mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.853
Od jutros me boli koleno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To da, ali vrše pritisak sa svih strana. Moderno je zastupati LMBTQ zajednicu, svima je to najbitnija tema.Ем, њихово је да покушају. Наше да дозволимо или не.
Мислим да су Путин и Орбан о овоме говорили.
Неће пући, јако смо еластични постали.Ма више је нормалног света, али ћути. Док не пукне. А онда ће бити куку- леле.

E, o tome stalno raspravljam s familijom i u krugu prijatelja.Ма више је нормалног света, али ћути. Док не пукне. А онда ће бити куку- леле.
Ускоро, надам се.E, o tome stalno raspravljam s familijom i u krugu prijatelja.
Nejasno mi je kad će to da se desi...a oni onda uvek nađu neki racionalni razlog koji ne deluje ubedljivo.
Iz tvojih u Božje...Ускоро, надам се.

Ne, osim da platim, ali mnogo je skup, baš mnogo.Imaš li pravo u nekom drugom gradu to da uradiš?
Ако не ради, нека ти напишу, урадиш на другом месту, или код приватника, РФЗО мора да рефундира.Skener u Kliničkom opet ne radi![]()
Za skener i magnet to ne važi, a za ovaj skener posebno ne jer imamo samo 2 u državi možda neki privatno, ali se uglavnom ide u Beč i Budimpeštu samo za snimanje treba 1000€Ако не ради, нека ти напишу, урадиш на другом месту, или код приватника, РФЗО мора да рефундира.
Провери, тако је било раније.
Meni od ovog uvijek proradi strašan bijes. Sramotno je kako se urušilo sve.Za skener i magnet to ne važi, a za ovaj skener posebno ne jer imamo samo 2 u državi možda neki privatno, ali se uglavnom ide u Beč i Budimpeštu samo za snimanje treba 1000€![]()
I meni je to tako bilo ranije, ali sad kako znam da samo može da mi pozli od nervoze i da mogu sebi samo gore napraviti, trudim se da što manje kidam živce.Meni od ovog uvijek proradi strašan bijes. Sramotno je kako se urušilo sve.