гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolelo je to mene i pre, primala sam OHB12 injekcije. Sa snimkom sa rengena ortopedi na Banjici vide ne mora magnet provereno.proci ce i bez kiroprakticara
na rg snimku ne moze da se vidi nista
morala bi da radis magnetnu
koliko se secam, tebi je problem bio kad si otisla kod dece i dole nisi mirovala, nego si pomagala
to je ono sto te dovelo dovde
proci ce
moras samo da mirujes, da sedis sa izvucenim ledjima, da utoplis taj deo i da lezis na ravnom
sedi pod 90* stalno sa dupetom do naslona, a sa ledjima uvek priljubljenim uz naslon, to ej jedini nacin da u sedecem polozaju ne sabijas prsljenove i ne stiskas nerv ponovo
Na konto koga da zovem,prica meni drugarica,spavala sa muzem,a on nesto zakazao.ona proba ovo,pa ono,drz ne daj,ne odustaje ona ,al bez efekta( inace muz preko 60god)Opet autor M.P., pa tačno ću zbog tih vaših horoskopskih članaka morati da vadim izvod iz matične knjige rođenih, da se to proveri, pazi šta piše:
''Kada je Strelac u pitanju njihov libido nikada nije zadovoljen. Najveće divlje dete Zodijaka voli da je slobodno, sve proba jedanput i juri svoje strasti, bez obzira na to koliko one bile dostupne ili ne. Zbog ovoga Strelac voli da ima izbor od nekoliko ljudi koje može pozvati u svako doba.''
Čovječe dragi.![]()
![]()
Kako da pozove i koga ako su mu te strasti nedostupne.
![]()
Na konto koga da zovem,prica meni drugarica,spavala sa muzem,a on nesto zakazao.ona proba ovo,pa ono,drz ne daj,ne odustaje ona ,al bez efekta( inace muz preko 60god)
Tek ce ona u neko doba ocajna,ja stvarno ne znam sta vise da radim,a on mrtav ladan,zovi baba miru!
A baba mira prva komsinica ,preko 80 god,koju za sve zivo zovu sta treba
mozda joj muz voli ..kako se zove ona starija kategorija od milf-a 
Matur,moras da znas sta smo sad mimozda joj muz voli ..kako se zove ona starija kategorija od milf-a
![]()

Ne podsmevaj se.I ti ćeš brzo biti masna i izborana.Ahahahhahaha
Maturejoj zivote

Kako to mislis i ti ces? Dive i ja nismo ni masne ni izboraneNe podsmevaj se.I ti ćeš brzo biti masna i izborana.![]()
Ako je do kičme @Affro* ortopedi na RTG snimku dupe ne vide... ne mogu da nadjem inicijalni post ali mislim da sam već za te injekcije rekla da je to šećerna vodica koja malo umiruje nerve i kao regenerise Ih. Ali kao...Bolelo je to mene i pre, primala sam OHB12 injekcije. Sa snimkom sa rengena ortopedi na Banjici vide ne mora magnet provereno.
Dobro, dobro, kad ti kažeš.Kako to mislis i ti ces? Dive i ja nismo ni masne ni izborane