Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Непријатно је само када у касне, тј. ране :lol: сате пређу на народњаке.

Иначе, нешто нам смрди у дневној. Њушкамо и син и ја, не можемо да утврдимо. Јаје чуваркућа није, померали угаону- није ништа запало, њушкам цвеће јер сам ставила љуске јаја у земљу и залила га квасцем- није. Јел могуће да је с поља?

a frizider,:lol: ako ti je dnevna povezana sa kuhinjom?

pa ono jes...al zato mu je sve pruženo, misim maksimalno kolko se može i onda on kupuje cipele od 12000, puši marlboro a ja motam krdžu i nosim patike po 5 godina

Danas sam gledala kako 4 cigusa tuku konja. Ruke su mi se tresle koliko sam popizdela, okrenula sam brdo telefona dok na kraju nisam dobila policiju. Oni su nadležni. Došli su posle sat vremena, naravno ovi su otišli sa konjem.
Ne znam samo kako bi milicija mogla da pomogne konju jer je njihov. Zapušten, namučen i gladan.
Da sam imala pištolj, pobila bih ih svu četvoricu kao iz topa.

Screenshot_2020-01-17-06-15-49-1.png

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Prijavljena sam na neke internet ankete, kapne po koji dinar ili vaučer...
Trenutno sam u nekoj varijanti sedmodnevnog ispitivanja za kafu gde treba da u aplikaciju unosim kada i kakvu kafu pijem, a nadoknada za tu anketu je baš pristojna.
Nepristojno je to što mi svaka dva sata šalju poruku "da li ste danas pili kafu" kako bi se setila da zabeležim ako jesam. Eblo vas pitanje, i kad mi se ne pije kafa, pa kad me potsetite, meni se pije kafa pa je popijem...

Prijavljena sam na neke internet ankete, kapne po koji dinar ili vaučer...
Trenutno sam u nekoj varijanti sedmodnevnog ispitivanja za kafu gde treba da u aplikaciju unosim kada i kakvu kafu pijem, a nadoknada za tu anketu je baš pristojna.
Nepristojno je to što mi svaka dva sata šalju poruku "da li ste danas pili kafu" kako bi se setila da zabeležim ako jesam. Eblo vas pitanje, i kad mi se ne pije kafa, pa kad me potsetite, meni se pije kafa pa je popijem...

To radim i ja, al ne shvatam baš toliko ozbiljno.
Pri tom, u mejlu više nemam link da mogu da proverim bodove, to su sklonili pre nekog vremena.
Ne uzbudjuj se :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back