Rupa VII

ja gledam cene stanova i pitam se dokle ce
tacno su za dva meseca poskupeli stanovi jos
ono kao stan pored garaze 140.000 eur
i jos kao to vam je visoko prizemlje :lol:
Ужас. Нису нормални са ценама. А ево, кмече како цене грађевинског материјала иду у небо. Неће стати :mrgreen:

ja sam ti brate prisvojio taj balkanski sistem, američki stil ko jebbe decu ne podržavam

Ovo nije u potpunosti tačno. Itekako ih podržavaju, otvaraju fondove za koledž, pomažu oko dece. Verovao ili ne, oni su takodje skloni životu u višegeneracijskoj porodici, pogotovo srednji sloj. Kupuju kuće/stanove u istom kvartu kako bi bili blizu i od pomoći jedni drugima i slično.

Ovo nije u potpunosti tačno. Itekako ih podržavaju, otvaraju fondove za koledž, pomažu oko dece. Verovao ili ne, oni su takodje skloni životu u višegeneracijskoj porodici, pogotovo srednji sloj. Kupuju kuće/stanove u istom kvartu kako bi bili blizu i od pomoći jedni drugima i slično.
dobro, to mi je prvo palo na pamet...nemački, danski, nebitno...

mene zadnjih dana baš bedači saznanje da će on jedinac da gradi tamo po begeju život, što je jelda super, nego zamišljao sam kako ću da čuvam unuče tj. da im budem desna ruka oko deteta, od toga nema ništa izgleda
znači kuca, maca

mene zadnjih dana baš bedači saznanje da će on jedinac da gradi tamo po begeju život, što je jelda super, nego zamišljao sam kako ću da čuvam unuče tj. da im budem desna ruka oko deteta, od toga nema ništa izgleda
znači kuca, maca
А што тако унапред?
Прво и да остане у БГ, зашто мислиш да теби неће викендом и распустима слати унучиће?
Друго, све више се младих породица враћа на село.
Мој син први има ту идеју. Каже, зашто бих ишао у теретану, када могу да радим око куће, вежбам цело тело и још произведем нешто здраво за породицу? А деца да имају простор.
Види ово лудило. Људи се дозивају памети. Схватају да само на своме ниси роб. Свако и поред посла може да произведе за себе, не мора се бавити пољопривредом.
У стану, ако вештачки изазову глад можеш само да седнеш и плачеш. О пропусницама и осталим уценама да не пишем...
Па не тако давно су људи у НС-у имали своје плацеве на крају града и одлазили након посла и викендом да залију, почупкају, ураде по мало.

Back