Rupa VII

Hahaha baš su ih juče farbali. Jedan deo. Sad će verovatno opet one što su farbali prošlog meseca. A juče neki iz Belorusije sa šleperom upao odnekle u grad, pa kad se ukrstio između onih čunjeva, semafor samo vrti, on jadan ne zna gde će, samo vidiš iz svakog auta gomilu ruku kako mlate, sirene svih mogućih tonova i najveću lepezu psovki :lol:
Tuga 🤑novogodisnja rasveta sija / ne pitaj za kruzni tok 🤑 ne bi verovao kako izgleda.

covek je sarkastican
sarkazam je upucen onima koji vode drzavu

kuca preko puta moje u kojoj je uginuo pas zbog nebrige vlasnika ima 6 vlasnika i vlasnici i stanari zive u sedam stanova, od kojih je jedan iznajmljen zakupcu
juce dodje policija da obije stan jednog stanara koji se nije pojavljivao preko 20 dana i isto toliko je bio zakljucan mrtav u svom stanu
stanarki nije palo na pamet da alarmira makar komsije zbog smrada koji se osecao u hodniku
dete ne okrene svog 65ogodisnjeg oca preko 20 dana, makar da mu cuje glas
koliko su teski ovi dani

Ne znam ja mislim da to ljudi preuvelichavaju, ili je mozhda nekom zaista frka. Chinjenica da kod nas ako promenish frizuru odma neshto nije u redu, ako je promenish u chetres onda je kriza srednjih godina. Micim nije da nisam do sada chinio nagle i ishitrene poteze.

Ali salsa? Zheno saaaalsa? Eeeej pa ko bre ide na salsu samo neki ******.

Al realno, ako cu da upoznam biiiiilo koga, nebitno mushko zhensko shta god, imam opcije - planinarenje i salsa. To su dve aktivnosti koje u mojim godinama ljudi uprazhnjavaju da bi se socijalizovali. Ne volim da se umaram, planinarenje zvuchi ko umaranje, salsa ako se preznojish - sedi odmori.

Hm, mozhda je planinarenje bolje? Zaleti se chovek, kao aha salsa tamo su zhene woohoo idemo. Medjutim, sad kad ti pomenu jes tako, u pravu si. Pored toga na salsi cu i da imam konkurenciju, na planinarenju sam najbolji frajer sto posto.

Back