Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali kad pipnes okolo nisu hladni zidovi kao zidane kuce,samo neke rupice da pozaptivam i kaljava pec ima da bude banja,sad mi je dole 15° gore 20°,dole i nemam potrebu da budem

Tesko je oprati ruke,voda je hladna a nije sto boli nego treba brzo da se ugreju da bi ostale tople.Vrata su sa druge strane mokra,naravno,razlika izmedju tamo/ovde.
Sve je to svakodnevnica.

Kad je hladno ne radi se nista gde je hladno,nije moguce to jer je previse hladno za bilo sta.Pod cebe na fotelju,trosed,dvosed,sta vec,kapa na glavu,eto,kad je malo manje hladno od svakodnevnog moze bez kape.

Tesko je oprati ruke,voda je hladna a nije sto boli nego treba brzo da se ugreju da bi ostale tople.Vrata su sa druge strane mokra,naravno,razlika izmedju tamo/ovde.
Sve je to svakodnevnica.

Kad je hladno ne radi se nista gde je hladno,nije moguce to jer je previse hladno za bilo sta.Pod cebe na fotelju,trosed,dvosed,sta vec,kapa na glavu,eto,kad je malo manje hladno od svakodnevnog moze bez kape.
Dobro jutro Zauz!:uja:I ja sam poranila...

Ja kada otvorim orman iz njega piči hladnoća od spoljnog zida, neverovatno. A u stanu banja bukvalno. Majice mi hladne, ko iz frižidera da ih vadim...🤨
Pa stan centralno i okolni stanovi topli,ako se taj novac od cele godine da na par meseci za kucno grejanje i izolaciju isto izadje vrv,za mesec dana struje gde se ne ogrejah najbolje ,nisam mogao potrositi 2 metra drva gde se mora od toplote drzati otvoren prozor,ali sve podnosim samo grad vise da ne gledam,ma ni na tvu ovo sivilo necu da vidim

Sve je to svakodnevnica.

Ne grejete stan, kuću ? Toliko je baš hladno da morate i kapu ? Uh, verujem da je strašno živeti tako.

Jjebem ti vise sve pare dajem na lekare muka mi je od svih i svega
Upaljen nerv, misici u grcu skraceni, placaj terapije, treba vremana da mi bude bolje, vec sam pola terapije odradila nije mi nista bolje, aman vise
Osecam kad se zavrse da ce da bude pa mora jos tolko, malo je bla bla... a ja berem pare na drvetu samo cekam kad ce ko da ih trazi, nema frke sve placam, rokfeler mi tata :dash:

Muka mi je vise od bolova, muka mi je vise od davanja para za sve osim za mene, kad cu da docekam da dam platu na sebe na uzivanje neko breee, ko sta radi placam osnovne potrebe, drzavu i lekare

Muka mi je viseeee :besna:

Sta je bre 2800 racun za struju :rotf:
Meni stigo 4200 a grejem se na parno, sad kad nisam bacila sismisa kroz prozor nikad necu......a inace je oko 3500
Ja po ceo dan nisam kuci, kojom magijom ona ubije tolko struje ne pitajte me, mora da je macka :lol:
Ja da imam 2800 bih pevala

nama još nije stigla struja, a kad vidim infostan, uvek mi se sloši (:
zbog toga sam prodala stan, bilo je 5000 a smrzavam se i dogrevam, ovde je infostan smešan, između 700 i 800 dinara,
ne može se uporediti,em mi je toplo zimi em ne skida kožu s leđa, da je plata veća ne bih upadala u probleme, al to je druga priča

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back