Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
stipse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stipse
kod nas se i ti nalazi priznajuMsm ja mogu da idem privatno kao sto sam radila analize nije to prob
Prob je sto taj privatnik ne moze da izda doznake za bolovanje
Pa sutra cu proveriti baskod nas se i ti nalazi priznaju
priznavali su se i u mojoj prosloj firmi
mi smo morali do prije mislim 2 godinePa sutra cu proveriti bas
Ja imam info da se ne priznaju, mozda je pogresna info
Kod zmua isto mora drz doznake da da
A tek to je uzasnoma sve zavisi i od samog DZ, ja bila pre 3 nedelje, niko te nista ne pita sve je kao i pre korone
nego sta je nego suludoA tek to je uzasno
Msm meni danas kaze da stavim dve maske i da idem u kovid iako nemam temp, iako imam neg ag test, a tebe na drugom kraju grada puste bez problema
Da poludis bukvalno

sad sam se setila, jesi ponela da im pokazes papir da si prelezala koronu?A tek to je uzasno
Msm meni danas kaze da stavim dve maske i da idem u kovid iako nemam temp, iako imam neg ag test, a tebe na drugom kraju grada puste bez problema
Da poludis bukvalno
pa samo fali za neko istrazivanje da je utamnicesad sam se setila, jesi ponela da im pokazes papir da si prelezala koronu?
kad si je ti ono bese imala, proslo je manje od 6 meseci?
a jbg ako vazi za putovanja a ne vazi za DZ onda jbgpa samo fali za neko istrazivanje da je utamnice![]()
Proslo je 9 mesecisad sam se setila, jesi ponela da im pokazes papir da si prelezala koronu?
kad si je ti ono bese imala, proslo je manje od 6 meseci?
Pa brate ako ce da mi daju bolovanje mozepa samo fali za neko istrazivanje da je utamnice![]()
a pa 9 meseci...nema sta ti njima da objasnjavasProslo je 9 meseci
Sve sam im rekla
I da sam prelezala i da imam üotrvud i da sam vakcinisana i da nemam temp i da imam neg test od privatnika
Ali avaj idi u kovid kad oni kazu da ste negativni onda nam se javite

kakvi mentoliProslo je 9 meseci
Sve sam im rekla
I da sam prelezala i da imam üotrvud i da sam vakcinisana i da nemam temp i da imam neg test od privatnika
Ali avaj idi u kovid kad oni kazu da ste negativni onda nam se javite
Kašljem od četvrtka i imam temperaturu. Drugo ništa.Kako bre afro? Nemas simptome?!
Да ли си добила терапију или чекаш мишљење свог лекара?Kašljem od četvrtka i imam temperaturu. Drugo ništa.
Čula sam se da mojim onkologom on savetuje sve moguće vitamine koje već pijem plus kardiopirin i hemomicin. Da mirujem i da idem u dz da vadim krv za krvnu sliku i biohemiji plus d dimer. Moram znati ujutro da vidim kad mi radi dr i da li to mogu ti u dz ili u kovid ambulantiДа ли си добила терапију или чекаш мишљење свог лекара?
Ja sam nekako ubjedjena da je loš test. Nisi imala nikakve kontakte. Kako?Kašljem od četvrtka i imam temperaturu. Drugo ništa.
То је терапија коју дају свима.Čula sam se da mojim onkologom on savetuje sve moguće vitamine koje već pijem plus kardiopirin i hemomicin. Da mirujem i da idem u dz da vadim krv za krvnu sliku i biohemiji plus d dimer. Moram znati ujutro da vidim kad mi radi dr i da li to mogu ti u dz ili u kovid ambulanti
Pa da to je to.То је терапија коју дају свима.
Ne znam.Ja sam nekako ubjedjena da je loš test. Nisi imala nikakve kontakte. Kako?
Pcr u Batutu. Tu sam uvek radila. 12x negativna i sad pozitivna.Koji si test radila? Ne mogu da vjerujem pa nisi nigdje išla od kad već. Imaš li neku terapiju koju možeš piti uz sve to postojeće?
kako nije imala kontakte, kad je prve simtome imala par dana nakon izlaska iz bolnice?Ja sam nekako ubjedjena da je loš test. Nisi imala nikakve kontakte. Kako?