Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako kupujes online ne treba ti pin
Samo detalji sa kartice
Meni je ostala kartica sticajem okolnosti nekoliko dana u jednoj državnoj ustanovi, bila tamo dok mi je kolega nije doneo, ko zna gde su je držali, teoretski mogao je neki Đoko Čvarkov iz susednih kancelarija da uleti i da se napazari bureka sa višnjama od te moje crkavice. :)

Samo detalji sa kartice
zavisi..prvo to su sve vec napravljeni servisi koji se automatski obradjuju, to ne rade web developeri samog sajta nego koriste gotove rutine..
medjutim vrlo cesto je potrebno da se da i kod sa poledjine kartice..
a sto rece ofdija, sad je sve ucestalija i sms potvrda.

i da..verujem da si ti placala bez pina..

Meni je ostala kartica sticajem okolnosti nekoliko dana u jednoj državnoj ustanovi, bila tamo dok mi je kolega nije doneo, ko zna gde su je držali, teoretski mogao je neki Đoko Čvarkov iz susednih kancelarija da uleti i da se napazari bureka sa višnjama od te moje crkavice. :)
realno ako je paypass mogli su da ti skidaju po 2.000 bez problema :)
dobro si prosao.

Jso sto je grozan osecaj. Bol nije toliko jak ali je neprijatan, a ceo organizam mi prosto treperi verovatno od tog dodirivanja zivca. Idem 18-og kod mog lekara da mi da uput za rengen za pocetak. Imam broj nekog kiroprakticara koga kuju u zvezde kao odlucnog, ali me nesto strah da mi ne bude posle toga jos gore. Cesto imam potrebu da izvuvem/istegnem obe noge ali izgleda da to ne uradim dovoljno dobro.
proci ce i bez kiroprakticara
na rg snimku ne moze da se vidi nista
morala bi da radis magnetnu
koliko se secam, tebi je problem bio kad si otisla kod dece i dole nisi mirovala, nego si pomagala
to je ono sto te dovelo dovde
proci ce
moras samo da mirujes, da sedis sa izvucenim ledjima, da utoplis taj deo i da lezis na ravnom
sedi pod 90* stalno sa dupetom do naslona, a sa ledjima uvek priljubljenim uz naslon, to ej jedini nacin da u sedecem polozaju ne sabijas prsljenove i ne stiskas nerv ponovo

Samo detalji sa kartice
Kod moje banke nakon detalja sa kartice potrebno je I verifikacioni kod da uneses.
Ja ne volim onlajn placanja karticom na koju lijeze plata a radim to povremeno nikako da budem manje lijena I nadjem alternativu.
A nemir mi je unio problem dobre drugarice kojoj je nakon rezervacije na bukingu skinut I sav dozvoljeni minus.

zavisi..prvo to su sve vec napravljeni servisi koji se automatski obradjuju, to ne rade web developeri samog sajta nego koriste gotove rutine..
medjutim vrlo cesto je potrebno da se da i kod sa poledjine kartice..
a sto rece ofdija, sad je sve ucestalija i sms potvrda.

i da..verujem da si ti placala bez pina..
Koji crni pin kod online placanja? Nisi valjda lud to da stavis

ja ne mogu da ne izadjem iz kuce, dosadno mi bude, internet me ne zadovoljava :))

ma ovih dana sam zujio i bas mi je prijalo da lezim ceo dan i malo odmorim..
inace sam i ja jako aktivan...kad sam bolestan..prvi dan ajde bolestan si, nije ti nidocega, drugi dan odgledam zaostale filmove koje sam planirao i treci dan hocu da iskocim iz koze koliko mi se ide napolje..
ali prija nekad ostati i odmoriti :)

Kod moje banke nakon detalja sa kartice potrebno je I verifikacioni kod da uneses.
Ja ne volim onlajn placanja karticom na koju lijeze plata a radim to povremeno nikako da budem manje lijena I nadjem alternativu.
A nemir mi je unio problem dobre drugarice kojoj je nakon rezervacije na bukingu skinut I sav dozvoljeni minus.
Da, ovde si zasticen incace bi bilo mnogo komplikovano prebacivati stalno

ma ovih dana sam zujio i bas mi je prijalo da lezim ceo dan i malo odmorim..
inace sam i ja jako aktivan...kad sam bolestan..prvi dan ajde bolestan si, nije ti nidocega, drugi dan odgledam zaostale filmove koje sam planirao i treci dan hocu da iskocim iz koze koliko mi se ide napolje..
ali prija nekad ostati i odmoriti :)
... plus masaža od strane neke dvajes godina mlađe bičarkice... :malav: :lol:

iskreno..cudno..ne tvrdim da sam u pravu ali mi nije logicno i sad vrtim film u glavi..nikad mi to nije trazio..
osim sad mi pade na pamet...ako ne radis sa ebankingom..posto njega ja ne koristim pa ne znam..mozda tu trazi...ja placam te racune ili preko aplikacije ili direktno na salteru ili trajnim nalogom...

iskreno..cudno..ne tvrdim da sam u pravu ali mi nije logicno i sad vrtim film u glavi..nikad mi to nije trazio..
osim sad mi pade na pamet...ako ne radis sa ebankingom..posto njega ja ne koristim pa ne znam..mozda tu trazi...ja placam te racune ili preko aplikacije ili direktno na salteru ili trajnim nalogom...
E-banking naravno. Zato imam samo jednu karticu. Za to. I milion nekih drugih kartica. Samo bi mi falilo da za plaćanje imam više od jedne.

Opet autor M.P., pa tačno ću zbog tih vaših horoskopskih članaka morati da vadim izvod iz matične knjige rođenih, da se to proveri, pazi šta piše:

''Kada je Strelac u pitanju njihov libido nikada nije zadovoljen. Najveće divlje dete Zodijaka voli da je slobodno, sve proba jedanput i juri svoje strasti, bez obzira na to koliko one bile dostupne ili ne. Zbog ovoga Strelac voli da ima izbor od nekoliko ljudi koje može pozvati u svako doba.''

Čovječe dragi. :lol: :lol: :lol: Kako da pozove i koga ako su mu te strasti nedostupne. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back