Rupa VII

20210902_020624.jpg

Srecna nova godina 🎉 (one sijalice jos su tu samo se ovde malo vide).

Opcija tj broj za praćenje pošiljke, tako znam dokle je stiga,.da li je uopšte krenula... A te koji ne dostavljaju ne bi trebalo da postoje. Mi se svi po gradovima ne obaziremo na to da je dostava od vrata do vrata..a ne da silazimo i gubimo vreme, pa i 5 min.na preuzimanje dostave.

Opcija tj broj za praćenje pošiljke, tako znam dokle je stiga,.da li je uopšte krenula... A te koji ne dostavljaju ne bi trebalo da postoje. Mi se svi po gradovima ne obaziremo na to da je dostava od vrata do vrata..a ne da silazimo i gubimo vreme, pa i 5 min.na preuzimanje dostave.

PostExpres je krš od kurirske službe. Ostali dostavljaju od vrata do vrata.

PostExpres je krš od kurirske službe. Ostali dostavljaju od vrata do vrata.

Onda imaš sreće. Kod mene to funkcioniše samo na selu - dostava na kućnu adresu. Dakle, ako ja stanujem u Grčića Milenka 12/2 ima, tu baš tu, da donesu ili nek menjaju opis usluge... "Dostavljqmo tu negde do 5km od mesta naručiocs/korisnika. Meni do vrata dostavljaju isključivo hranu, Ikea i verovali ili ne, Crnogorci iz Okova.

Onda imaš sreće. Kod mene to funkcioniše samo na selu - dostava na kućnu adresu. Dakle, ako ja stanujem u Grčića Milenka 12/2 ima, tu baš tu, da donesu ili nek menjaju opis usluge... "Dostavljqmo tu negde do 5km od mesta naručiocs/korisnika. Meni do vrata dostavljaju isključivo hranu, Ikea i verovali ili ne, Crnogorci iz Okova.
Okov je super firma i tamo i ovde, pritom su i korektni što se cena tiče.

Popravljao mi majstor dvoja vrata na kuhinji.
I na njima pogrijesio sve sto se pogrijesiti moze.
Prvo nije ista boja,drugo jedna ugradio naopako,sarke na desnoj,umjesto na lijevoj strani i ne otvaraju se kako treba.
Druga su uza centimetar od onog koliko trebaju.
Nadasve rucke su jedna dole uspravno,a druga gore uspravno...a treba obje da budu gore horizònatalno.
Sta reci,dva kvadrata povrsine pravougaonika i opet sve pogresno.

Back