Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas mom rođaku bankomat progutao karticu, eto novih troškova.I ja ko Smoki...nisam u sistemu kartica, baš kad nešto mora, koristim sinovu...preferiram solarno plaćanje (pare na sunce)
I ja ko Smoki...nisam u sistemu kartica, baš kad nešto mora, koristim sinovu...preferiram solarno plaćanje (pare na sunce)

a zasto novih troskova?Danas mom rođaku bankomat progutao karticu, eto novih troškova.
A jeste elegantno plaćanje karticom, samo kafanski džekovi ipak preferiraju živu lovu, mora se i bakšiš ostaviti, a ne kao ova džimrija Tab.![]()
Ne da ne koristim,ja je nemam

Kad se nekome zameris,neko ponisli da se zameras jedan klik,nema te u sistemu,nemas cime da placas,nemas sta da jedes,nemas za vodu,ne mozes da zivis jer nemas novac u papiru vec zavisis od kartice - ka tome se ide.u pirncipu su zgodne..nema zezanja u prodavnici sa kusurom i sitninom..samo provuces ..
ja sam skoro pa prestao da koristim papirnati novac..vecinski provlacim karticu...lakse je i zgodnije
Zato ja volim karticu.To mi je najsigurnije.trosim koliko imam u dzepu

a zasto novih troskova?
i meni je svojevremeno progutana kartica, uredno sam prijavio i sutradan me je cekala bez dodatnih troskova..fora je samo da se saceka ekipa koja sme da otvori bankomat..i kad oni dodju oni izvade karticu i ti je posle podgines.
u kafani i kad platis karticoom kelneru ostavis kes

Čini mi se da ovi naši i takvu intervenciju naplaćuju, čak su i tokom jedne serije incidenata, kad su neki lopovi pokušavali lažnim karticama da podignu novac sa bankomata širom zemlje, oštećenima uredno naplatili izdavanje novih kartica.a zasto novih troskova?
i meni je svojevremeno progutana kartica, uredno sam prijavio i sutradan me je cekala bez dodatnih troskova..fora je samo da se saceka ekipa koja sme da otvori bankomat..i kad oni dodju oni izvade karticu i ti je posle podgines.
u kafani i kad platis karticoom kelneru ostavis kes

App i vidis : ))))Ja volim kartice, jer ne vidim koliko sam potrosila....meni jako tesko pada razdvajanje od svojih ljubimaca, a sa karticom ne vidim, pa mi bude lakse.![]()
I meni je progutao proslog léta pa sam morala da cekam da ekipa obidje taj bankomat jer nije bio vezan za banku, i kada su je izvadili isla sam u neku filijalu koja nije moja, na NBgd da preuzmem. Ali nisam nista platila.Danas mom rođaku bankomat progutao karticu, eto novih troškova.
A jeste elegantno plaćanje karticom, samo kafanski džekovi ipak preferiraju živu lovu, mora se i bakšiš ostaviti, a ne kao ova džimrija Tab.![]()
A sto nove? Samo ti vrate tvoju koju ti je bankomat progutao. Odes potpises nesto koliko se secam i to je to...Daj bože da ga ne klepnu po ušima, neću da reklamiram skotove lopovske, ali i dok ih nisu kupili stranci imali su fazone za ćopanje, sad su se samo usavršili u tome.
Nisu to neki troškovi za izdavanje nove kartice, ali prave ljude majmunima, recimo to što spomenuh, neki krimosi negde čeprkaju po bankomatima i slučajno zakače nečiji račun, sa manje ili više uspeha, i umesto banka da stane iza oštećenog klijenta i pomogne mu da se ta neprijatnost sanira bez trauma po njega, oni ga još dodatno klepnu iako nikakve veze sa aktivnošću krimosa nije mogao da ima.
A sto nove? Samo ti vrate tvoju koju ti je bankomat progutao. Odes potpises nesto koliko se secam i to je to...
Meni su pre neki dan ponudili neku crnu koju ja nemam ima je moj muz, kao imate ovo i ono i ovo i ono al imate I odrzavanje 300 din mesecno. Opaaa...Znala sam da ima neki kec.
Meni je reko' i ova Platinum dovoljna, kreditne ne volim jer to je za normalne ljude a ne za mene...kaze mi bankarka ali sa ovom mozete u sve lounge-eve u svetu kad imate dugacak layover, a sa vasom mozete samo Bec, Sarajevo i Beograd. Trt.
Ko da je znala da me sad ceka 7h i kusur u Dohi. Opasnice su te bankarke.
ne naplacuju sviJel naplacuju nove kartice? Kad izgubis ili ti progusta?Svasta