Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja da vam kazem da je redzi jedna vestica bre, i to zla, a opis njenog psiholoskog profila cete najbolje dobiti kad vam kazem da ne voli mek al voli njihovu kafu i drim paj, pa vi vidite sa kakvim folirantom ovde piskarate, dvostruka bre licnost :deda2:

Ja ne kapiram bas tacno sta je trol i koja mu je svrha
Vec mi je to objasnjavano,ali nisam bas shvatila.ljudi pisu samo zato da bi sta?izmisljaju ili huskaju ili iritiraju,al ne znam zasto i sto bi drugi koji uopste misle da napisano nije tacno uopste reagovali na to?

Ne dajem ja nikavne procene profila niti bilo koga ismevam. Fascinantno mi je kako je na osnovu Zauzinog pisanja (i ja verujem da je trol by the way) izvukla zaključak da nema dobar telefon i šta je već tamo napisala.
Da li to znači da pošto ja pišem prostoproširene rečenice sa sve znacima interpunkcije i slovima sa kvačicama znači da imam brz net i dobru mašinu od telefona i lap topa?
Suma sumarum je da na osnovu nečjeg pisanja možes da zaključiš samo ono što ta osoba napiše. Niko Zauz ne zna lično, niti zna njenu situaciju. Mi znamo da je ona ugrožena samo zato što nam je ona tako rekla, tj tako se predstavila.
Daj Boze da je trol. Nije mi svejedno kad se neko muci u zivotu a nema mogucnosti da to promeni.

Ja ne kapiram bas tacno sta je trol i koja mu je svrha
Vec mi je to objasnjavano,ali nisam bas shvatila.ljudi pisu samo zato da bi sta?izmisljaju ili huskaju ili iritiraju,al ne znam zasto i sto bi drugi koji uopste misle da napisano nije tacno uopste reagovali na to?
To je otprilike to. Sve i da je neko (u ovom slucaju Zauz) trol, ne znam sto to ljudima toliko smeta. Valjda im je tezak udarac ako poveruju u nesto sa foruma a to nije bila istina. Mislim, ona ovde pise kako nema grejanje a ljudi to ismevaju. A sazaljevaju se kad npr. neko jedne godine ne ode na more ali hajde da se rugamo nekom ko mozda ima stvarne probleme

Jel se manje placa?
Pa po zakonu dobijes 65 posto plate taj mesec
To bi me lepo ujjebalo, pa ne ide da placam silne terapije i da ostanem bez dela plate.... kako je ona to zamislila :lol: matematicki neizvodljivo

Iskreno nisam nikad tako, nemam pojma sta bi dogovorila sa zmajkom, kapiram da bi bilo jjebeno
Ne bi on reko ne dam, dao bi, al bi bilo penala.... uopste mi se ne koraca tom stazom
Ja se spremam da ga nacepim za veci broj dana odmora da ugovorimo.... pa sve bi mi u vodu palo kad bi otisla na toliko bolovanje

A i brate aj ti coveku sa diskushernijom vratnih prsljenova koji ne sme da se sagne jer ce padne, ima jake glavobolje, a radi svaki dan, nikad bolovanje nije uzeo, kazi jao bole me ledja daj bolovanje buhuu kme kme i nemoj mi sjebes benificije koje imam....:lol:

Krca mi i susti u grlu ko da sam najgori pusac
Caj od zalfije I med sa limunom I narendanim djumbirom
I sutra si kao nov
Ja sam ovih dana setala sa psom I po onoj "magli"
I tri dana me nenormalno bolela glava, da sam mislila da mi posle toga sledujw sami mizdani udar
Kad hocu da sednem ili ustanem, morala sam glavu cvrsto da drzim sa obe ruke jer sam mislila da ce nesto unutra da mi popuca I ekspodira
Treceg dana sam se tusirala I dugo tusirala vrat I potiljak vrelom vodom..prespavala I sutradan nista..kao da nista nije bilo
Bog te pita kakvih sam se sam sve otrova nadisala

Koliko mi se čini, ona baš nema pravo glasa u toj kući, izgleda da su joj ukućani vrlo netolerantni a da ona prilično pati u tom okruženju. Šta je razlog njenog ostanka tu, ne znam, ali joj nije lepo.
Tacno si opisala a zbog svega sto osecam,gutam u sebi lice je pocelo da mi se raspada,da se ljusti od sve te tenzije.
Nesto mi je lakse kad pisem ovde,vidim po tome sto mi se vraca lice u normalu polako.

Malopre sam dobila rezanje kroz zube da ostavim uredjaj,da sam "ja kriva" sto nece da se puni kako treba.Zatvori vrata,to kaze a kad otvori,kad pitam odakle te ideje dobijem zapovedno,besno "razmisli malo".
Posle par minuta bude "a dobro je".

Caj od zalfije I med sa limunom I narendanim djumbirom
I sutra si kao nov
Ja sam ovih dana setala sa psom I po onoj "magli"
I tri dana me nenormalno bolela glava, da sam mislila da mi posle toga sledujw sami mizdani udar
Kad hocu da sednem ili ustanem, morala sam glavu cvrsto da drzim sa obe ruke jer sam mislila da ce nesto unutra da mi popuca I ekspodira
Treceg dana sam se tusirala I dugo tusirala vrat I potiljak vrelom vodom..prespavala I sutradan nista..kao da nista nije bilo
Bog te pita kakvih sam se sam sve otrova nadisala
E samo kad bih mogo u nabavku

e, msm da mi organizam postaje netolerantan na mleko ili je komb. Mleko-kafa,.koja je ionako đubre, sad kod mene proradila. čim preteram, odman bacam peglu.
a nekad sam jeo železničke šine i eksere...(:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back