Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam sa intesom zadovoljna
to je bilo kad su skoro menjali siftver i najavili su unapred da 4 dana nece aplikacija da bude u funkciji
salteri su radili normalno
poslovno sam u uni credit i zadovoljna sam sada sa njima..sve zavrsavam eletronski preko aplikacije
Jeste radili normalno ali su guzve bile enormne. Ja imam i Addico i od njih sam dobila sms da neće raditi Dina neko vreme...

O bankama ne bih... moja banka jedna od je sada otp i već danima mi ne radi aplikacija, nisu radile ni kartice, nisi mogao na bankomat. To je bila SGB. Razmišljam da menjam nego imam kredit kod njih ne znam kako to ide... ne ulivaju mi više poverenje!
Није радило само петак и викенд, од понедељка све ради...

Nervozna sam nervozna sam nervozna sam nervozna sam nervozna sam nervozna sam nervozna sam nervozna sam nervozna sam...

Neka se to ubaci ovde,da nestane iz mene aaaaaaaaa.......

Prodavnica ne radi cele noci,radi samo do 21h a petkom,subotom do 1 ujutru,sledeca najbliza prodavnica je dosta dalje da se ode nocu a benzinska pumpa preskupa,nema sve sta je potrebno.Kao da nas vracaju u neku praistoriju kada prodavnice nisu radile cele noci,uzasan je neopisivo osecaj.

Opet je tenzija oko zatvaranja prozora,nije minus,ne treba zatvarati a ne mogu da dokazem to.

Ja nešto skroz ranjiva od jutros, a ima možda jače od 3 godine kako nisam plakala.
ja sam juce sa dzuletom isto napravila dobru kilometrazu u sumi..usput sam srela prijateljicu, ona nam se pridruzila i zajedno sa nama gacala po blatu i mokrom liscu
i kuci sam se vratila sa glavoboljom i jako lose raspolozena
od nje dobijem sinoc divnu poruku da imam veliko srce i divnu dusu i da ostanem takva zauvek..da mi se divi, sa svim sto me sustiglo poslednjih godina kako sam uspela da ostanem tako normalna i cistih emocija
onda sma dosla kuci i majka me samo jednom recenicom toliko izbacila iz takta jer kad hoce ume da me ubode i uvredi najstrasnije
evo, koliko godina imam, koliko ima ona, nas dve jos nismo uspele da uspostavimo odnos majka cerka
jer moja sestra je njeno dete, ono koje bi spasila kad bi se nas dve nasle na nekoj provaliji
a ja sam bila ocevo, sa njim sam delila emociju i od njega sam citavog zivota imala podrsku..do njegovog poslednjeg dana
i onda sam toliko bila besna, da sam otisla da vratim sve sto mi je izmestila i usput izlupala vratima jako da izbacim bes
bes naravno nisam izbacila, a sestricev pas koji mi je napravio stetu preko 1500eu je na kraju juce pocepao i komarnik..to je novih 100eu
aupickumaterinu necu vise ja da placam stetu..od sada cete vi kao vlasnici da ili vodite racuna o svom psu ili cete da placate svu stetu koju napravi ubuduce

onda sma rekla sebi - pun je mesec, sigurno je to

jutros sam otisla sa psom ponovo u sumu
i samo uhvatim sebe u jednom trenutku da imam strasa pritisak u glavi, da mi nije dobro, da sam prepuna tuge
i zagrlim drvo obraslo mahovinom i pocnem da placem
dzule stoji, gleda ne moze da veruje
plakala sma jedno pet minuta, onda je ona dosla do mene, zalepila se telom i pocela da me gura
pri tom me non stop gleda u oci..macka moja :heart:
pretekli smo i danas
idemo dalje..

Ja kod njih imam i trajni nalog za račune i kartice i sve.. nešto honorarno imam u Addico banci.
Bas ću da se raspitam sada kod bankarke da li i kako mogu u Rajf da predjem.
mada čujem da je Intesa takodje imala problem, sestra mi jedna kaže legla joj plata a ne noze da je podigne jer oni ne znam šta...
Radi otp app opet
traljavo, al radi
Reinstaliraj ili apdejtuj

