Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sto nove? Samo ti vrate tvoju koju ti je bankomat progutao. Odes potpises nesto koliko se secam i to je to...
Meni su pre neki dan ponudili neku crnu koju ja nemam ima je moj muz, kao imate ovo i ono i ovo i ono al image I odrzavanje 300 din mesecno.
Meni je reko i ova Platinum dovoljna, kreditne ne volim jer to je za normalne ljude a ne za mene...kaze mi bankarka ali sa ovom more te u sve lounge-eve u svetu kad imate dugacak layover, a sa vasomotrice samo Bec, Sarajevo i Beograd.Trt.
Ko da je znala da me sad ceka 7h i kusur u
ne naplacuju svi
neke banke naplacuju izradu nove
kad ti bankomat proguta karticu izvade je i vrate ti istu tako da se nista ne placa
a koliko se ceka ovisi o komunikaciji izmedju banaka ili poslovnica
Pa to nije bas bezbedno, da vracaju

79878534_10221662011286036_8595261188965662720_n-jpg.624116

Tacnije
Screenshot_2019-12-14-21-33-19-1.png

To se podrzava,smatra "normalnim" a onda se deca kaznjavaju " kada lazu" - koliko je to besmisleno.

Ako kupujes online ne treba ti pin
Samo detalji sa kartice
Zato namestiš neki smešan limit za online plaćanje.
Kao ja na primer. I zaboravila da sam to podesila. Naručila kojekakve modle i sekače sa Aliexpressa, kad da platim, ono neće. Probaj ovako, probaj onako - neće.
Zovem dete u pomoć. Dođe on, proba, neće. Sto puta proba, proverava brojeve, briše, kuca ponovo... Neće. U nekom trenutku se seti da me pita da nije možda limitiran iznos.
A ja :rumenka:
Mislila sam da će me pojesti. :sad2:

A sto nove? Samo ti vrate tvoju koju ti je bankomat progutao. Odes potpises nesto koliko se secam i to je to...
Meni su pre neki dan ponudili neku crnu koju ja nemam ima je moj muz, kao imate ovo i ono i ovo i ono al image I odrzavanje 300 din mesecno.
Meni je reko i ova Platinum dovoljna, kreditne ne volim jer to je za normalne ljude a ne za mene...kaze mi bankarka ali sa ovom more te u sve lounge-eve u svetu kad imate dugacak layover, a sa vasomotrice samo Bec, Sarajevo i Beograd.Trt.
Ko da je znala da me sad ceka 7h i kusur u Dohi.
Moj brat trenutno u Dohi... javlja se svaki dan
Kaze Pakao... pise 26 a ono 32 stepena :lol:
Ja ga ignorisem :lol:

Zivot kao dan mrmota - ako se nesto desi nije pozitivno,ako jeste pozitivno to je bas malobrojno.Nije ni cudo sto mi se lice raspada,kad - tad je sve sto se desava moralo negde da probije a ovo je bas vidljivo.Cemu da idem kod lekara,rekao da bi je to tenzija,treba da je smanjim - nije moguce jer sam skoro svaki dan iznervirana,razocarana,cesto potresena jer je neko vikanje - ne ne zeli normalno da kaze,samo sasecanje.

ja za online kupovinu koristim samo visa interet karticu
ubacim koliko mi treba i potrosim
ne koristim nikada karticu na koju mi leze plata za online
nou vej
Ja samo Telenor (sada Mobi) banke Mastercard koristim za plaćanje preko interneta. I ja isto ubacim para koliko hoću, pa se onda igram na internetu. :malav:
Na ovoj muževoj nekada imamo baš ozbiljne cifre. Sačuvaj bože da ja ovako polupana njome plaćam. :sad2: Nju koristim u prodavnici, na benzinskoj pumpi, za bankomat...

Opet pocinje da mi se spusta bol do palca na nozi. Zasto, sta sam sad radila da to izazovem ne znam. Nikad mirna cini mi se.
Pregreva mi se kabl ma TA peci, smrducka, moram ujutro zvati majstora da ne bude nekog cuda.
Bem ti mogu li ja bez vanrednih troskova. :malav:

Opet pocinje da mi se spusta bol do palca na nozi. Zasto, sta sam sad radila da to izazovem ne znam. Nikad mirna cini mi se.
Pregreva mi se kabl ma TA peci, smrducka, moram ujutro zvati majstora da ne bude nekog cuda.
Bem ti mogu li ja bez vanrednih troskova. :malav:
Bol ti se spusta jer si zakacila nerv u lumbalnom delu ledja malo vise, pa se na tom mestu upalio..bol koji osecas je senzacija koja nastaje kao posledica toga
Moras da istegnes, izvuces ledja, sedis sa ravnim ledjima bez zavaljivanja..jastukmedju kolena kad lezis na boku..I tad karlica ne sme da ti bezi ni nazred, ni nazad
kad sina ledjima jastuk ispod kolena, ali bez onoga ispod glave..

Bol ti se spusta jer si zakacila nerv u lumbalnom delu ledja malo vise, pa se na tom mestu upalio..bol koji osecas je senzacija koja nastaje kao posledica toga
Moras da istegnes, izvuces ledja, sedis sa ravnim ledjima bez zavaljivanja..jastukmedju kolena kad lezis na boku..I tad karlica ne sme da ti bezi ni nazred, ni nazad
kad sina ledjima jastuk ispod kolena, ali bez onoga ispod glave..
Jso sto je grozan osecaj. Bol nije toliko jak ali je neprijatan, a ceo organizam mi prosto treperi verovatno od tog dodirivanja zivca. Idem 18-og kod mog lekara da mi da uput za rengen za pocetak. Imam broj nekog kiroprakticara koga kuju u zvezde kao odlucnog, ali me nesto strah da mi ne bude posle toga jos gore. Cesto imam potrebu da izvuvem/istegnem obe noge ali izgleda da to ne uradim dovoljno dobro.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back