,a na desno cujem.
Ostale zvukove cujem isto na oba uha.
Inace,zvuk dolazi spolja.
Kad se primaknem prozoru cujem na oba uha.
Ali iz daleka ne cujem na lijevo.
Nikad nisam isla na kontrolu sluha niti sam imala kakve probleme.
Pa idi neka ti isperu uši, to je za takve situacije odlicno.

Back