ja sam juce sa dzuletom isto napravila dobru kilometrazu u sumi..usput sam srela prijateljicu, ona nam se pridruzila i zajedno sa nama gacala po blatu i mokrom liscu
i kuci sam se vratila sa glavoboljom i jako lose raspolozena
od nje dobijem sinoc divnu poruku da imam veliko srce i divnu dusu i da ostanem takva zauvek..da mi se divi, sa svim sto me sustiglo poslednjih godina kako sam uspela da ostanem tako normalna i cistih emocija
onda sma dosla kuci i majka me samo jednom recenicom toliko izbacila iz takta jer kad hoce ume da me ubode i uvredi najstrasnije
evo, koliko godina imam, koliko ima ona, nas dve jos nismo uspele da uspostavimo odnos majka cerka
jer moja sestra je njeno dete, ono koje bi spasila kad bi se nas dve nasle na nekoj provaliji
a ja sam bila ocevo, sa njim sam delila emociju i od njega sam citavog zivota imala podrsku..do njegovog poslednjeg dana
i onda sam toliko bila besna, da sam otisla da vratim sve sto mi je izmestila i usput izlupala vratima jako da izbacim bes
bes naravno nisam izbacila, a sestricev pas koji mi je napravio stetu preko 1500eu je na kraju juce pocepao i komarnik..to je novih 100eu
aupickumaterinu necu vise ja da placam stetu..od sada cete vi kao vlasnici da ili vodite racuna o svom psu ili cete da placate svu stetu koju napravi ubuduce

onda sma rekla sebi - pun je mesec, sigurno je to

jutros sam otisla sa psom ponovo u sumu
i samo uhvatim sebe u jednom trenutku da imam strasa pritisak u glavi, da mi nije dobro, da sam prepuna tuge
i zagrlim drvo obraslo mahovinom i pocnem da placem
dzule stoji, gleda ne moze da veruje
plakala sma jedno pet minuta, onda je ona dosla do mene, zalepila se telom i pocela da me gura
pri tom me non stop gleda u oci..macka moja :heart:
pretekli smo i danas
idemo dalje..
И ја сам се са мамом посвађала.
Треба јој тренерка. Купим јој, не може да уђе. Купим јој другу, рашири, ни не проба и каже да је добра. Ту већ креће моја нервоза, одем, купим, донесем, ти ме отаљаш. После ипак не може да уђе, па бесна на мене. И онда сам и ја пукла. Рекла сам јој или нек смрша или нек научи да шије, јер за њену висину нема одговарајућих ширина (а има сигурно близу 80 кг). И још сам јој додала, ако може сама да иде по 10 чоколада може и по једну тренерку, зашто да ја изигравам будалу.
После сам јој предложила изазов, да до рођендана (март) смрша на 65 кг, па ћу да је частим нечим лепим :) Видећемо хоће ли бити карактер.
Сада смо као ОК. Ми стално тако... Увек нека глупост, али ме изује из ципела, тачно ми од стопала врућина крене.
Добро је да смо у различитим деловима града. Тачно бих изјурила у пиџами, мумлајући улицом себи у браду, до ње, да јој објасним :lol:

Теби за све друго загрљај :)

Jedva praživeli ono paljenje lampiona. Prvo problem oo parkiranja...cela Subotica se sjatila. Onda grabež za lampione-ok, uzeli 4 (koliko nas je i bilo). Počeli sa paljenjem a vetar duva ko lud. Lampioni, zapaljeni lete gore-dole, padaju na put, na kola, na neko drvo koje se zapalilo. Vrlo je verovatno da je neki izazvao negde i požar, jer, nisu odleteli u visinu zbog vetra nego na sve strane.

Jedva praživeli ono paljenje lampiona. Prvo problem oo parkiranja...cela Subotica se sjatila. Onda grabež za lampione-ok, uzeli 4 (koliko nas je i bilo). Počeli sa paljenjem a vetar duva ko lud. Lampioni, zapaljeni lete gore-dole, padaju na put, na kola, na neko drvo koje se zapalilo. Vrlo je verovatno da je neki izazvao negde i požar, jer, nisu odleteli u visinu zbog vetra nego na sve strane.

i to niko od organizatora nije zaustavio? :lol:

Sačuvaj bože ko je to dozvolio. :sad2:

Ma katastrofa, sad čekam sutra da čujem ko je sve i kako nastradao, uopšte nije zezanje, nije bilo ni vatrogasnih kola, a svi ti lampioni su leteli ko besne muve, padali ljudima na glave.
A ljudi budale, pale i dalje , nadam se da niko nije povređen, mi smo pobegli kući čim smo videli šta se dešava, posle prvih dvadesetak lampiona.

u pirncipu su zgodne..nema zezanja u prodavnici sa kusurom i sitninom..samo provuces ..
ja sam skoro pa prestao da koristim papirnati novac..vecinski provlacim karticu...lakse je i zgodnije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back