AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.858
Ali razumesh koncept da kad ispunish ciljeve koje si sebi postavio ostane jedno veliko nishta? Micim to je ideja kupovine motora i slichno. Shta sam koi k radio sve ove godine sad ne znam kud cu sa sobom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa onda kupiš motor, otkud znam.Ne znam, ja sam mislio ta kriza to je kad si kupio kucu, kola, vikendicu, odgojio decu do fakulteta, i sad nema vishe shta pa si u krizi.
Ali razumesh koncept da kad ispunish ciljeve koje si sebi postavio ostane jedno veliko nishta? Micim to je ideja kupovine motora i slichno. Shta sam koi k radio sve ove godine sad ne znam kud cu sa sobom.
Počni da heklaš.Ali razumesh koncept da kad ispunish ciljeve koje si sebi postavio ostane jedno veliko nishta? Micim to je ideja kupovine motora i slichno. Shta sam koi k radio sve ove godine sad ne znam kud cu sa sobom.
Samo,ne znam kuda ce dalje.Jedino u Hrvatsku,a tamo ih bas i ne primaju.Pa toe lepo.
Idu dalje, neće se zadržavati kod tebe.
A ne mora sve baš ni u naš boonar.
Srećan im put :mahanje: da sećni stignu tamo gde su naumili.
Valjda su im Ameri dali neke pare i šapnuli nešto Hrvatima...zasad... kod svojih mudžosa međeda, mada ih oni neće, obostrano se hejtuju...Samo,ne znam kuda ce dalje.Jedino u Hrvatsku,a tamo ih bas i ne primaju.
Inace,u ovoj grupi koju sam ja vidjela svi su muskarci,mladji od trideset godina.Valjda su im Ameri dali neke pare i šapnuli nešto Hrvatima...zasad... kod svojih mudžosa međeda, mada ih oni neće, obostrano se hejtuju...
Da ne grešim dušu, pa da generalizujem, uvek nayebe mali, pošten i nevin čovek....
Inace,u ovoj grupi koju sam ja vidjela svi su muskarci,mladji od trideset godina..
Znam...već 2 god. uopšte ne viđamo žene u tim grupama. Bilo kog uzrasta. Navodno su pomenute neke avganistanske javne ličnosti, žene koje su uspele da odu iz AVG. One svakako nisu u tom čoporu... - ima
Na Novom Beogradu ona sto su rekli da je rade / zar su stigli tamo?Sretoh juros grupu migranata kod nase autobuske stanice.
Nije na NB vec u Republici Srpskoj.Na Novom Beogradu ona sto su rekli da je rade / zar su stigli tamo?
Šta te tu čudi kad ni ljude ne liječe kako treba? Žao mi je što se obe mučite.jutros sam dzuletu hvatala urin i nosila na analizu da vidimo da li su bubrezi otkazali ili nisu
vratila se njena vet. sa g.o
dobra vest je da nisu, da su u funkciji..ima nekih leukocita, znaci neka upala, ali nema proteina i eritrocita i ph je dobra
losa vest je da ima vodu u plucima i srcanoj kesi i zbog toga je u ovakvom haosu, dezorijentisana, dahce, ne spava, nocu tetura po kuci..
obe smo na izmaku snage
27.7. je cerka na moje insistiranje odvela i rekla im da pas ima problem sa disanjem jer ima taj cudan sum dok dise
a oni je vratili kuci sa konstatacijom da je pas debeo i da je zbog toga
pas je u medjuvremenu smrsao 8kg, a problem se pogorsavao
8.8 su na moje insistiranje snimili rtg grudni kos i rekli da je snimak u redu
a onda da se operu me poslali kod kardiologana dorcolu koji je uradio ekg i ultrazvuk, pogledao snimak i zakljucio da je pas dobro samo da ima neku masu u bronhijama
malopre njena veterinarka otvori rtg snimak i kaze - pa kali su grudi pune vode, davi se
prepisala joj je lasiks, kaze da ce on da izbaci tu vodu, pa cemo da vidimo onda za dalje kako da sve vrati u normlanu funkciju bez lekova
kolege, rade u istoj klinici
tacno ne znam sta da im kazem
svi zu zavrsili isti fakultet, ali jedni su nesto naucili, a drugi tumaraju i lece u mraku
zbog njih mi se pas davi punih mesec dana
juce je unezvereno posla uz stepenice, ja stanem ispred nje kad je trebala da sidje i ona srusi i mene i sebe jer je panicno pokusavala da dodje do vazduha..dezorijentisana jer joj mozak nije dobijao dovoljno kiseonika
ne znam kakvom kaznom kazniti lose lekare i veterinare
to sa cime se oni igraju su zivoti, a oni toga nisu svesni
Većina vozača u RS ih primi u autobus i pozove policiju koja ih pokupi na stanici na kojoj izadju.Nije na NB vec u Republici Srpskoj.
Nisam čula za to.A ovi čekaju kraj stanice,od policije ni traga.Većina vozača u RS ih primi u autobus i pozove policiju koja ih pokupi na stanici na kojoj izadju.
Ja sam i čula i vidjela. Vrati ih policija u neki od kampova ili kako se već zove to gdje imaju organizovan smještaj. Govorim o banjalučkoj policiji.Nisam čula za to.A ovi čekaju kraj stanice,od policije ni traga.
Svuda su izgleda.Nije na NB vec u Republici Srpskoj.
Ovi jos imaju da putuju do Banjaluke.Ja sam i čula i vidjela. Vrati ih policija u neki od kampova ili kako se već zove to gdje imaju organizovan smještaj. Govorim o banjalučkoj policiji.
Trebalo bi u Federaciju da idu tamo su njihovi iste navike isto sve / sta ce u Republici Srpskoj to nije u redu.Ja sam i čula i vidjela. Vrati ih policija u neki od kampova ili kako se već zove to gdje imaju organizovan smještaj. Govorim o banjalučkoj policiji.
Ma neće svo vreme, konstantno kiša, ne..Xaxa kisa cele nedelje 11°
Ne, al pazi to...usrrani talibani, recimo da nije baš vojska spasa i neki nesrećnik...može tako da šparta i prelazi granice, a nama PCR testovi,antigenski, karantini ...boli ih...Ovi jos imaju da putuju do Banjaluke.![]()