Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baš mnogo, meni 2800 zadnji rn, al moj stan mali, TA 4kv zagreje tako da sedim u majici kratkih rukava s otvorenim prozorom
Zvuči savršeno. Za kompletnu ušuškanost u tom toplom gnezdu ne bi bila naodmet i jedna maljava muška prsa. 
Zvuči savršeno. Za kompletnu ušuškanost u tom toplom gnezdu ne bi bila naodmet i jedna maljava muška prsa.
![]()

a da ne bi i sarmu dačo pa da utisak bude kompletanZvuči savršeno. Za kompletnu ušuškanost u tom toplom gnezdu ne bi bila naodmet i jedna maljava muška prsa.
![]()

lepo ja kažem kao sitoAli kad pipnes okolo nisu hladni zidovi kao zidane kuce,samo neke rupice da pozaptivam i kaljava pec ima da bude banja,sad mi je dole 15° gore 20°,dole i nemam potrebu da budem
To je ono sto se pojavljujivalo kad sam htela da gledam lepe snimke.Јој, шта је ово?
Одлично за дијету!
a da ne bi i sarmu dačo pa da utisak bude kompletan![]()
Ja zimi volim da kuvam, pecem u rerni i peglam.Pravo prožimanje toplotom je ono kada se ona s nekim deli.![]()
![]()
Verovatno zato jer ti je hladno u kućiJa zimi volim da kuvam, pecem u rerni i peglam.
Meni je zimi uvek hladno.Verovatno zato jer ti je hladno u kući
Ja kada otvorim orman iz njega piči hladnoća od spoljnog zida, neverovatno. A u stanu banja bukvalno. Majice mi hladne, ko iz frižidera da ih vadim...Ali kad pipnes okolo nisu hladni zidovi kao zidane kuce,samo neke rupice da pozaptivam i kaljava pec ima da bude banja,sad mi je dole 15° gore 20°,dole i nemam potrebu da budem
Dobro jutro Zauz!Tesko je oprati ruke,voda je hladna a nije sto boli nego treba brzo da se ugreju da bi ostale tople.Vrata su sa druge strane mokra,naravno,razlika izmedju tamo/ovde.
Sve je to svakodnevnica.
Kad je hladno ne radi se nista gde je hladno,nije moguce to jer je previse hladno za bilo sta.Pod cebe na fotelju,trosed,dvosed,sta vec,kapa na glavu,eto,kad je malo manje hladno od svakodnevnog moze bez kape.
I ja sam poranila...Pa stan centralno i okolni stanovi topli,ako se taj novac od cele godine da na par meseci za kucno grejanje i izolaciju isto izadje vrv,za mesec dana struje gde se ne ogrejah najbolje ,nisam mogao potrositi 2 metra drva gde se mora od toplote drzati otvoren prozor,ali sve podnosim samo grad vise da ne gledam,ma ni na tvu ovo sivilo necu da vidimJa kada otvorim orman iz njega piči hladnoća od spoljnog zida, neverovatno. A u stanu banja bukvalno. Majice mi hladne, ko iz frižidera da ih vadim...![]()
Ne grejete stan, kuću ? Toliko je baš hladno da morate i kapu ? Uh, verujem da je strašno živeti tako.Tesko je oprati ruke,voda je hladna a nije sto boli nego treba brzo da se ugreju da bi ostale tople.Vrata su sa druge strane mokra,naravno,razlika izmedju tamo/ovde.
Sve je to svakodnevnica.
Kad je hladno ne radi se nista gde je hladno,nije moguce to jer je previse hladno za bilo sta.Pod cebe na fotelju,trosed,dvosed,sta vec,kapa na glavu,eto,kad je malo manje hladno od svakodnevnog moze bez kape.

nama još nije stigla struja, a kad vidim infostan, uvek mi se sloši (:baš mnogo, meni 2800 zadnji rn, al moj stan mali, TA 4kv zagreje tako da sedim u majici kratkih rukava s otvorenim prozorom
zbog toga sam prodala stan, bilo je 5000 a smrzavam se i dogrevam, ovde je infostan smešan, između 700 i 800 dinara,nama još nije stigla struja, a kad vidim infostan, uvek mi se sloši (: