- Poruka
- 29.459
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ne moras...poslacu ti ove ispred rts sto strajkuju da ti vicu pod prozorom uaaaaaaajao koji smor, moram danas da pravim reform tortu.![]()
![]()

ma ne moras...poslacu ti ove ispred rts sto strajkuju da ti vicu pod prozorom uaaaaaaa![]()

jao koji smor, moram danas da pravim reform tortu.![]()
![]()

Jeste radili normalno ali su guzve bile enormne. Ja imam i Addico i od njih sam dobila sms da neće raditi Dina neko vreme...ja sam sa intesom zadovoljna
to je bilo kad su skoro menjali siftver i najavili su unapred da 4 dana nece aplikacija da bude u funkciji
salteri su radili normalno
poslovno sam u uni credit i zadovoljna sam sada sa njima..sve zavrsavam eletronski preko aplikacije
Ja nešto skroz ranjiva od jutros, a ima možda jače od 3 godine kako nisam plakala.i pun mesec
Није радило само петак и викенд, од понедељка све ради...O bankama ne bih... moja banka jedna od je sada otp i već danima mi ne radi aplikacija, nisu radile ni kartice, nisi mogao na bankomat. To je bila SGB. Razmišljam da menjam nego imam kredit kod njih ne znam kako to ide... ne ulivaju mi više poverenje!
ja dina karticu iz ljudskih ubedjenja necu nikada da uzmemJeste radili normalno ali su guzve bile enormne. Ja imam i Addico i od njih sam dobila sms da neće raditi Dina neko vreme...
ja sam juce sa dzuletom isto napravila dobru kilometrazu u sumi..usput sam srela prijateljicu, ona nam se pridruzila i zajedno sa nama gacala po blatu i mokrom liscuJa nešto skroz ranjiva od jutros, a ima možda jače od 3 godine kako nisam plakala.

Radi otp app opetJa kod njih imam i trajni nalog za račune i kartice i sve.. nešto honorarno imam u Addico banci.
Bas ću da se raspitam sada kod bankarke da li i kako mogu u Rajf da predjem.
mada čujem da je Intesa takodje imala problem, sestra mi jedna kaže legla joj plata a ne noze da je podigne jer oni ne znam šta...
И ја сам се са мамом посвађала.ja sam juce sa dzuletom isto napravila dobru kilometrazu u sumi..usput sam srela prijateljicu, ona nam se pridruzila i zajedno sa nama gacala po blatu i mokrom liscu
i kuci sam se vratila sa glavoboljom i jako lose raspolozena
od nje dobijem sinoc divnu poruku da imam veliko srce i divnu dusu i da ostanem takva zauvek..da mi se divi, sa svim sto me sustiglo poslednjih godina kako sam uspela da ostanem tako normalna i cistih emocija
onda sma dosla kuci i majka me samo jednom recenicom toliko izbacila iz takta jer kad hoce ume da me ubode i uvredi najstrasnije
evo, koliko godina imam, koliko ima ona, nas dve jos nismo uspele da uspostavimo odnos majka cerka
jer moja sestra je njeno dete, ono koje bi spasila kad bi se nas dve nasle na nekoj provaliji
a ja sam bila ocevo, sa njim sam delila emociju i od njega sam citavog zivota imala podrsku..do njegovog poslednjeg dana
i onda sam toliko bila besna, da sam otisla da vratim sve sto mi je izmestila i usput izlupala vratima jako da izbacim bes
bes naravno nisam izbacila, a sestricev pas koji mi je napravio stetu preko 1500eu je na kraju juce pocepao i komarnik..to je novih 100eu
aupickumaterinu necu vise ja da placam stetu..od sada cete vi kao vlasnici da ili vodite racuna o svom psu ili cete da placate svu stetu koju napravi ubuduce
onda sma rekla sebi - pun je mesec, sigurno je to
jutros sam otisla sa psom ponovo u sumu
i samo uhvatim sebe u jednom trenutku da imam strasa pritisak u glavi, da mi nije dobro, da sam prepuna tuge
i zagrlim drvo obraslo mahovinom i pocnem da placem
dzule stoji, gleda ne moze da veruje
plakala sma jedno pet minuta, onda je ona dosla do mene, zalepila se telom i pocela da me gura
pri tom me non stop gleda u oci..macka moja
pretekli smo i danas
idemo dalje..
Видећемо хоће ли бити карактер.

Jedva praživeli ono paljenje lampiona. Prvo problem oo parkiranja...cela Subotica se sjatila. Onda grabež za lampione-ok, uzeli 4 (koliko nas je i bilo). Počeli sa paljenjem a vetar duva ko lud. Lampioni, zapaljeni lete gore-dole, padaju na put, na kola, na neko drvo koje se zapalilo. Vrlo je verovatno da je neki izazvao negde i požar, jer, nisu odleteli u visinu zbog vetra nego na sve strane.

Sačuvaj bože ko je to dozvolio.Jedva praživeli ono paljenje lampiona. Prvo problem oo parkiranja...cela Subotica se sjatila. Onda grabež za lampione-ok, uzeli 4 (koliko nas je i bilo). Počeli sa paljenjem a vetar duva ko lud. Lampioni, zapaljeni lete gore-dole, padaju na put, na kola, na neko drvo koje se zapalilo. Vrlo je verovatno da je neki izazvao negde i požar, jer, nisu odleteli u visinu zbog vetra nego na sve strane.

mislim da ces morati..to je nacionalna karta i kad ti istekne visa, banka ce morati da ti da dinu kao debitnu karticu.ja dina karticu iz ljudskih ubedjenja necu nikada da uzmem
dok meni istekne kartica ko zna ko ce biti na vlastimislim da ces morati..to je nacionalna karta i kad ti istekne visa, banka ce morati da ti da dinu kao debitnu karticu.

master je kreiditna..visa je debitna..nema zezanja ni s masterom
samo pipnes : )
Sta pricas ti : )))master je kreiditna..visa je debitna..