- Poruka
- 29.459
kako je srbija odvratna zemlja. uopste ne volim sto sam rodjena ovde, sve pichka do ******.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se osećaš, jesi kod kuće?Kovid, dan 12.
Ok sam, sad. Kuci.Kako se osećaš, jesi kod kuće?
Dobro je, čuvaj seOk sam, sad. Kuci.
Bilo je potesko prvih 7,8 dana. Jos par da izguram izolaciju.
Ja se sve nadam niko se više ne zaražava i onda čujem i nekako mi ladje potonu. Čuvaj se.Ok sam, sad. Kuci.
Bilo je potesko prvih 7,8 dana. Jos par da izguram izolaciju.
Kovid? Nisam upratila.Inace nisam ni razmisljao o gubljenju cula ukusa i mirisa samo mi se povremeno pojavi pa se zacudim,sad plazmu s mlakom jeo nikakav ukus nista
Jako nas je puno.Ja se sve nadam niko se više ne zaražava i onda čujem i nekako mi ladje potonu. Čuvaj se.
Ne znam dal je korona bila preprosli februar sam bio bolestan a sad pomislih na ukus i mirisKovid? Nisam upratila.
Ja sam ukus i miris izgubila 4dan.
Ukus se vratio kroz par dana, mirisa nema vec desetak dana.
Nikakve rakije parfemi, nista
Nego, esi ti čuo pošto metar drva..?Cim cujem ime luka znam da je klinac i obavezno retard
Prilično. Naročito ako se cele zime greješ na drva.Nzm jel poskupelo
ha, meni tako ceo zivot, jedino sto je godinama tu, gde god da se okrenem iskace jedna koja nije ni za krivi kurrr3 pincete kupim u mjesec dana i ni jedne nema. Kao da ih neko sakriva.

kako sam ocoravila, prestala sam da cupam samaJa jednom nisam mogla da nađem pincetu, pa sam očupala obrve voskom, ne skroz, samo to gde čupam inače. Posle mi je to bilo skroz glatko i sijalo, a onda je počelo da se peruta, valjda nije koža navikla. Ali to odavno, kad sam bila mlada i luda, u junu ove godine.![]()