Rupa VII

Valjda su im Ameri dali neke pare i šapnuli nešto Hrvatima...zasad... kod svojih mudžosa međeda, mada ih oni neće, obostrano se hejtuju...

Da ne grešim dušu, pa da generalizujem, uvek nayebe mali, pošten i nevin čovek....
Inace,u ovoj grupi koju sam ja vidjela svi su muskarci,mladji od trideset godina.

Meni žao kad vidim kako je izgledao Kabul pre 50 godina..devojke u minićima.....to su majke i babe nesrećnica koje su ostale.

A da se plašim, ma naređam po 50 talibana na krivak...odjedared ako treba : p

U NJemačku sa njima, mrš.. ili u US jer su im obećali...g

Poslednja izmena:
jutros sam dzuletu hvatala urin i nosila na analizu da vidimo da li su bubrezi otkazali ili nisu
vratila se njena vet. sa g.o
dobra vest je da nisu, da su u funkciji..ima nekih leukocita, znaci neka upala, ali nema proteina i eritrocita i ph je dobra
losa vest je da ima vodu u plucima i srcanoj kesi i zbog toga je u ovakvom haosu, dezorijentisana, dahce, ne spava, nocu tetura po kuci..
obe smo na izmaku snage
27.7. je cerka na moje insistiranje odvela i rekla im da pas ima problem sa disanjem jer ima taj cudan sum dok dise
a oni je vratili kuci sa konstatacijom da je pas debeo i da je zbog toga
pas je u medjuvremenu smrsao 8kg, a problem se pogorsavao
8.8 su na moje insistiranje snimili rtg grudni kos i rekli da je snimak u redu
a onda da se operu me poslali kod kardiologana dorcolu koji je uradio ekg i ultrazvuk, pogledao snimak i zakljucio da je pas dobro samo da ima neku masu u bronhijama
malopre njena veterinarka otvori rtg snimak i kaze - pa kali su grudi pune vode, davi se
prepisala joj je lasiks, kaze da ce on da izbaci tu vodu, pa cemo da vidimo onda za dalje kako da sve vrati u normlanu funkciju bez lekova

kolege, rade u istoj klinici
tacno ne znam sta da im kazem
svi zu zavrsili isti fakultet, ali jedni su nesto naucili, a drugi tumaraju i lece u mraku
zbog njih mi se pas davi punih mesec dana
juce je unezvereno posla uz stepenice, ja stanem ispred nje kad je trebala da sidje i ona srusi i mene i sebe jer je panicno pokusavala da dodje do vazduha..dezorijentisana jer joj mozak nije dobijao dovoljno kiseonika
ne znam kakvom kaznom kazniti lose lekare i veterinare
to sa cime se oni igraju su zivoti, a oni toga nisu svesni

jutros sam dzuletu hvatala urin i nosila na analizu da vidimo da li su bubrezi otkazali ili nisu
vratila se njena vet. sa g.o
dobra vest je da nisu, da su u funkciji..ima nekih leukocita, znaci neka upala, ali nema proteina i eritrocita i ph je dobra
losa vest je da ima vodu u plucima i srcanoj kesi i zbog toga je u ovakvom haosu, dezorijentisana, dahce, ne spava, nocu tetura po kuci..
obe smo na izmaku snage
27.7. je cerka na moje insistiranje odvela i rekla im da pas ima problem sa disanjem jer ima taj cudan sum dok dise
a oni je vratili kuci sa konstatacijom da je pas debeo i da je zbog toga
pas je u medjuvremenu smrsao 8kg, a problem se pogorsavao
8.8 su na moje insistiranje snimili rtg grudni kos i rekli da je snimak u redu
a onda da se operu me poslali kod kardiologana dorcolu koji je uradio ekg i ultrazvuk, pogledao snimak i zakljucio da je pas dobro samo da ima neku masu u bronhijama
malopre njena veterinarka otvori rtg snimak i kaze - pa kali su grudi pune vode, davi se
prepisala joj je lasiks, kaze da ce on da izbaci tu vodu, pa cemo da vidimo onda za dalje kako da sve vrati u normlanu funkciju bez lekova

kolege, rade u istoj klinici
tacno ne znam sta da im kazem
svi zu zavrsili isti fakultet, ali jedni su nesto naucili, a drugi tumaraju i lece u mraku
zbog njih mi se pas davi punih mesec dana
juce je unezvereno posla uz stepenice, ja stanem ispred nje kad je trebala da sidje i ona srusi i mene i sebe jer je panicno pokusavala da dodje do vazduha..dezorijentisana jer joj mozak nije dobijao dovoljno kiseonika
ne znam kakvom kaznom kazniti lose lekare i veterinare
to sa cime se oni igraju su zivoti, a oni toga nisu svesni
Šta te tu čudi kad ni ljude ne liječe kako treba? Žao mi je što se obe mučite.

Back