гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja da vam kazem da je redzi jedna vestica bre, i to zla, a opis njenog psiholoskog profila cete najbolje dobiti kad vam kazem da ne voli mek al voli njihovu kafu i drim paj, pa vi vidite sa kakvim folirantom ovde piskarate, dvostruka bre licnost![]()

Sunce ti kad se sastavi ceo zbor pa krenu se svadjaju aKamo sreće da je samo dvostruka![]()

a sto ovo na rupu pti, da nisi promasio temu?poeba me drugarca, i kad je zavrsila rece e sad si slobodan

Žao mu je što je bilo samo jednoma sto ovo na rupu pti, da nisi promasio temu?![]()

Dje proslo jednom prodje uvijekŽao mu je što je bilo samo jednom![]()
)))Ispala mi socivaAko te policija bude ispitivala, reci da sam došla po vino
Ništa ne znaš, nisi obaveštena![]()

Jel se manje placa?Sto volim ovo uzmi bolovanje
Jer dzaba se ja terapeisem kad se svaki dan veacam tri koraka u nazad na poslu
Kao treba uzmem mesec dana bolovanje veli dr, samo sam se nasmejala![]()
Daj Boze da je trol. Nije mi svejedno kad se neko muci u zivotu a nema mogucnosti da to promeni.Ne dajem ja nikavne procene profila niti bilo koga ismevam. Fascinantno mi je kako je na osnovu Zauzinog pisanja (i ja verujem da je trol by the way) izvukla zaključak da nema dobar telefon i šta je već tamo napisala.
Da li to znači da pošto ja pišem prostoproširene rečenice sa sve znacima interpunkcije i slovima sa kvačicama znači da imam brz net i dobru mašinu od telefona i lap topa?
Suma sumarum je da na osnovu nečjeg pisanja možes da zaključiš samo ono što ta osoba napiše. Niko Zauz ne zna lično, niti zna njenu situaciju. Mi znamo da je ona ugrožena samo zato što nam je ona tako rekla, tj tako se predstavila.
To je otprilike to. Sve i da je neko (u ovom slucaju Zauz) trol, ne znam sto to ljudima toliko smeta. Valjda im je tezak udarac ako poveruju u nesto sa foruma a to nije bila istina. Mislim, ona ovde pise kako nema grejanje a ljudi to ismevaju. A sazaljevaju se kad npr. neko jedne godine ne ode na more ali hajde da se rugamo nekom ko mozda ima stvarne problemeJa ne kapiram bas tacno sta je trol i koja mu je svrha
Vec mi je to objasnjavano,ali nisam bas shvatila.ljudi pisu samo zato da bi sta?izmisljaju ili huskaju ili iritiraju,al ne znam zasto i sto bi drugi koji uopste misle da napisano nije tacno uopste reagovali na to?
Drugarica sa benefitompoeba me drugarca, i kad je zavrsila rece e sad si slobodan

Pa po zakonu dobijes 65 posto plate taj mesecJel se manje placa?
matematicki neizvodljivo
Caj od zalfije I med sa limunom I narendanim djumbiromKrca mi i susti u grlu ko da sam najgori pusac
Tacno si opisala a zbog svega sto osecam,gutam u sebi lice je pocelo da mi se raspada,da se ljusti od sve te tenzije.Koliko mi se čini, ona baš nema pravo glasa u toj kući, izgleda da su joj ukućani vrlo netolerantni a da ona prilično pati u tom okruženju. Šta je razlog njenog ostanka tu, ne znam, ali joj nije lepo.
E samo kad bih mogo u nabavkuCaj od zalfije I med sa limunom I narendanim djumbirom
I sutra si kao nov
Ja sam ovih dana setala sa psom I po onoj "magli"
I tri dana me nenormalno bolela glava, da sam mislila da mi posle toga sledujw sami mizdani udar
Kad hocu da sednem ili ustanem, morala sam glavu cvrsto da drzim sa obe ruke jer sam mislila da ce nesto unutra da mi popuca I ekspodira
Treceg dana sam se tusirala I dugo tusirala vrat I potiljak vrelom vodom..prespavala I sutradan nista..kao da nista nije bilo
Bog te pita kakvih sam se sam sve otrova nadisala
ma viroos ....al idi nekako do lekara,.da se ne bi skidao na suvo kao ja 4 nedelje. Pisao Stojko da ga je izlečila neka komb. čajeva za par dana, msm da je na Zdravlju tema.Kao bolje mi a ne mogu da zaspim ne kapiram