Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim to je jedna od opcija ,prvo drzava osiguranje regularno,pa onda licno tuzba za ovo gore i trece deder da vidimo ceh sta smo popili to vece, pa mu das racun od 10 soma €

Pa nismo odma,nisam ni ja mislio da cu kad me srusio auto s bajsa,pa malo po malo dodjosmo do toga da on negira krivicu,sta sad kazes
Steta sto njega nije kostalo 3 soma nego osiguranje

Meni se jednom desilo u noćnom busu iz Novog Sad, pa umjesto da izađem u Banjaluci probudila sam se u Prijedoru. :D
E pa onda znas kakve su to neprijatne situacije. Mene su odvezli u garazu i ko zna sta su mislili ali me nisu dirali dok nije dosla cistacica, a onda sam ja zvala brata da dodje za mene jedva objasnivsi gde se tacno nalazim u sred noci. Uzas.

Мени је то био страх док је син био млађи, пошто је рано почео путовати сам. Увек га је неко чекао али ипак...
А десило ми се само у периоду највеће психичке растројености, када си као жив а ниси и само чекаш да прође, да уђем у градски бус али погрешан смер. И завршила у делу у ком никад нисам била, буљећи кроз прозор а без осећаја шта видиш и где идеш. То ме је тргло да је мој живот мој.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back