Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta je bre 2800 racun za struju :rotf:
Meni stigo 4200 a grejem se na parno, sad kad nisam bacila sismisa kroz prozor nikad necu......a inace je oko 3500
Ja po ceo dan nisam kuci, kojom magijom ona ubije tolko struje ne pitajte me, mora da je macka :lol:
Ja da imam 2800 bih pevala
pa i ne žalim se, leti je još manje a imam klimu koju ne gasim...kuvam vikendom, perem dve mašine veša nedeljno,
kad si sam drugačije je i u malom stanu, skoro ceo dan na poslu, kad dođem kući premorena samo gledam kad ću na spavanje

zbog toga sam prodala stan, bilo je 5000 a smrzavam se i dogrevam, ovde je infostan smešan, između 700 i 800 dinara,
ne može se uporediti,em mi je toplo zimi em ne skida kožu s leđa, da je plata veća ne bih upadala u probleme, al to je druga priča
Baš malo.
Ako, nek barem nekog ne dere država.

pa i ne žalim se, leti je još manje a imam klimu koju ne gasim...kuvam vikendom, perem dve mašine veša nedeljno,
kad si sam drugačije je i u malom stanu, skoro ceo dan na poslu, kad dođem kući premorena samo gledam kad ću na spavanje
Ma ja se zalim, ne ti :lol:
Aj kad sam radila pre neke druge poslove pa sam bila kuci vise, kuvala ko blesava i sl, ok nabijes racun
Ja sad nisam kuci po ceo dan
Ja ne znam sta ona radi pa se napravi toliko....
U sarmu cu da je smotam :mmmm:

Baš malo.
Ako, nek barem nekog ne dere država.
ma i to je relativno, kad upadnem u zaostatke kreće vrteška, za sada uspevam da se izvučem bez težih posledica,
kad bude penzija biće mnogo gore, ma svi smo u istom kotlu munjo, neko više neko manje al da je dojajilo jeste,
izem ti život kad ti ni vrh nosa ne viri iz kaljuge

Ma ja se zalim, ne ti :lol:
Aj kad sam radila pre neke druge poslove pa sam bila kuci vise, kuvala ko blesava i sl, ok nabijes racun
Ja sad nisam kuci po ceo dan
Ja ne znam sta ona radi pa se napravi toliko....
U sarmu cu da je smotam :mmmm:
grejalica ako se dogrevate, kad sediš uvek ti bude hladnije nego dok se krećeš, ni ne primetiš kako se potroši
šta da ti kažem, jorgan na leđa :lol:

grejalica ako se dogrevate, kad sediš uvek ti bude hladnije nego dok se krećeš, ni ne primetiš kako se potroši
šta da ti kažem, jorgan na leđa :lol:
Ma kakvo dogrevanje, idemo u kratke rykave....
Pa da je dogrevanje ne bih se bunila
Nema nista osim bojlera, bele tehnike, laptopova
Pri tome ja nisam kuci 10 do 12h dnevno
Zato se i bunim...redovno stize oko 3500, sad stiglo 4200
Ja ne znam kako napravi 3500 kamo li ovo sad 4200

Metlo, mi da izdamo ono stan na dan....da nas ruiniraju..namestimo ko rumuniski aitomobili gajbe i po 70 evara dnevno....msm, to je krc, nemojte to da radite. Imam prvog komšu, duže od metar dana mu zvrji prazan stan...ebo ga on...stan je nasledio od babe sponzorke, babojebac i narko lerdi

Idi se zali.moj muz kad god dodje veci racun ode da se zali i svaki put kazu greska

Meni je decembar stiglo 3500 nismo bili tu sedam dana cinjenica ali svaki mesec mi je izmedju 3500-4000. Masine rade stalno, i nocu i danju, za sudove, za ves,pranje susenje, sporet...ne pratim jeftiniju struju. Nas je troje odraslih i bojler se nikada ne gasi tacije dva, kupatilo i kuhinja.
Tako da ja bih na tvom mestu pitala jer nisam sigurna da cıtaju kako treba.

Metlo, mi da izdamo ono stan na dan....da nas ruiniraju..namestimo ko rumuniski aitomobili gajbe i po 70 evara dnevno....msm, to je krc, nemojte to da radite. Imam prvog komšu, duže od metar dana mu zvrji prazan stan...ebo ga on...stan je nasledio od babe sponzorke, babojebac i narko lerdi
Neka fala, izdavanje je vise stete nego koristi :pop:
Jedino se isplati prazan stan izdavati

Nego..ja sinoc kasno da se istusiram...cvrc. Ladna voda pici, kako idem prema vrucoj mlaz postaje slabiji a da se pomesa hladna i topla nema sanse. Dakle ili je vrela pa piski mlaz ili ledena normalno. Izadjem, uvijem se u peskir odem kod kcerke u kupatilo..ista situacija. Sta se tu desava jel ima neko ideju? sutra cu zvati vodoinstalatera, ali bar da pitam da mi bude lakse. :( Bojler vruc, ukljucen, sija lampica. Nov, montiran u avgustu.

Neka fala, izdavanje je vise stete nego koristi :pop:
Jedino se isplati prazan stan izdavati
Pa sta znam. Ja sam 2007 i 2008 imala sedan mali stan u centru grada i izadavala ga na dan i to su bile jako slatke pare. Tada nije bilo airbnb pa je islo preko Agencija nekih ali meni su se uglavnom vracali gosti pa su direktno zvali za buking. Posle sam isti taj stan sredila ikea sve, okrece, prozori, vrata sve novo i izdavala mesecno, i od 6 stanara za dve godine samo je jedan bio ok. Nije bilo stete u stanu ali su umeli da ne placaju kablovsku, struju, racune generalno...pa sam ih jurila a poslednju sam bukvalno izjurila iz stana na silu jer su joj dugovi za stan prerasli depozit.
Sada izdajem svoj stan jednoj divnoj devojci od 2016te godine i nemam nikakvih problema. Tako da nema pravila, osim da je nekretnina najskuplja kada je prazna.

Sta je bre 2800 racun za struju :rotf:
Meni stigo 4200 a grejem se na parno, sad kad nisam bacila sismisa kroz prozor nikad necu......a inace je oko 3500
Ja po ceo dan nisam kuci, kojom magijom ona ubije tolko struje ne pitajte me, mora da je macka :lol:
Ja da imam 2800 bih pevala

Proveri i te od 3500. Ja u mom stanu imam 1500-1700 i to leti kad pičim klimu. Pri tom ja sam kod kuće više nego ti. Doduše bojler uključujem isključivo na jeftinu struju i mašinu, ali kuvamo najnormalnije, otprilike svaki drugi dan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back