Rupa VII

А што тако унапред?
Прво и да остане у БГ, зашто мислиш да теби неће викендом и распустима слати унучиће?
Друго, све више се младих породица враћа на село.
Мој син први има ту идеју. Каже, зашто бих ишао у теретану, када могу да радим око куће, вежбам цело тело и још произведем нешто здраво за породицу? А деца да имају простор.
Види ово лудило. Људи се дозивају памети. Схватају да само на своме ниси роб. Свако и поред посла може да произведе за себе, не мора се бавити пољопривредом.
У стану, ако вештачки изазову глад можеш само да седнеш и плачеш. О пропусницама и осталим уценама да не пишем...
Па не тако давно су људи у НС-у имали своје плацеве на крају града и одлазили након посла и викендом да залију, почупкају, ураде по мало.
ako reši da se vrati, to je druga priča onda

pa pazi..kako ti pravis, neka i on pravi..sta se ljudi zaludjuju sa tim da deci treba da ostave..decu treba iskolovati da sami stvaraju.
Sad to htedoh da kazem
Ulozis u skolovanje/zanat sta god, ako im prelije neka nekretnina u nasledstvo ok ali uopste to nije moranje niti treba da bude

Najgore mi je kad se deca zarad nekretnine zarobe sa roditeljima pa se nikada ne osamostale jer nekretnina ih veze
Nekada je bolje gurnuti ih da se sami snalaze, a na to nas cesto natera nemanje nekretnine da se ostavi pokolenjima

Sad to htedoh da kazem
Ulozis u skolovanje/zanat sta god, ako im prelije neka nekretnina u nasledstvo ok ali uopste to nije moranje niti treba da bude

Najgore mi je kad se deca zarad nekretnine zarobe sa roditeljima pa se nikada ne osamostale jer nekretnina ih veze
Nekada je bolje gurnuti ih da se sami snalaze, a na to nas cesto natera nemanje nekretnine da se ostavi pokolenjima
Нетолерантна си!

Koliko znam takvih nekretnina gradjenih za djecu i unuke, a u njima niko ne zivi.
Niti ih mogu prodati, niti ikakve koristi od njih,samo obaveza oko odrzavanja na ledjima.
Ne znamo ni gdje cemo mi biti sutra,a kamo li unuci.A nije ni dobro nekoga ograniciti mjestom zivljenja...mozda se njemu ne svidja tu...ili ko zna kakvi razlozi mogu biti u buducnosti.
Mislim da je to sasvim pogresan nacin...praviti nesto za unuke.
Pravi za sebe,da koristi tebi...a ako i njima ostane,dobro i jest.
Jedino,ako je deda bas vizionar pa kupi unuku neku nekretninu koja ce vrijediti i u buducnosti, na nekoj atraktivnoj lokaciji. 😀

Poslednja izmena:
Pa da
Pizdim ali pizdim sto koristim go

Stigla je i ks i crp povosen i sve ostalo ukazuje na bakteriju, tacno upala sinusa, krenulo je od j-a ali su mi sinusi okinuli
Drugaricina mama je dr pa ce mi dati antibiotik a ja cu da sedim i koristim jbni godisnji
to je ozbiljno sjebana situacija
vi nemate ono dodatno zdravstveno?

Back